artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

çok haklısın canım..her gördüklerinde sanki sormak zorundalar..üni den mezun olduktan sonra önce iş dedim ama işe girmem çok zor oldu..bu arada evlenmeyi hiç düşünmedim ama yine o çok düşünceli eş dost laflarından kurtulamadım evlenene kadar eeeeeeee herkes evlendi hani yokmu evde kalacaksın..eee hadi...
kimseyle konuşmuyordum artık neredeyse..sanki benim hayatım onların derdiymiş gibi....şimdi evlendik 1 yıl olmadan eeee bebek yokmu..geç kalmayın sonra olmaz vsvsvsvsvs inanın bıktım bende insanların lafından..Allahtan eş dosttan uzaklaştıkta evlenince sesleri gelmeiyo..ama gerçekten can sıkıcı oluyorlar bazen..

silikte olsa orda 2. çizgi var bencede hamilesin..hayırlı olsun

canım cok tesekkur ederım ınsallah hamıleyımdır hayırlısı olsun yarın kan testınde ogrenırım durumu ınsallah :)) allah herkeze banada nasıp eder ınsallah hala suphelıyım tam emın olamıyorum benn

balcım yarın yaz o zaman merakte bırakma bizi bide testi attınmı atmasaydın bi arkadaşımınki 1 saat sonra çıkmıştı

[ındent][/ındent]
balcım yarın yaz o zaman merakte bırakma bizi bide testi attınmı atmasaydın bi arkadaşımınki 1 saat sonra çıkmıştı:d

yok canım atmadım duruyor ama 15 dk dan sora gecerlı degıl dıye bılıyorum ben ??

inşallah hamilesindir canım bu akşam yine oturup dua edicem senin içinde edicem inşallah yarın sevinçli haberlerini yazarsın buradan

inşallah hamilesindir canım bu akşam yine oturup dua edicem senin içinde edicem inşallah yarın sevinçli haberlerini yazarsın buradan

sagol canım benım ınsallah oyleyımdır bende hepınız ıcın dua edıyorum her aksam bende bundan sora sneın ıcınde edıcem sabahtan yazarım buraya kısmet olursa gıdıcem sabahtan kan testıne

profilimi düzenle kısmında çizelge var adresi oraya kopyalıyosun

canım ya bu uyarıyı veriyor , yanlış bişi yapıyorum ama sitede ing. anlamıyorum url yanlış alıyorumda başka url yok ama
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

deneyimli arkadaşlarımdan 1 saate kadar yolunun olduğunu biliyorum geçen gün konuşmuştuk beni bu konuda özellikle uyardı:)

eee supermıs bayıldım gercı yarın kan verıcez ama olsun yanı sabahtan sonuc cıkar cıkmaz yazarım sonucu

canım http:ıle baslayıp .png ıle bıtenı kopyala sadece o zaman olur

I
Canim umarin guzel haberi yarin kesinlestirip verirsin bize cook sevindim simdiden

oyle yapıcam artık gercı ıkı zıgıde cok rahat goruluyor sabahta aynısı olursa hemen ıse gelemden kan testıne gıdıcem..

canım inş. hamilesindir dua edicem hade hayırlısı bende iş çıkışı yemek falan derken anca girebildim nete ama silik çıktıysa bencede hamilesin cnm müjdeli habrlerini bekliyoruz dsrısı bize cnm inş.

kızlar kontrol amaçlı doktora gittiğinizde smear testi yaptırdınız mı?
ben yaptırmadım da yaptırmak mı gerekiyor acaba

kızlar kontrol amaçlı doktora gittiğinizde smear testi yaptırdınız mı?
ben yaptırmadım da yaptırmak mı gerekiyor acaba

cnm ben hamileliği düşündüğüm zaman bütün testlerimi yaptırmıştım zaten normalde herkadının senede 1 kez muhakkak smear testini yaptırması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…