BBal inşallah hamilesindir
aynen öyle olsa saklıycaz sanki gerine gerine söyliycem benimde mucizem var diye artık insanlara malzeme vermemek için düşünmüyoruz henüz diyorum bunun Allahtan gelen bişey olduğunu anlamıyolar ezik ezik bakıyolar gıcık oluyorum gerçektenkeşke ilk geceden beri hiç korunmasaydım diyorum bazen.bazende herşey nasip kısmet diyorum dengesizleştim iyice tedavi sürecindeyim bakalım Rabbim hayırlısını versin ne diyim
silikte olsa orda 2. çizgi var bencede hamilesin..hayırlı olsun
balcım yarın yaz o zaman merakte bırakma bizi bide testi attınmı atmasaydın bi arkadaşımınki 1 saat sonra çıkmıştı:d
ınsallah canım ınsallah ben senıo cok ıyı anlıyorum cunku bende pko hastasıyım o yzuden sılık cızgıye bıle ınanmıyorum ınanamıyorum yarın sabahtan kan yaptırcam. Ben 4.5 yıldır bu hastalıkla mucadele edıyorum allah yardımcımız olsun ınsallah en yakın zamanda hamıle kalırsın ınsallah beden hamıleyımdır :))
ya bu mesajın altındaki eklentiyi nasıl ekliyoruz banada yol gösterirmisiniz hazırladım ama yükliyemiyorum aslında nerden yükleniceğinide bilmiyorum
inşallah hamilesindir canım bu akşam yine oturup dua edicem senin içinde edicem inşallah yarın sevinçli haberlerini yazarsın buradan
inşallah hamilesindir canım bu akşam yine oturup dua edicem senin içinde edicem inşallah yarın sevinçli haberlerini yazarsın buradan
[ındent][/ındent]
yok canım atmadım duruyor ama 15 dk dan sora gecerlı degıl dıye bılıyorum ben ??
profilimi düzenle kısmında çizelge var adresi oraya kopyalıyosun
deneyimli arkadaşlarımdan 1 saate kadar yolunun olduğunu biliyorum geçen gün konuşmuştuk beni bu konuda özellikle uyardı:)
canım ya bu uyarıyı veriyor , yanlış bişi yapıyorum ama sitede ing. Anlamıyorum url yanlış alıyorumda başka url yok ama
bu alandaki çizelge yazılımınız öngörülen formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
yapamadım çok sinir oldum neyse vazgeçtim :))
Kzılar test sımdı yaptım ıkıncı zıgı cıktı ama sılık ustelık ıkı zıgıde sılık acaba ıdrar mı verımlı degıldı dıyorum ????cunku control cızgısıde sılık cıktı benım 2. Cızgıde en ıyısımı yarın sabahtan tekrarlıyımmmm
oyle yapıcam artık gercı ıkı zıgıde cok rahat goruluyor sabahta aynısı olursa hemen ıse gelemden kan testıne gıdıcem..
kızlar kontrol amaçlı doktora gittiğinizde smear testi yaptırdınız mı?
ben yaptırmadım da yaptırmak mı gerekiyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?