vallahi bence sakıncası yok tatlımhepimiz hamiş olana kadar topik açık kalır ekim kasım aralık bütün zzamanlar bizimmm
[/B]Ekmek falan herşey var hatta gelmediniz biz ettik kahvaltımızı=)))
kasık ağrısı bi belirti tabi..benimde 12 gün önce başladı göğüslerimde hassasiyet ve acı..belimde de hafif bi ağrı var.bide akıntım var çok fazla ay inşallah hamileyizdir..
BENDE AYNI SİZİN GİBİ HER AY BİR UMUTLA BEKLİYORUMAMA OACAK İNANIYORUM
BAT yazarsan eklerim senide listeye
bat ne oluyor acaba :)
listemiz eylül listesi canım yaa :26:
BAT ekim olanlarıda ekleyelim kıslar listenin sonuna doğru
ne dersiniz
Ekleyelim tabi Eylül bitince hamile kalmayanlarımız da olucak olmasın da tabi inş...
o zaman dağılııınnn ulleeeyyyynnn mi dicez çok olmaz hatta kart görenler yeni batlarıyla listenin en altına kaysınlar..hep beraber beklemeye devam
[ı]
beklenmeyen adet tarihi canim..
Gelmeyesice kirmizilar var ya han[/ı]i
günaydııın herkese
ben böyle arada bir girip durum bildirip çıkıyorum :)
benim BAT 6 eylüldü ama bugünde bişey yok, ctesi gününe kadar bekleyip test yapacağım ama pek umudum yok hiiiiç belirti yok çünkü...
bundan önce 2 düşük yaptım ikisindede adetten 1 hafta önce uyku yorgunluk vardı, tuvaletten çıkamıyordum şimdi en ufak bir belirti yok...
Herkesin hayırlı haberi gelsin inşallah...
kızlarr benide eklermisinizzz bat 13 eylül..soooonnnn 6 gün...sizdeki belirtiler nasıl..bu arada benim 2 kaybım var ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim 5 haftalık kendiliğinen düştü..2.hamileliğim 7 haftalık kese vardı bebek yoktu ve kürtaj oldum..korunmadan sonraki ilk denememiz inşallah bu sefer yüzümüz gülerr allahım bidaha yaşatmasın sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ve isteyen herkese versin..
Sizinle birşey paylaşmak istiyorum dün alışveriş yaparken arkadaşım aradı eşinin 7 haftalık hamile olduğunu söyledi çok sevindim ama sonra zoruma gitti başladım ağlamaya bizim 4. denememiz inşallah bu ay olur. Allah kucağımızı boş bırakmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?