artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

böyle düsünmek ne güzel ya.. "bana da gelecegi bi ay vardir".. cok hosuma gitti..rabbim gönlüne göre versin en acilinden insallah

inş kelebekiimm
benim bu aydan umudum yok
ramazanda yan gelip yattık uyuduk

hahaha bizde bizde.. sanki leylekler getircek

hepinize günaydin bu arada güzelle
r

günaydınlar herkese

veee bugün ayın 6 sı....henüz gelen giden yok ama hamilelik belirtisi de yok bende hiç...

kızlar 6 eylülcüler var mı gelen giden hadi inşallah kırmızılar gelmesinnn

İSİM BAT SONUÇ
BALIMSIN 6 Eylül :92:
jeanneCdarc 6 Eylül :92:
gossip_coloumnist 8 Eylül :92:
kelebeklerim0407 9 Eylül :92:
ulten33 12 Eylül :92:
maryporker 13 Eylül :92:
icequen 14 Eylül :92:
gokay13 15 Eylül :92:
uhlamur 15 Eylül :92:
Yesim83 16 Eylül :92:
emosderin 17 Eylül :92:
zahide_30 17 Eylül :92:
edirne 20 Eylül :92:
ozlemcr 21 Eylül :92:
tugsad 21 Eylül :92:
PembeKelebek 24 Eylül :92:
şeker-leblebi 25 Eylül :92:
CosMo 29 Eylül :92:
aysunayy 30 Eylül :92:
nazonaz 30 Eylül :92:

hadi kıslar güzel haberler gelmeye başlasın
ben ne zaman veririm güzel haberi Allah bilir
eşimde problem var, sayı,hız,morfoloji

ama bu tabloyu sonuna dek sürdüreceğim inş.

kızlar hikayeniz nasıl
ne kadarlık evli, ne kadar zamandır bebek düşünüyorsunuz
kaçıncı bebek
arkadaşlıklar pekişsin

ben anlatayım hikayemi
2 yıllık evliyim
evliliğimizin 6.ayında kimyasal gebelik yaşadım
bu kontroller sırasında myom olduğunu öğrendim ve ameliyat oldum
ameliyattan 3 ay sonra çalışmalara başladık
bebek olmayınca tekrar kontrole gittik
hormon testleri yaptırdım hsg çektirdim sorun yoktu
eşimde problem var malesef
sayı, hız,morfoloji
üroloğa gitti ve 2 ay klomen kullandı ve dün testini yeniletti
ileri hızlı yine sıfır çıkmış ve sayıda düşme varmış malesef
ürolog normal yolla olmaz tüp yaptırın demiş
bende kendi doktoruma tekrar gitmeye karar verdim
rabbim hakkımızda hayırlı olanı hayırlı zamanda nasip etsin inş.

Tünaydın kızlar...Bende anlatayım hikayemi 25 eylülde 1 yıllık evli olucam..yaşım 27 biz 5 ay korunduk ondan sora artık neyi beklicez diyip çocuk yapmaya karar verdik çalışmalara hiç başlamadan ilk önce doktora gittik ve nur topu gibi çikolata kistim olduğunu öğrendim..bi çok doktor gezdim yapılacaklar hep aynı sırada ilerliyor..ama en sevdiğim doktor bi 6 ay bekleyin ondan sonra başlayalım tedavilere dedi.bu 7.ay ramazan geçsin die bekledik.eğer bu ay da olmazsa tedaviye başlıycaz..
Ama bu aydan umutluyuz ikimizde=)))

Allahim gönlünüze göre versin canim.. siteyi kizima hamileligim boyunca pasif bi izeyici olarak takip ettim.
biliyorumki türlü test yaptiran..tedavi olan..doktorlarin tüp bebegi son care olarak gösterdikleri arkadaslar hic ummadiklari bi anda dogal yolla hamile kaldilar.. ki bu demek degilki tüp bebege sicak bakmiyorum.. cok sükür ki öyle bi cagda yasiyoruz ki tip cok cok ilerde..ama bu konuya ne kadar az odaklanirsan o kadar cabuk basariya ulasiyorsun gibi geliyor bana

benim iki bucuk yasinda bi kizim var.. kizimi istedigimizde 2 yillik evliydik ve ben bu iki yil icinde dogum kontrol hapi kullanmistim..kadin doktorum hapi biraktiktan sonra esimin 4 ay korunmasini ve öyle bebek calismalrina baslamamizi tavsiye etmisti.. vücud hapdan arinsin demisti..4 ay esim korundu..2 ayda denedik olmadi.. ama ben hep kastim kendimi.. bi görevi tamamliyormus gibi yani..olmadi iki ay..ücüncü aydada tatile gittik..saldim cayira..ne aklima geldi bebek istegi nede kastim kendimi..2 haftalik tatilimde mesgul olamazdim ya bu konuyla ..
ve tatil dönüsü hamileydim

simdilerde kizim abla olma yasina geldi diye düsünüyoruz.. ve iki aydir bu konunun üstünde calisiyoruz esim geyik yapmaya basladi hadi tatile gidelim diye

25 yasindayim.. yarismaci arkadaslara basarilar dilerim

Canım 2 milyondan 76 milyona yolculuğumuz die bi topik var orda da bi bayan aynı senin durumundayken bitkisel tedavi ve gıda taviyeleriyle sperm sayısını kalitesini ve hızını arttırmış..ve hamile şuan oraya bi göz at istersen

merhaba kızlar..bende 29 yaşındayım 11 eylülde de 1 yıllık evli olcam..8 ay korundum 3 aydır da bebek istiyoruz.şimdiki aklım olsa tek gün korunmazdım ah kafam...benim de eşimde sayıda vs problem yok ama hızlı hareket az çıktı.1 hafta olacak keçiboynuzu kürüne başladık.bende tarçın bal polen çörekotu karışımı yiyorum 1 haftadır..soğan kürüne de başlayacağım iyi geldiğini okudum bende vs..bakalım tabi herşey ALLAHtan..29 yaşındayım ve belki de ilk bebek için geç kaldım ;( artık çok istiyorum tabi hepimiz gibi..

en kısası benim hikayem herhalde4 aylık evliyim ilk ay doğum kontrol hapı kullandım sonra dokundu bıraktım bi dahada korunmadık 2 aydır istiyoruz bu ayı saymıyorum tekrar tekrar söylüyorum belki ama nedense bu ay hiç umudum yok kafamda bi milyon şey var bebeğe sıra gelmiyo düşünmek için

orayada ara ara bakıyorum ama
öyle ki herkes farklı şeyler kullanıyor
bende eşime 1,5 ay kadar keçiboynuzu kürü yaptık
ondan sonrada keçiboynuzu tozunu süte karıştırıp veriyorum
o bayanın kim olduğunu biliyor musun yani nicki ne ?

bende 30 yaşındayım
28 yaşında evlendim zaten
öyle çok isterdim ki genç anne olmayı

bende sana tekrar tekrar söylüyorum
sakın stres yapma şimdiden
daha yolun başındasın
rabbim inş.bekletmez

bende sana tekrar tekrar söylüyorum
sakın stres yapma şimdiden
daha yolun başındasın
rabbim inş.bekletmez

bu ay rahatımda geçen ay bi görseydin beni eşimden bile yedim azarı kaç defa abartısız söylüyorum öksürdüm hamileyim dedim başım ağrıdı hamileyim dedim çok kötü bişeymiş anladım ilk aydan allahım kimseye aratmasın yarabbim sanki senelerdir olmuyomuş gibi hissettim çok değişik bi psikoloji yapıyor insanda

işte şimdiden bu şekilde strese sokma
ne kendini nede eşini

bizim artık görev gibi oluyor
memnun muyum bu durumdan, tabiki hayır
ama yapcak bişey yok
gün aşırı ilişki diye diye ev ödevi gibi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…