hayırlı olsun, cok guzel haber.
Benimde beklenen adet tarihim bu cuma ama test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi.
hemen yap canım testi.benim pazardı batım zor sabrettim bu güne.ama pazarda yapsaydım çıkcakmış çünkü 2. çizgi silik falan değil ilk çizgiye rengi baya yakın
kıslarrrrrrrrrrr benim beklenen adet günüm yarın ancak dayanamayıp test yaptım az önce..Silik bir şekilde 2. çizgide belirginleşti...Resmini çektim size göstereyim diye ancak belli olmuyor...Çok heyecanlandık kocamla..Acaba hamilemiyimdir????
az önce test yaptım.pozitif kızlar öylesine şaşkınımki henüz kimsede bilmiyor ilk sizlerle paylaşıyorum.allahım acayip karışık duygular içindeyim.tuvalette dakikalarca testten gözümü alamadım.hepimizin için hayırlısı olsun inş.
ayyyyyyyyyyyy arkadaşlar tebrik ederim sizin yerinide olmayı nekadaristerdim inş. ekime diyelim artık ..valla topiğimiz çok uğurlu baya hamiş çıkarttıkbu ay darısı bize ekim ayına amin ...bu arada hamileark.lar nolur dua edin bizim için rabbbim hamilelerin duasını kabul eder
bi 5 ay öncesine kadar bu hamiş haberlerini okudukça içim giderdi acaba bigün yerlerinde olurmuyum diye vakti saati beklio rabbim. inş Allah çok fazla aratmaz ekime kalan arkadaşlarında güzel haberlerini alırız. inanın bu duyguları yaşadığım için aklımdan hiç çıkmıosunuz. dualarım sizle kızlar
gözün aydın dilacım. Allah tamamına erdirsin inşallahtekrar tekrar maşallah bu topiğe bereketli çıktı
sagolasin canim. ins bizde ekimde araniza katiliriz.bi 5 ay öncesine kadar bu hamiş haberlerini okudukça içim giderdi acaba bigün yerlerinde olurmuyum diye vakti saati beklio rabbim. inş Allah çok fazla aratmaz ekime kalan arkadaşlarında güzel haberlerini alırız. inanın bu duyguları yaşadığım için aklımdan hiç çıkmıosunuz. dualarım sizle kızlar
Aminnnn tatlım buay duydugum bildıgm butun ot cop su bu ne varsa var gucumle uygulucam :) bekle beni ekim ben geliyorum :) hamıle arkadaslarm hepinizi kocaman tebrkedyorum.allah sagsaglim bebeklerinize kavustursun sizleri insallah liste ekim ayinda ful hamis dolar listeyi degistirip dogum yapcamiz aylar listesi yapariz :) mutlu geceler kislar...
gözün aydın tatlım inş bebeğimiz geliooooobendede aynı durum oldu 4 test yaptım 4üde silik kanda netleşti. hadi inş kan sonucunda pozitiftir. maşallah topiğimize nazar değmesin rabbimm gidişat çok güzel
İSİM BAT SONUÇ TEDAVİ GÖRENLER
behiye_abg 6 EylülTEBRİKLER
kelebeklerim0407 9 EylülTEBRİKLER
mhtp_ 9 EylülTEBRİKLER
ulten33 12 EylülTEBRİKLER
selin7 13 EylülTEBRİKLER
icequen 14 EylülTEBRİKLER
oreiro 14 Eylül
gokay13 15 Eylül
uhlamur 15 Eylül
angelica25 16 EylülTEBRİKLER
41zeynep 16 Eylül
zahide_30 17 Eylül
dila22 15-18 EylülTEBRİKLER
BBAL 19 EylülDoğal
TugbaFatih 19-20 Eylül
edirne 20 Eylül
mileydi 21 EylülKlomen+Çatlatma İğnesi
orjinalmorjinal 21 Eylül
ozlemcr 21 Eylül
papatya2507 21 Eylül
_Sel 21 Eylül
tugsad 21 Eylül
cucu1984 22 Eylül
dhc83 24 Eylül
PembeKelebek 24 Eylül
şeker-leblebi 25 EylülEş Tedavisi
elisizmit 26 Eylül
gulay_7980 26 Eylül
karacikolata 26 Eylül
nihal_25 26 Eylül
gokceeennn 27 Eylül
meleğim ve aşkım 27 Eylül
semser_88 28 Eylül
aysunayy 30 Eylül
nazonaz 30 Eylül
rose_minel 30 Eylül
yazcicegi 30 Eylül
BALIMSIN 3 Ekim
jeanneCdarc 3 Ekim
medmus 4 Ekim ?
nehirefe 6 Ekim
oznur_u 6 EkimKlomen
maryporker 6 Ekim
umaygulay 8 Ekim ?
bilgemadam 9 Ekim
Yesim83 12 Ekim
hapsuu 13 Ekim
minikgelin 13 Ekim ?
emosderin 18 Ekim
arkadaşlar listeye eklememi istediğiniz kendinizle ilgili değişiklikleri bana özel msj atarsanız sevinirim, gözden kaçırdıklarım olabiliyor...
tedavi kısmına yazmamı istediğiniz şeyleri yazın ekleyeyim arkadaşlar
doğal,klomen,aşılama,tüp tedavisi,eş tedavisi vs...
yeni haberler var mı arkadaşlar, takip edemedim
listeyi görünce gözlerim parladı maşşallah burdaki kırmızılar pek bi güzel , her zamanki kırmızılar gibi can sıkıcı değil , inş..bu listede benim gibi adı olmayan diğer arkadaşlarında isminin karşına hamile yazılır...:80::80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?