cnm ben hamileliği düşündüğüm zaman bütün testlerimi yaptırmıştım zaten normalde herkadının senede 1 kez muhakkak smear testini yaptırması lazım
kıslarrrrrrrrrrr benim beklenen adet günüm yarın ancak dayanamayıp test yaptım az önce..Silik bir şekilde 2. çizgide belirginleşti...Resmini çektim size göstereyim diye ancak belli olmuyor...Çok heyecanlandık kocamla..Acaba hamilemiyimdir????
silik çıkınca genelde hamılelıkle sonuclanıyor
hem belırgın bır sekılde sılık dıyorsun
kesın hamılesın
ne guzelllll
sabah hemen bıdaha yap testını hatta bence kan ver
kıslarrrrrrrrrrr benim beklenen adet günüm yarın ancak dayanamayıp test yaptım az önce..Silik bir şekilde 2. çizgide belirginleşti...Resmini çektim size göstereyim diye ancak belli olmuyor...Çok heyecanlandık kocamla..Acaba hamilemiyimdir????
Regl bir kaç gün gecilsin ondan sonra kan testini yaptırırım...Hüsrana uğramak istemiyorum...
Bu arada hamilelik belirtilerini ben pek yaşamıyorum sadece belim ve kasıklarım ağrıyor ki zaaten adet dönemindede aynnıydı...Akıntı vs. yok...
Acaba diyorum test yanlış çıkmış olabilir miii
mrb arkadaslar benımde yardıma ıhtıyacım var adetımı 3 gun gectı kan testi yaptırsam gebelık olup olmadıgı bellı olur mu yoksa erken mı??
mrb arkadaslar benımde yardıma ıhtıyacım var adetımı 3 gun gectı kan testi yaptırsam gebelık olup olmadıgı bellı olur mu yoksa erken mı??
az önce test yaptım.pozitif kızlar öylesine şaşkınımki henüz kimsede bilmiyor ilk sizlerle paylaşıyorum.allahım acayip karışık duygular içindeyim.tuvalette dakikalarca testten gözümü alamadım.hepimizin için hayırlısı olsun inş.
az önce test yaptım.pozitif kızlar öylesine şaşkınımki henüz kimsede bilmiyor ilk sizlerle paylaşıyorum.allahım acayip karışık duygular içindeyim.tuvalette dakikalarca testten gözümü alamadım.hepimizin için hayırlısı olsun inş.
kanda çıkar canım inşallah hamilesindir..mrb arkadaslar benımde yardıma ıhtıyacım var adetımı 3 gun gectı kan testi yaptırsam gebelık olup olmadıgı bellı olur mu yoksa erken mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?