artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

tmm geçelim valla benim 2.kahvaltı olcak acıkmaya başladım zaten valla bugün topik pek keyifli umarım herkes mutlu ve bebekli kapatır bu ayı:)sen ekmek al ben boyoz getireyim cnm size ben izmirdenim de

günaydın arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım , benim umudumda eylüldü fakat dün gece regl oldum bu 7. ayım oldu bu ay klomen kullanmıştım fakat kısmet değilmiş yarın doktora gidicem..

Gunaydin tatlim aramiza hosgeldin.kirmizi kart yedin demek olsun bidahaki aya umarim olur.bakma bende boyle sevgi pitircigi gibiyim umutluyum ama hastalanicam tahminediyorum cunku belirtiyok.napalim olur bizimde bebegimiz bigun insallah calismaya devam durmak yok :)

tmm geçelim valla benim 2.kahvaltı olcak acıkmaya başladım zaten valla bugün topik pek keyifli umarım herkes mutlu ve bebekli kapatır bu ayı:)sen ekmek al ben boyoz getireyim cnm size ben izmirdenim de

Oof be kahvaltiya bak :) simdi ist dan atlayip ucaga gelce 1saate ordayim aksamda donerim :) sen cayi koy tatlim yetisirim ben.kardesm izmirde okuyo gecenyil bucadaydim cok guzel oralarya bayildim.bisey solimmi hani dedinye herkey umutlu keyifli diye bu topikte encok bunu seviyorum burda biseyler yazmak hergun baktigimda yine guzelseyler okuyo olmak super.hepimizin pozitif enerjisi bizleri buraya topluyor.nemutlu banaki boyle bi baslik acmisim :)

Günaydın Kızlarr:)

enüz yumırtlama dönemine girmedim ama bereket olsun diye başladık erkenden çalışmalara

inşallah eylülde gelir bebiklerimiz
bi şarkı vardı yaa bzim şarkımız olsun...

alpay söylüyor......eylülde geeeeelll....

Oof be kahvaltiya bak :) simdi ist dan atlayip ucaga gelce 1saate ordayim aksamda donerim :) sen cayi koy tatlim yetisirim ben.kardesm izmirde okuyo gecenyil bucadaydim cok guzel oralarya bayildim.bisey solimmi hani dedinye herkey umutlu keyifli diye bu topikte encok bunu seviyorum burda biseyler yazmak hergun baktigimda yine guzelseyler okuyo olmak super.hepimizin pozitif enerjisi bizleri buraya topluyor.nemutlu banaki boyle bi baslik acmisim :)

bende buca tarafında oturuyorum cnm hadi çık gel akşamada bırakmam ama öle hemen gelip gitmek olmaz kalırsın birazevet cnm iyiki açmışsın hepimizin pozitif düşüncesiyle çok bebekli bir topik olcak inş.lah

günaydın cnm iyi yapmışsın çalışan demir ışıldar
olsun valla ne güzel şarkımızda oldu topik iyice şenlendi

tşk ederim hoşbulduk aslında bu sitedeki bloklardan çok konu takip ettim ama artık bende paylaşmak istedim tecrübelerinizi almak ve tecrübelerimi paylaşmak istedim..

günaydııın herkese

ben böyle arada bir girip durum bildirip çıkıyorum :)

benim BAT 6 eylüldü ama bugünde bişey yok, ctesi gününe kadar bekleyip test yapacağım ama pek umudum yok hiiiiç belirti yok çünkü...

bundan önce 2 düşük yaptım ikisindede adetten 1 hafta önce uyku yorgunluk vardı, tuvaletten çıkamıyordum şimdi en ufak bir belirti yok...

İSİM BAT SONUÇ
BALIMSIN 6 Eylül kırmızı kartla oyun dışı
jeanneCdarc 6 Eylül :92:
gossip_coloumnist 8 Eylül :92:
kelebeklerim0407 9 Eylül :92:
ulten33 12 Eylül :92:
maryporker 13 Eylül :92:
icequen 14 Eylül :92:
gokay13 15 Eylül :92:
uhlamur 15 Eylül :92:
41zeynep 16 Eylül :92:
Yesim83 16 Eylül :92:
emosderin 17 Eylül :92:
zahide_30 17 Eylül :92:
dila22 15-18 Eylül :92:
edirne 20 Eylül :92:
ozlemcr 21 Eylül :92:
papatya2507 21 Eylül :92:
tugsad 21 Eylül :92:
PembeKelebek 24 Eylül :92:
şeker-leblebi 25 Eylül :92:
gokceeennn 27 Eylül :92:
CosMo 29 Eylül :92:
aysunayy 30 Eylül :92:
nazonaz 30 Eylül :92:

Son düzenleme:
tmm cnm sen çayları koy biz toplanıp geliriz hemen

Ekmek falan herşey var hatta gelmediniz biz ettik kahvaltımızı=)))

kasık ağrısı bi belirti tabi..benimde 12 gün önce başladı göğüslerimde hassasiyet ve acı..belimde de hafif bi ağrı var.bide akıntım var çok fazla ay inşallah hamileyizdir..

ay bi boyoz için neler vermezdimm şimdi ben izmirliyim:)ama şuan Erzurumdayımçok özledim boyozu gevreği kordonu((

inşallah hamilelik umutlarımız bu ay yeşerir herkesin dualarının kabul olması dileğiyle.....

Kızlarr bende geldim ve bu TOPİĞİ çok sevdim hep beraber en kısa zamanda hamişiz diye haykırmayı diliyorum....
Ve kızlar listeye eklerbisiniz BAT 21 Eylül aman zaten hiç istemiyorum gelmesede olur:)

Günaydın
kimsecikler hamiş değil mi henüz
inşallah güzel haberleri alalım tez vakitte
bizim çalışmlar devam ....

olsun olsun tatlım bekle sen umudunu kaybetme hadı hayırlısı haberlerini eksik etme bizden:82:

merhabalar arkadaslar.agustos da adet görerek bebis umudumu eylüle tasiyorum.biraz buruk ama eskisinden umutlu birsekilde. Inaniyorum eylül ugur getirecek hepimize. Varmi benim gibi eylüle umudunu tasiyanlar?

BENDE AYNI SİZİN GİBİ HER AY BİR UMUTLA BEKLİYORUM AMA OACAK İNANIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…