güzel haberini bekliorummmmmmm
Gunaydın kızlarrrrrrr sabah test yaptım test bozuk cıktı hay deıdm sansımaSımdı hastaneden geldım kan verdım 13 14.00 gıbı bellı olucakmıs netten takıp edersınız dedıler haydı bakalım asıl hamılemıyım degılmıyım bugun bellı olur bu arada hala reglı anlamında tııkkk yok bende bakalım hayırlısı
[
haydi hayırlısı ama bence hamişşşsin sen ......içime öle doğdu ne bileyim inşlh.yanılmıyoruzdur
günaydın ozlem3486 ben şuan çizelgeyi yaptım sanırım ama oldumu bilmiyorum :))
Gunaydın kızlarrrrrrr sabah test yaptım test bozuk cıktı hay deıdm sansımaSımdı hastaneden geldım kan verdım 13 14.00 gıbı bellı olucakmıs netten takıp edersınız dedıler haydı bakalım asıl hamılemıyım degılmıyım bugun bellı olur bu arada hala reglı anlamında tııkkk yok bende bakalım hayırlısı
hepimizin umudu oydu ama benim ve bazı arkadaşlarım ekime kaldı :) yani genelde isteyenler yazıyo :)
gunaydın kızlarrrrrrr sabah test yaptım test bozuk cıktı hay deıdm sansımaSımdı hastaneden geldım kan verdım 13 14.00 gıbı bellı olucakmıs netten takıp edersınız dedıler haydı bakalım asıl hamılemıyım degılmıyım bugun bellı olur bu arada hala reglı anlamında tııkkk yok bende bakalım hayırlısı
Kızlar klomenimin yarın son günü inşallah yumurtam gelişirde bebiş yapabiliriz :78:
canım hamişsin ondan regldan tık yoktur :) ayy hadı bir an önce sonuc cıksında rahat rahat tebrik edelim seni :)
ya acayip heycan yaptım yüzümü görsen anlardın :)) hadi bakalım inş..hayırlı haberlerle dönersin...bekliiiiyoooorruuummmm...:18::18::18:
yeni hamılelerı tebrık ederım arkdaslar...ballll meraktan oldurdun bızı artık hadı hadı ben sana 1 hafta onceden hamılesındır dedım ınsallah vardır belırtıler var gıbı gosterıyor inş vardır..
canım bende meraktan olmek uzereyım acıp bakıyorum onay beklıyor yazıyor hala. Yukarıda da dedım belırtıler var ama ben hamıle oldugumu sanmıyorum nedense ıcımden degılım gıbı gecıyor sonucta 1,20 2,40 cıkcıak gıbı sankı ..Neden boyle hıssedıyorum bılmıyorum
tatlım kesin hamişsin tebrik ediyorum şimdiden..akıntın var mı çok fazla ??
evet cok fazla akıntım var ve beyaz kıvamlı ıc camasır sureklı ıslak ozellıkle ped koymuyorum kı ben mı uyduruyorum dıye bakıyorum hergun bı ıc camasır degısıyor o kadar cok akıntım var kokusu yok ıc camasırım sırılsıklam ve beyaz losyonumsu akıntı peceteye sılınce sarımtırak rengı bılemıyorum kı neden cıkmıyor bu sonuc halaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?