artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

aynı şekilde yumurtlama günümden itibaren kasılmalarım bel ağrılarım sık idrar vardı ama aldırış etmedim çünkü son 3 aydır hem aynı belirtilerim..şayet döllenme gerçekleşmişse ovulasyon günü, dün rahme yerleşme günüydü...dün de çok şiddetli batmalarım oldu belimde ve kasıklarımda...bugün sadece adet sancısına benzer ara ara gelip giden sızılarım var...zaten çenemde de sivilce çıktı canımı sıktı...şu sivilcenin çıkmadığı gün hamile olduğum gündür diyorum hep

sivilce çıkmayınca hamilemi olunuyo bende şimdilik yok sivilce
allahım en kısa zamanda sanada tüm isteyenlerede hayırlısından melekler nasip etsin inşallah

bbal sonuç çıkmadı mı hala burda ölücem kız meraktan öyle heycan yaptım ki sorma gitsin sanki yaptırdım kan testini

sivilce çıkmayınca hamilemi olunuyo bende şimdilik yok sivilce
allahım en kısa zamanda sanada tüm isteyenlerede hayırlısından melekler nasip etsin inşallah

ya işte bu sitede bir arkadaş hamile kalmıştı bütün hamilelik belirtilerini adet öncesi her ay yaşadığını
bir tek farklı olarak sivilce çıkarmadığını söylemişti bende aklımdan çıkaramıyorum o yorumu ondan...ben bu ay çok umutluydum hem 26 eylül bir sürü şey var bizim aileyle ilgili sanırım mucize bekliyorum ben de...

merhaba mavuşbebek yazdıklarını okuyunca bende böyleyim işte dedim , yumurtlama günümü tam hesaplayamadım geçen ay düzensiz oldum diye ateş ölçüyorum şuan son iki güne kadar yaklaşık 10 gündür müthiş karın ve kasık ağrısı yaşadım son iki gündür de belim çok fazla ağrıyor ve kasık ağrım azaldı gibi senin gibi bi yoklama çekiyor o kadar ama bastırınca çok acıyor bir de dün sabah çok yoğun şeffaf ve sarı karışımı bir akıntı geldi peçeteye bayağı bir fazlaydı ondan sonra da akıntım azaldı, pazartesi günü de hafif lekeler gördüm ciddi anlamda kasık ve bel ağrım vardı, bat normal düzenime göre 23 eyl gözükmekte bu ay umudum arttı ve çok heyecanlıyım hayırlsı inşallah Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin

hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım zaten artık psikopata bağladık ne duysak hamilelik belirtisi diyoruz burnum kaşındı hamilemiyim hapşurdum hamilemiyim ağladım hamilemiyim ben artık böyle oldum ya artık düşünmek istemiyorum aslında kafaya takmasak olucak biliyorum ben 7 ay önce dış gebelik yaşadım o hamile kaldığım ay yeni ev almıştık taşınma falan filan derken kafama takmamıştım ve hamile kaldım ama şimdi bunu yapamıyorum acaba yeni bi ev dahamı alsak

canım bende 5 gün falan önce öyle çok akıntı oluyorduki çok sık çamaşır değiştiriyodum anlatamam sanki idrar kaçırıyosun ama akıntıydı ama 3 gündürki falan hiç bişey yok tertemizim tam tersine

aynen öyle canım ya her sabah gözbebeklerimi kontrol ediyorum yok büyümemiş ben hamile değilim diyorum hahahaha...jinekologlar bir görse şu halimizi hastaneye sokmazlar bizi...neyse en azından pazartesiye kadar çok koşuşturacam da vakit çarçabuk geçecek :)

ya bende duydum bu gözbebeğinin büyümesini ama ben bazen aynaya bakınce bazen büyük bazen küçük ben pek inanmıyorum buna bide kirpikler birbirine dolaşırmış benimki hep dolaşık ben hep hamileyim galiba ne zaman doğuracaksam artık evet doktorlar bu halimizi görseler bizi tımarhaneye attırırlar aslında kızlar ağlanacak halimize gülüyoruz gülünecek halimize ağlıyoruz işte

napıysosunn annişkom yaa seni bi görüyom bi görmüyom bakıp çıkıon herhalde naptın ne ettin kırmızılar geldimi cücüm nerde yaa çok merak ediyom acep ananesine allah korusun bişi mi oldu

ıcequen yok 2 gündür kızlar... bebiş uyutuyor galiba annesini

Son düzenleme:

benim de o büyük akıntıdan sonra pek akıntım olmadı , az az ıslaklık ve beyaz akıntı geliyor o kadar canım , aynı gidiyoruz bakalım hayırlısı belki hamişizdir:)

napıysosunn annişkom yaa seni bi görüyom bi görmüyom bakıp çıkıon herhalde naptın ne ettin kırmızılar geldimi cücüm nerde yaa çok merak ediyom acep ananesine allah korusun bişi mi oldu

sana mesaj attım gelmedimi madamım..:26:
Allah korusun ama benimde aklımda cucum ya inşallah ters giden bişey yoktur madamım..

ben daha olmadım regl geln giden yok ama bugünde test yaptım 10dk felan baktım bişey yoktu işe geldim 5 saat sonra eve gidince baktım ikinci çizgi gözüküyo öteki kadar belli değildi ama yinede gözüküyodu ama geçersizdir diye düşünüyorum madamım aradan zaman geçti ya.

sana mesaj attım gelmedimi madamım..:26:
Allah korusun ama benimde aklımda cucum ya inşallah ters giden bişey yoktur madamım..

ben daha olmadım regl geln giden yok ama bugünde test yaptım 10dk felan baktım bişey yoktu işe geldim 5 saat sonra eve gidince baktım ikinci çizgi gözüküyo öteki kadar belli değildi ama yinede gözüküyodu ama geçersizdir diye düşünüyorum madamım aradan zaman geçti ya.

benim de o büyük akıntıdan sonra pek akıntım olmadı , az az ıslaklık ve beyaz akıntı geliyor o kadar canım , aynı gidiyoruz bakalım hayırlısı belki hamişizdir:)

canım bvenim kendimden pek umudum yok her ay oldu oldu diyorum ama boş hep ama inşallah sen hamilesindir canım ne kadar zamandır ki istiyorsun canım ben 3 senelik evliyim hep istedik bakalım ne zaman teşrif edecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…