demek ki o miskinlik hali sadece bende yok herkes benzer durumda
ben de sadece kahvaltıyı topladım, bir de yazlıkları kaldırıp mevsimlikleri çıkardım
yemek yapacak halim de yok valla
kızlar akşama ne yemek yapıyosunuz
yapmasında göriimm :88:
ben daha şimdiden başladım tehdit etmeye
atliyimmi zızzpliyimmi bak karnıma vururmşakalaşıyoruz ama şaka maka yaptırıyom yine işimi
merhaba herkese...
akşama barbunya yemeği..pirinç pilavı sebze çorbası cacık yapıyorumbi de sabah için poğaça hem işe götürcem hemde kociş pek sever
demek ki o miskinlik hali sadece bende yok herkes benzer durumda
ben de sadece kahvaltıyı topladım, bir de yazlıkları kaldırıp mevsimlikleri çıkardım
yemek yapacak halim de yok valla
kızlar akşama ne yemek yapıyosunuz
oyy hamarata bak helemerhaba herkese...
akşama barbunya yemeği..pirinç pilavı sebze çorbası cacık yapıyorumbi de sabah için poğaça hem işe götürcem hemde kociş pek sever
cnm yemek yapmaya bile halim yok ama mecburen yapıcam yapmadan da olmazakşama etli bezelye yemeği we pirinç pilawı çok sewerim bezelyeyide :) bide yapmaya bi halim olsaa :) sende ne war tatlım akşama ???
merhaba herkese...
afiyet olsun canım şimdiden.benim bat 20 ekim oldu çatlatma iğnesi dolayısıyla canım onu değiştirir misin
ay aynen ya. cocuk koca olunca hasta hasta yapiyorum ama ben tek oldugumda bir elma yetiyor :)maşallah
ben kendim için hiçbişey hazırlamam hiçbi zaman
üşenirim çünkü
merhaba herkese...
ay aynen ya. cocuk koca olunca hasta hasta yapiyorum ama ben tek oldugumda bir elma yetiyor :)
ooo dokturmussun canim ya.
bende haftalardir pogaca yapmiyorum bugun temizlik yaptim kac gundur ilk kez. zehirlenme derken saldik cayira
mevlam kayira. camasir kurutma yeri bendede sorun ya
yarin test yapicam bu arada bakalim ne cikacak??? kader ani
ayy hadi inşallah bu aralar müjdeli haber almaya ihtiyacım var
oyy hamarata bak hele
daha hiç poğaça yapmadım beceremem de sanırım
yemek yapsam keşke de tek çeşit yapsam o da yeter
afiyet olsun size menü güzel
hiç canım istemiyo bişey yapmayı ya
şu an menüde bişey yok ondan size soruyorum fikir hırsızlığı yapmak için
maşallah kızlarımız pek hamarat afiyet olsun size de
bezelye kolay geldi belki ben de bezelye yaparım
ya da dışarda yeriz artık napalım, hiç çıkasım olmasa da
bende çok severim ıspanağı..kış geldi artık bol bol yeriz..bende kocama kahvaltı tabagı hazırlıyorum her sabah
akşama haşlama istiyo ama ben sıkıldım artık etli yemekten bizimki biraz etcil :44:
ıspanak ve makarna istiyorum
ay aynen ya. cocuk koca olunca hasta hasta yapiyorum ama ben tek oldugumda bir elma yetiyor :)
ooo dokturmussun canim ya.
bende haftalardir pogaca yapmiyorum bugun temizlik yaptim kac gundur ilk kez. zehirlenme derken saldik cayira
mevlam kayira. camasir kurutma yeri bendede sorun ya
yarin test yapicam bu arada bakalim ne cikacak??? kader ani
mrb arkadslar aklım o kadr karısıkkı konusmaya cok ıhtıyacım var bende katılabılırmıyım?
mrb arkadslar aklım o kadr karısıkkı konusmaya cok ıhtıyacım var bende katılabılırmıyım?
slm kızlar ben yeni üye oldum nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?