Benide listeye ekledigin icin tesekkurler :)İSİM BAT SONUÇ
BALIMSIN 6 Eylül:92:
jeanneCdarc 6 Eylül:92:
gossip_coloumnist 8 Eylül:92:
kelebeklerim0407 9 Eylül:92:
ulten33 12 Eylül:92:
maryporker 13 Eylül:92:
icequen 14 Eylül:92:
gokay13 15 Eylül:92:
uhlamur 15 Eylül:92:
41zeynep 16 Eylül:92:
Yesim83 16 Eylül:92:
emosderin 17 Eylül:92:
zahide_30 17 Eylül:92:
edirne 20 Eylül:92:
ozlemcr 21 Eylül:92:
papatya2507 21 Eylül:92:
tugsad 21 Eylül:92:
PembeKelebek 24 Eylül:92:
şeker-leblebi 25 Eylül:92:
CosMo 29 Eylül:92:
aysunayy 30 Eylül:92:
nazonaz 30 Eylül:92:
Benide listeye ekledigin icin tesekkurler :)
Ben 28,5 yasindayim ilk kizimi 26 yasinda dogurdum. Ilk evlendigmde birkac ay hap kullandim
hormonlari bozuyor zararli dediler biraktim almayi 2 ay sonra hamile kaldim ogrendigimde 5 haftalikti plansiz bir sekilde oldu anlayacaginiz. Sonra spiral taktirdim. duzenli kontrollere gittigim halde doktor anlamamis spiralin kaydigini ve ben yine hamile kamisim. ogrendigimde bebgimin kalp atislari vardi. ama burdaki doktorlarin yonlendirmeleri ve internetten arastirmalarimiz sonucu spirali aldirmaya karar verdik fakat bebeginde alinmasi gerekiyormus ayri olmuyormus. bende mantigimi dinleyip sonradan cok pisman olacagim bir karar vererek ikisinide aldirdim. yuregime dustu evlat atesi, acisi hala gecmiyor, cok korkak davrandigimi dusunuyorum ama cok rsikli bir gebelikti. esimin istegiylede gecen aya kadar korundum istemeyerek. ama gecen ay adetime yakin gunlerimde akintim basladi cok yogundu sonra da uyku adetime 2 gun kala test yaptim silik cizgi cikti acaba hamilemiim derken 2 un sonra kendimi cok yorgun halsiz hissettim ve dinlenmeye calistim ama sanirim bebek tutunamadi ve ertesi gun normalden biraz daha uzun suren adetim basladi. yani korunucam diye belkide 2 bebegimden oldum.
bu kadar aci bana cok degilmi esimin umrunda degil. bu ay da ben hapi biraktim esimede haber vermedim
ve kendime gore hesap yapip olasi yumurtlama gunumde iliskiye girdim. simdide bekliyorum sonucu.
dilimde yara cikti kucuk. kaybettigim bebegimdede cikmisti . hemen belirtti kabul ediyorum herseyi :)
benim hikayemde boyle. aklimda 2. bebek yokken bunlari yasadim iste simdide bir evladim daha
olsun acimi onunla dindereyim diyorum. isim bile bakmaya basladim :)) erkek olursa ruzgar koyucam.
kizada irmak dusunuyorum simdilik. ne guzel hayaller dimi? ins bu ay tutmustur, yumurtlama akintimi gormedim ama atesm ciktigi gun iliskim oldu bakalim. son 9 gun kaldi
Benide listeye ekledigin icin tesekkurler :)
Ben 28,5 yasindayim ilk kizimi 26 yasinda dogurdum. Ilk evlendigmde birkac ay hap kullandim
hormonlari bozuyor zararli dediler biraktim almayi 2 ay sonra hamile kaldim ogrendigimde 5 haftalikti plansiz bir sekilde oldu anlayacaginiz. Sonra spiral taktirdim. duzenli kontrollere gittigim halde doktor anlamamis spiralin kaydigini ve ben yine hamile kamisim. ogrendigimde bebgimin kalp atislari vardi. ama burdaki doktorlarin yonlendirmeleri ve internetten arastirmalarimiz sonucu spirali aldirmaya karar verdik fakat bebeginde alinmasi gerekiyormus ayri olmuyormus. bende mantigimi dinleyip sonradan cok pisman olacagim bir karar vererek ikisinide aldirdim. yuregime dustu evlat atesi, acisi hala gecmiyor, cok korkak davrandigimi dusunuyorum ama cok rsikli bir gebelikti. esimin istegiylede gecen aya kadar korundum istemeyerek. ama gecen ay adetime yakin gunlerimde akintim basladi cok yogundu sonra da uyku adetime 2 gun kala test yaptim silik cizgi cikti acaba hamilemiim derken 2 un sonra kendimi cok yorgun halsiz hissettim ve dinlenmeye calistim ama sanirim bebek tutunamadi ve ertesi gun normalden biraz daha uzun suren adetim basladi. yani korunucam diye belkide 2 bebegimden oldum.
bu kadar aci bana cok degilmi esimin umrunda degil. bu ay da ben hapi biraktim esimede haber vermedim
ve kendime gore hesap yapip olasi yumurtlama gunumde iliskiye girdim. simdide bekliyorum sonucu.
dilimde yara cikti kucuk. kaybettigim bebegimdede cikmisti . hemen belirtti kabul ediyorum herseyi :)
benim hikayemde boyle. aklimda 2. bebek yokken bunlari yasadim iste simdide bir evladim daha
olsun acimi onunla dindereyim diyorum. isim bile bakmaya basladim :)) erkek olursa ruzgar koyucam.
kizada irmak dusunuyorum simdilik. ne guzel hayaller dimi? ins bu ay tutmustur, yumurtlama akintimi gormedim ama atesm ciktigi gun iliskim oldu bakalim. son 9 gun kaldi
Sagol canim simdi 28 oldum ve bebek dogana kadar 29 olurum herhalde. kaynanamin benim yasimda 5 cocugu varmis. artik hamile kalma yasida ileri atilmaya basladi. 35 i mumkun oldugunca gecirmemek lazim diye duydum tabi sartlar elverirse. hamile kalabiliyorum ama suana kadar aniden oldu hep, yolunu gozledigim bir hamilelik olmadi o yuzden birazda endiseliyim olucakmi diye. hayirlisi artik. Ama bebek kaybetmek cok zormus onu anladim. zor toparladim halada tam duzelmis degilim.birde bu surece yurtdisinda ailemden uzek yalniz atlatmak zorunda kaldim Allah kimseye yasatmasin. ins bebgimi kucagima alinca acilarim biraz daha dinicek. Allah saglikla hepimize tez zamanda bebeklerimizi nasip etsin insallaharamıza hoşgeldin canım.inşallah bu ay beklenmeyen adetin gelmezelbette hamile kalıp bebeğini aldırmak zorunda kalmak çok zor olmalı çok üzüldüm geçmiş olsun tatlım...ama bir kızın varmış ve hamile kalabiliyorsun ve 26 yaşında 2.bebeğini istiyosun herşey yolunda gibi inşallah oda tez zamanda gelir
kızlar batı 6 eylül olan kızlar nerdesiniz ses verinnnn...güzel haberlerle gelinn
cok sagol canim insallah cumlesiyle. Allah kimseyi bekletmeden versin ins. benim teyzem var 18 yildir olmuyor bebegi. cok aci cekti ameliyatlar oldu ilaclar kullandim artik oda yoruldu. bizde surec ne asamada demiyoruz artik uzulecegini dusunerek. eside biraz kati tedaviye karsi onlada mucadele etti. tup bebek denedilermi bilemiyorum soramiyorum uzulur diye. Allah onada nasip etsin ins.zor bir hikayeymiş tatlım üzüldüm ama umudunu sakın kaybetmeki etmemişsinde negüzel.eminim minik bebeğinde senin gibi hayat dolu olur ve hayata tutunur rahminde. allah gönlüne göre versin bakarsın müjdeli haberlerini alırız hadı hayırlısıııı
bu aralar sogan kuru diye birsey duydum bu kistlere birebirmis. Bircok kisi bu yolla hamile kalmiskızlar merhaba.bende buraya yazayım halimi dedim.yumurtalığımdaki kist nedeniyle 9 ay yasmin kullandım.kistimde bi değişiklik olmadı.dr da bu kadar süre kullandın bişi değişmedi yasminide korunmayıda bırak ve 3 ay sonra gel dedi.bizde bu yıl düşünüyoduk zaten korunmamayı.neyse tabi kist için hapı kullanmadığımdan içimde acaba kist büyümüşmüdür gibi sorular var ve bat 15-18 arası.eğer adet olursam dr gidicem ve bugünleri çok tedirgin geçiriyorum!! kist büyümüşmüdür ve 2 aydır deniyoruz bu 3. ayımız acaba kist yüzündenmi olmuyo filan diye garip duygular içindeyim :26:
kızlar merhaba.bende buraya yazayım halimi dedim.yumurtalığımdaki kist nedeniyle 9 ay yasmin kullandım.kistimde bi değişiklik olmadı.dr da bu kadar süre kullandın bişi değişmedi yasminide korunmayıda bırak ve 3 ay sonra gel dedi.bizde bu yıl düşünüyoduk zaten korunmamayı.neyse tabi kist için hapı kullanmadığımdan içimde acaba kist büyümüşmüdür gibi sorular var ve bat 15-18 arası.eğer adet olursam dr gidicem ve bugünleri çok tedirgin geçiriyorum!! kist büyümüşmüdür ve 2 aydır deniyoruz bu 3. ayımız acaba kist yüzündenmi olmuyo filan diye garip duygular içindeyim :26:
gunaydinlar cigerin koseleri :) nasilsiniz bakalim varmi daha gelenler gidenler arkadaslar.? Ya keske tutup tutmadigini hemen anlaya bilsek neguzel olurdu simdi safak 10 sayiyorum :) oda olup olmicakmi bilmeden.ay kizlar ya cok aciktim ama ne yesem kahvaltida :) en sevmedigm seyde tek kahvaltidir aaaa hadi toplanip bana gelin :) kahvalti hazirliyim cay yanında super muhabbet oh keyfe bakya :)
gunaydinlar cigerin koseleri :) nasilsiniz bakalim varmi daha gelenler gidenler arkadaslar.? Ya keske tutup tutmadigini hemen anlaya bilsek neguzel olurdu simdi safak 10 sayiyorum :) oda olup olmicakmi bilmeden.ay kizlar ya cok aciktim ama ne yesem kahvaltida :) en sevmedigm seyde tek kahvaltidir aaaa hadi toplanip bana gelin :) kahvalti hazirliyim cay yanında super muhabbet oh keyfe bakya :)
Aynen benimde 6 günüm var ama beklemek çok zor..emosderin sen kahvaltı falan zahmet etme benim arkadaşım gelcek zaten kahvaltıya benim sofram hazır çayımda 1 saattir iyice demini almıştır siz buyrun bana gelin hadi icequen hadi bekliyorum:)
benimde 2 günüm kaldı o kadargün nsl geçti birde bana sorun birdee daha ik üç gün daha beklee inş. iyi haberler alırz hepmzzz
Aynen benimde 6 günüm var ama beklemek çok zor..emosderin sen kahvaltı falan zahmet etme benim arkadaşım gelcek zaten kahvaltıya benim sofram hazır çayımda 1 saattir iyice demini almıştır siz buyrun bana gelin hadi icequen hadi bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?