artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

Gunaydın kızlarrrrrrr sabah test yaptım test bozuk cıktı hay deıdm sansıma Sımdı hastaneden geldım kan verdım 13 14.00 gıbı bellı olucakmıs netten takıp edersınız dedıler haydı bakalım asıl hamılemıyım degılmıyım bugun bellı olur bu arada hala reglı anlamında tııkkk yok bende bakalım hayırlısı

[
haydi hayırlısı ama bence hamişşşsin sen ......içime öle doğdu ne bileyim inşlh.yanılmıyoruzdur

canım hamişsin ondan regldan tık yoktur :) ayy hadı bir an önce sonuc cıksında rahat rahat tebrik edelim seni :)

kızlar benide listeye eklermisiniz batım 26 eylül ay çok az kaldı bende bi heycan var sormayın gitsin bu arada hamiş arkadaşlarımı çok çok tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün inşallah

Yanıllıyosunuz kızlar bizler ekime kalmadık ekimde haniş olduğumuzu öğrenicez inşallah ama yine eylülde hamiş kalıcaz
hepimizin umudu oydu ama benim ve bazı arkadaşlarım ekime kaldı :) yani genelde isteyenler yazıyo :)

canımm dün baya telaşeli olmuş bencede hamilesin sen tabi kan testi en ii sonucu verir sen onların dediği saate bakma netten takip edeceksen her dk bak bence benim arkadaşa ertsi gün bak demişlerdi biz ölesine bi saat sonra baktık çıkmıştı sende arada yokla hadi hayırlısı olsun

ya acayip heycan yaptım yüzümü görsen anlardın :)) hadi bakalım inş..hayırlı haberlerle dönersin...bekliiiiyoooorruuummmm...:18::18::18:

annem durum nedir yokmu haber daha hadi bak bence sürekli yenile sayfasını ayyy çok heyecanlııı inşallah sonuç 1000 küsürdür :))))

tatlım kesin hamişsin tebrik ediyorum şimdiden..akıntın var mı çok fazla ??

canım hamişsin ondan regldan tık yoktur :) ayy hadı bir an önce sonuc cıksında rahat rahat tebrik edelim seni :)

CANIM HAYIRLISI OLSUN ARTIK SU SAATTEN SORA YORUM YAPMIYORUM SADECE BEKLIYORUM HAFIFTEN HEYCANIM VAR AMA SNAKI HAMILE DEGILMISIM GIBI HISSEDIYORUM
canımm dün baya telaşeli olmuş bencede hamilesin sen tabi kan testi en ii sonucu verir sen onların dediği saate bakma netten takip edeceksen her dk bak bence benim arkadaşa ertsi gün bak demişlerdi biz ölesine bi saat sonra baktık çıkmıştı sende arada yokla hadi hayırlısı olsun:49

CANIM HER DAKIKA BAKIYORUM. AMA NEDENSE UMUDUM GITTI GIBI OLDU AZ ONCE YINE AKINTIM GELMIS KOSA KOSA GITTIM WC YE AHA DEDIM REGL OLDUM BIDE USTUMDE KREM RENK PANTALON VAR BI BAKTIM AKINTI DEDIM KANVERDIK REGLI OLDUK HERHALDE NE BILIM SANKI UMUTSUZUM SANKI 1,20 YA DA 2,40 CIKICAK GIBI

ya acayip heycan yaptım yüzümü görsen anlardın :)) hadi bakalım inş..hayırlı haberlerle dönersin...bekliiiiyoooorruuummmm...:18::18::18:

CANIM BENIM BENDE COK HEYCANLIYIM BAKALIM NE OLCAK HAFIFTEN UMUDUM KIRILIYOR CIKSADA KURTULSAM SU SONUCCC

yeni hamılelerı tebrık ederım arkdaslar...ballll meraktan oldurdun bızı artık hadı hadı ben sana 1 hafta onceden hamılesındır dedım ınsallah vardır belırtıler var gıbı gosterıyor inş vardır..

canım bende meraktan olmek uzereyım acıp bakıyorum onay beklıyor yazıyor hala. Yukarıda da dedım belırtıler var ama ben hamıle oldugumu sanmıyorum nedense ıcımden degılım gıbı gecıyor sonucta 1,20 2,40 cıkcıak gıbı sankı .. Neden boyle hıssedıyorum bılmıyorum

bi tarafın hamile olduğunu düşünüyor seviniyor bir tarafın olumsuz sonuç çıkarsa die kendini üzmemek için mutsuz hissediyosun.ama tatlım bu kadar karamsar düşünme bende senin gibiydim ve halen tam mutluluğumu yaşıyamıyorum yine hep korku var bebeğimi görene kadar sanırım böyle olcak sende benim gibisin.

hayırlı osnuçları alıcaz inşallah birazdan mutluluğunu doyasıya paylaşıcaz burda..

tatlım kesin hamişsin tebrik ediyorum şimdiden..akıntın var mı çok fazla ??

evet cok fazla akıntım var ve beyaz kıvamlı ıc camasır sureklı ıslak ozellıkle ped koymuyorum kı ben mı uyduruyorum dıye bakıyorum hergun bı ıc camasır degısıyor o kadar cok akıntım var kokusu yok ıc camasırım sırılsıklam ve beyaz losyonumsu akıntı peceteye sılınce sarımtırak rengı bılemıyorum kı neden cıkmıyor bu sonuc halaaaaaaaa

çünküüü öğle arası canım 1.30 da onaylanır o ondan sonra görebilirsin..azcık kaldı biraz daha sabrett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…