artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

kıslarrrrrrrrrrr benim beklenen adet günüm yarın ancak dayanamayıp test yaptım az önce..Silik bir şekilde 2. çizgide belirginleşti...Resmini çektim size göstereyim diye ancak belli olmuyor...Çok heyecanlandık kocamla..Acaba hamilemiyimdir????

silik çıkınca genelde hamılelıkle sonuclanıyor
hem belırgın bır sekılde sılık dıyorsun
kesın hamılesın
ne guzelllll
sabah hemen bıdaha yap testını hatta bence kan ver

silik çıkınca genelde hamılelıkle sonuclanıyor
hem belırgın bır sekılde sılık dıyorsun
kesın hamılesın
ne guzelllll
sabah hemen bıdaha yap testını hatta bence kan ver

Regl bir kaç gün gecilsin ondan sonra kan testini yaptırırım...Hüsrana uğramak istemiyorum...
Bu arada hamilelik belirtilerini ben pek yaşamıyorum sadece belim ve kasıklarım ağrıyor ki zaaten adet dönemindede aynnıydı...Akıntı vs. yok...
Acaba diyorum test yanlış çıkmış olabilir miii

canım silik bile olsa ikinci çizgi çıktıysa eğer..yüksek ihtimalle HAMİLESİNNNnn..yarın sabah idrarınla tekrarla canımcım..bence hamilesinnn

tebrikler canim buyuk ihtimal hamilesin bir bebisimiz daha geliyor ,hamilelik belirtisi derken oyle asiri bir belirti olmuyor zaten aynen adet oncesi gibi hafif karin bel agrilari vs,zaten soyle adetin gununun ustunden bi hafta gecsin yuzukoyun yatarken hissedeceksin

silikte ciksa ikinci cizgi hamilesin demektir. hayırlı olsun, darisi bize artik..

mrb arkadaslar benımde yardıma ıhtıyacım var adetımı 3 gun gectı kan testi yaptırsam gebelık olup olmadıgı bellı olur mu yoksa erken mı??

mrb arkadaslar benımde yardıma ıhtıyacım var adetımı 3 gun gectı kan testi yaptırsam gebelık olup olmadıgı bellı olur mu yoksa erken mı??

3 gün geçmiş nasıl sabredebildin. Benim regl günüm yarın ancak az önce yaptım silik çıktı..Arkadaşlar hamile olabileceğimi düşünüyor ama ben erken olduğunu düşünüyorumm..

az önce test yaptım.pozitif kızlar öylesine şaşkınımki henüz kimsede bilmiyor ilk sizlerle paylaşıyorum.allahım acayip karışık duygular içindeyim.tuvalette dakikalarca testten gözümü alamadım.hepimizin için hayırlısı olsun inş.

hayırlı olsun, cok guzel haber.
Benimde beklenen adet tarihim bu cuma ama test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi.

Canım tebrik ederim. Çok sevindim..

kanda çıkar canım inşallah hamilesindir..

tebrik ederim canım..hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini..darısı başımıza kızlar..ay ne çok hamilemiz çıktı

dilacığım tebrik ediyorum darısı bizlere..hemen bana dua et taze taze :)

sağolun kızlar.bu tarifsiz duyguyu rabbimin izniyle en kısa zamanda yaşayacaksınız inş.allahım tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip et yarabbim amiiiinnnnn....bugün öğlende randevu almıştım gebelik olmasada gidecektim ama bu durumda nasıl p.tesi olcak bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…