artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

ayyyyyyyyyyyy arkadaşlar tebrik ederim sizin yerinide olmayı nekadaristerdim inş. ekime diyelim artık ..valla topiğimiz çok uğurlu baya hamiş çıkarttık bu ay darısı bize ekim ayına amin ...bu arada hamileark.lar nolur dua edin bizim için rabbbim hamilelerin duasını kabul eder

gözün aydın tatlım inş bebeğimiz geliooooo bendede aynı durum oldu 4 test yaptım 4üde silik kanda netleşti. hadi inş kan sonucunda pozitiftir. maşallah topiğimize nazar değmesin rabbimm gidişat çok güzel

gözün aydın dilacım. Allah tamamına erdirsin inşallah tekrar tekrar maşallah bu topiğe bereketli çıktı

bi 5 ay öncesine kadar bu hamiş haberlerini okudukça içim giderdi acaba bigün yerlerinde olurmuyum diye vakti saati beklio rabbim. inş Allah çok fazla aratmaz ekime kalan arkadaşlarında güzel haberlerini alırız. inanın bu duyguları yaşadığım için aklımdan hiç çıkmıosunuz. dualarım sizle kızlar

Aminnnn tatlım buay duydugum bildıgm butun ot cop su bu ne varsa var gucumle uygulucam :) bekle beni ekim ben geliyorum :) hamıle arkadaslarm hepinizi kocaman tebrkedyorum.allah sagsaglim bebeklerinize kavustursun sizleri insallah liste ekim ayinda ful hamis dolar listeyi degistirip dogum yapcamiz aylar listesi yapariz :) mutlu geceler kislar...

sagolasin canim. ins bizde ekimde araniza katiliriz.

bende bu ay oluruna birakayim diyorum 3 gunde 1 iliski dusunuyorum, sanirim yumurtlama donemini kacirmam.
gecen ay yumurta akiyla birseyler yapmayi denedim onuda becemedim. en iyisi hic bulamamak
bu arada bu smear testinide yaptirsam iyi olucak.

Tşk ederim canım inş. bebişim yoldadır :) Allah tüm isteyenlere versin.

sanırım bu ay ben bu listeden çıkacağım. adet tarihim yaklaştı ve kasıklarımda kramplar başladı. :44: bu arada yeni hamiş arkadaşları tebrik ediyorum...

günaydın hatunlar hamişler hamiş adayları..Dün BBAL ın test yapmasıyla topik tavan yaptı ...yeni hamiş haberleride var allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar....

günaydın kızlar yeni hamilelerimizi tebrik ediyorum darısı tüm isteyen herkesin başına , Bball nerdesin sabah test yaptınmı tekrar

günaydın kızlarr
bebek bekleyen anne adaylarını tebrik ederim artık darısı bizim başımıza benm bugün olmam lazım inşallah olmam da bende burdan müjdemi veririm sizee :18::18:

İSİM BAT SONUÇ TEDAVİ GÖRENLER
behiye_abg 6 Eylül TEBRİKLER
kelebeklerim0407 9 Eylül TEBRİKLER
mhtp_ 9 Eylül TEBRİKLER
ulten33 12 Eylül TEBRİKLER
selin7 13 Eylül TEBRİKLER
icequen 14 Eylül TEBRİKLER
oreiro 14 Eylül
gokay13 15 Eylül
uhlamur 15 Eylül
angelica25 16 Eylül TEBRİKLER
41zeynep 16 Eylül
zahide_30 17 Eylül
dila22 15-18 Eylül TEBRİKLER
BBAL 19 Eylül Doğal
TugbaFatih 19-20 Eylül
edirne 20 Eylül
mileydi 21 Eylül Klomen+Çatlatma İğnesi
orjinalmorjinal 21 Eylül
ozlemcr 21 Eylül
papatya2507 21 Eylül
_Sel 21 Eylül
tugsad 21 Eylül
cucu1984 22 Eylül
dhc83 24 Eylül
PembeKelebek 24 Eylül
şeker-leblebi 25 Eylül Eş Tedavisi
elisizmit 26 Eylül
gulay_7980 26 Eylül
karacikolata 26 Eylül
nihal_25 26 Eylül
gokceeennn 27 Eylül
meleğim ve aşkım 27 Eylül
semser_88 28 Eylül
aysunayy 30 Eylül
nazonaz 30 Eylül
rose_minel 30 Eylül
yazcicegi 30 Eylül
BALIMSIN 3 Ekim
jeanneCdarc 3 Ekim
medmus 4 Ekim ?
nehirefe 6 Ekim
oznur_u 6 Ekim Klomen
maryporker 6 Ekim
umaygulay 8 Ekim ?
bilgemadam 9 Ekim
Yesim83 12 Ekim
hapsuu 13 Ekim
minikgelin 13 Ekim ?
emosderin 18 Ekim

arkadaşlar listeye eklememi istediğiniz kendinizle ilgili değişiklikleri bana özel msj atarsanız sevinirim, gözden kaçırdıklarım olabiliyor...
tedavi kısmına yazmamı istediğiniz şeyleri yazın ekleyeyim arkadaşlar
doğal,klomen,aşılama,tüp tedavisi,eş tedavisi vs...

yeni haberler var mı arkadaşlar, takip edemedim

Son düzenleme:

listeyi görünce gözlerim parladı maşşallah burdaki kırmızılar pek bi güzel , her zamanki kırmızılar gibi can sıkıcı değil , inş..bu listede benim gibi adı olmayan diğer arkadaşlarında isminin karşına hamile yazılır...:80::80::80:

Maşallah Maşallah listede gebe sayısı artmış darısı bizlerin başına.... sabırsızlıkla o günün gelmesini bekliyorum

günaydın kızlar.

bu ay çok bereketli oldu :) %50 hamile çıkacak nerddeyse.MAŞALLAh topiğimize. BALL bugün tekrar test yapıp haber ver bizlere ben akşama kadar yoğum ama gelince okucam tüm sayfaları inşallah güzel güzel hamile haberleri gelir..

bu ay bende ilk kez ovulasyon testinde koyu kırmızıyı yakaladım kızlar ..birde eşime keçiboynuzu içiriyorum..inşallah bu aydan umutluyum ama yine de bebeş gelmezse çookkk üzülürüm:26::26: kızlar bizler içinde dua edin olur mu..:26::26: akşama görüşürüz canlar ben kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…