ne guzel yaaa..kendını nasıl hıssedıyorsun çok mutlu olmalısın darısı başımıza artık
ay öznur süpersin ne kadar ümitlendim bende Allahım tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almak büyütmek nasip etsin darısı başıma
canım guzel bır hamilelik geçiririsn inşallah saglıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırın. darısı bizlerin başına :)
hadi maşallahh
darısı başımıza inşallah
günaydın kızlar bugun moralim sıfır cook kötüyüm akşam esımle tartıstım. gece huzursuz boluk porcuk uyudum ve sabah atesım düştü kırmızılar geliyor galiba yine
37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar doktorla görüştüm değerim 657 çıkmış :))) bebek var Allahın izniyle tahminen 4 haftalık..
Dışarıda süper bir yağmur var...Her yağmur taneciği bır evlat sahıbı olmayı ısteyen anne adayının karnına düşsün bır suru bebişler olsun inşallah...Yağmur berekettir ne de olsa
Canım al benden de o kadar. Bizde cumartesi papaz olduk daha yeni toparlıyoruz. Ama bu ateş takviminde aklıma birşey takıldı. 6. gündü galiba baya bir düşmüş sonra 14 lerde tekrar düşmüş. Yumurtlama için hangisini baz aldın. 6. gündeki düşme neyi gösteriyor? acaba ısıdaki düşme yerleşme işareti mi senin için?
Dışarıda süper bir yağmur var...Her yağmur taneciği bır evlat sahıbı olmayı ısteyen anne adayının karnına düşsün bır suru bebişler olsun inşallah...Yağmur berekettir ne de olsa
kızlar doktorla görüştüm değerim 657 çıkmış :))) bebek var Allahın izniyle tahminen 4 haftalık..
kızlar çok saolun Allahım hepinize tattırsın bu duyguyu çok heycan verici tarifi zor , ama yinede bi korku oluyor insanın içinde sürekli bi stres devam ediyor anlıyacağınız..
canım 6. gun gec saate ölcmustum ben o nedenle doğrulugu kesın deıl. 14. gun yumurtlamam olmus zaten sonrada yukseldı arada bır derece oynadı sonra 36.8 de kaldı bırkac gun bugunse tekrar bır derece dustu umarım yerlesme dusus olmustur bugun ama karnım cok agrıyor gelcek sankı kırmızılar artık yasayıp gorcem ne olacagını. senin durumun ne ?
bir kere bende esimin en sevdigi kazagini halletmistim. ogun bugundur soyler hala.kapalı hava iyice kararttı içimi
tvdeki bütün kanallar gitti
çamasırların içine karısan bi hain renk atmış
eşimin en sevdigim mavi gömleğinin beyaz olan yaka ve mansetleri tuhaf bi renge dönmüş
ahada saganak başladı çatı katında oturuyosan ürkütücü olabiliyo
piifff içim daraldı
gozeun aydin canim cook sevindim degerin cok yuksekmis. demekki son gunlerde cok cikmiskızlar doktorla görüştüm değerim 657 çıkmış :))) bebek var Allahın izniyle tahminen 4 haftalık..
Amin canim insallah . ikizi bebegin olsun :13: :)Dışarıda süper bir yağmur var...Her yağmur taneciği bır evlat sahıbı olmayı ısteyen anne adayının karnına düşsün bır suru bebişler olsun inşallah...Yağmur berekettir ne de olsa
Canım benim bat 27 ekim. Yani tahmini çünkü bebiş için çalışmaya başlayalı bu 2ci ay ve 2 aydır 27 de bir olan regli 25. güne kaydı. Anlamadım ben bu işi. Bu ay ateş ölçmeye başladım. O altıncı gün civarındaki düşme bende de olmuş. Merak ettim var mı acaba ortak bir nedeni?
amiiinn
yaa bişi sorcam kızlar gögüs uçlarınızda hassasiyet var mı?? çok acıyo
Cumartesi günü kadının bir fal baktı bana. komedi resmen. diyaloğu aktarıyorum
Kadın: 2 çocuğun var senin
Ben: Yok hayır
k: O zaman iki çocuklu biriyle evlendin
B: Yooooo
K: E o zaman kimin bu iki çocuk
B: Valla bilemiycem
K: O zaman senin iki çocuğun olacak
B: Valla bir tanesini bulalım da
k: Hah ben de onu diyecektim çocuk sahibi olmada sorun mu var. Hissettim ben onu.
B: Teyze bırak Allah aşkına.......
Alemsin Çok Güldüm ya...Eşimde Fal baktırmış 1 1,5 sene ıcınde cocugunuz olucak demıs bakan cocuk..keske sorsaydın dedım 9 ay dahıl 1 1,5 senemı yoksa 9 ayı saymadanmı:)
k: Hah ben de onu diyecektim çocuk sahibi olmada sorun mu var. Hissettim ben onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?