artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

Selam kızlar sonucu aldım atladım doktora gıttım. Bhcg sonuc 1,20 kıst varmı dıye atladım doktora gıttım hemen doktor dedı kac gun gecı dedım 2 gun hamılelık olabılrı su anda rahı duvarın kalın progestreronun yuksek dedı buna negatıf gozuyle bakmıyorum dedı 1 hafta sora gel bana bhcg yukselmıs olması lazım agrı kaldırma yorulma dedı. Benım anlamadıgım 1.20 cıkmıs hamıle degılım negatıf bu doktor nıye boyle konusuyor kafayı yedırtcek bana ya bırı bana akıl versın lutfen kıst falanda yokmus ??

ball genede dedıgı gıbı agır kaldırma yat dur hala edet olmadıgına gore ıns hamılesındır

canım zaten bizi bizden başka kimse anlayamaz başına gelmeyen çekmeyen anlayamaz bunu iyi biliyorum 20 günlüğüne memlekete gittik pazar günü geldik o 20 gün bana sanki 20 yıl gibi geldi benden sonra evlenenlerin hepsinin kucağında bebek yada karınları dolu sanki inada yapıyorlar gibi şöyle hissediyorum şöyle öğrendik falan anlatıyolar bi görsen çok önceden doğum yapanlar bile nasıl anlatıyolar o da tekrar tekrar ağlamamak için kendimi zor tuttum her seferin de herkez diyoki sen hiç bişey yapmıyosun istemiyosun ne yapabilirim ki ben anlamadım sanki onlar olması için ne yapmışlarsa bide bana teselli verecekleri yere ben onlara teselli veriyorum yaşımız daha küçük erken ne yapalım falan diye bi görsen halime ağlardın artık öyle zoruma gidiyoki benim allahımdan başka kimsem yokki biliyorum beni onların yanında boynu bükük bırakmayacak inşallah allahım ne olur isteyen herkeze en kısa zamanda bu duyguyu yaşat ne olur

cnm gebelik oluşurken rahim kaendini hazırlar rahim duvarı kalınlaşır oluşan yumurta yerleşebilsin diye muhtemelen geç döllenme oluyo sende doktorun tavsiyesine uy bu hafta istirahat halinde ol rahaht olmaya çalış cnm çok zor biliyorum ama ne yapalım bazen istediklerimiz için sabretmemiz gerekiyo

canım bence doktorun dediğini yap belki geç döllenme falandır inşllah bebek yoldadır eğer rahim duvarında kalınsa hamilesindir çünki bende öyle oldu adetime 10 gün varken gitmiştim muane etti rahim duvarın kalın dedi adet olunca gel dedi ama adet olmadım adetim 2 gün geçince kan verdim hamileydim ama benimki dış gebelikti canım inşallah seninki normal olur canım

kızlar benımde adetıme 2 gun var
okuldan gelırken dayanamadım aldım test
ve karnım okadar agrıyorkı
kesın hamıle falan degılım ama bırazdan yapcam valla yarın yıne yapcam sonrakı gun yıne yapcam adet olana kadar
kafayı yıcem

belirti falan varmı başka bence enazından adet gününü bekleseydin

bilmezmıyım o durumunu iste cekenın halını ceken anlar allah kımseye aratmasın daha bu tedavıye basladıgım 1 .ayım hap kullanıorum yumurtam zayıfmıs ıns buyurde 5 gun sonra doktora gıdıcem randevum var ıns buyumustur bu yumoslarım :26:

aynen öyle bbal cım geç döllenme olabilir bencede sen yinede dikkat et kendine doktoru dinle yorma kendini HERŞEYİN HAYIRLISI....

Son düzenleme:
berrem yaaa canım benimm inşallah vardırr bir bebişşş bekle bakalım o halde ne kaldı şurda cumaya ama çooooook dikkat et sakın yorulma yürüme bile belki yerleşmeye çalışıyordur bebişin şuan seviyorum senii tatlımm.bende photoshop vardı ama şuan yok tatlım hayırdır nie sordun
tatlımm inşallah bebiş yerleşiyordur şuan sakın iş filan yapma biraz sabret ve bekle bakalım sonuç inşallah yükselirrrr
sen doktora takma kafanı boşverrrr
canım unuturmuyum sızı hıc doktora gıttım o yzuden bısı yazamadım kusura bakmayın. Sonuca hıc uzulmedım ama bu doktorunboyle konusması benı sınır edıyor bu ne demek sımdı ya ??

yap yapp bende valla çok merak ediyorumm çünkü varsa sevincim çok fazla olur sırf o mutluluk için yapıyorum ama yoksa o kadar fazla üzülmüyorumm

belirti falan varmı başka bence enazından adet gününü bekleseydin

butun belırtıler var ama hamılelık ve adet belırtısı aynı oldugu ıcın umutlanmıyorumda
yapmayayımmı yanı
aslında bılıyorum sımdı yapcam bısey cıkmıcak sonra aglayıp durcam
ama 1 aydır test yapmak ıcın beklıyorum
hıc test yapmadan adet olmayayım barı

Geçen gün forumları gezerken denk geldim. Bir arkadaşın da öyle olmuş kanda negatif çıkmış ama inanamayıp evde idrar testi yapmış pozitif. Sonuçta dr gebelikten şüphelenmese direk negatif der bazen acımasız oluyorlar bilirsin

Cok tesekkur ederım herkese aa bıs orum daha var pekı egc dollenmeyse bıle en azından 5 ın uzerınde cıkması gerekmezmıydı yanı ?

canım uzulme sen dememısmıydın gec oluyor yumurtlamam oyleyse gec sonuc alabılırsın doktorunu dınle ve fazla yorma kendını lütfen

ins pozıtıf cıkar

canım ya bende hiç bişi anlamadım ki şimdi bu nedemek ilk defa böyle bişiyle karşılaşıyorum beta hcg'ye göre yok gözüküyo ama doktor olabilir diyo valla doktorun dediği doğru olacağına göre bekleyip sonucu görmek gerekiyoru olumsuz düşünme Allah hayırlısını nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…