artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

çalışkan kızlarız biz:)

hep böyle olur cnm hepimiz aynı şeyleri yaşıoruz..bende bu aydan umutluyum ama hayırlısıysa olsunnnnn

İSİM BAT SONUÇ
BALIMSIN 6 Eylül kırmızı kartla oyun dışı
jeanneCdarc 6 Eylül :92:
gossip_coloumnist 8 Eylül :92:
kelebeklerim0407 9 Eylül :92:
ulten33 12 Eylül :92:
maryporker 13 Eylül :92:
selin7 13 Eylül :92:
icequen 14 Eylül :92:
gokay13 15 Eylül :92:
uhlamur 15 Eylül :92:
41zeynep 16 Eylül :92:
Yesim83 16 Eylül :92:
emosderin 17 Eylül :92:
zahide_30 17 Eylül :92:
dila22 15-18 Eylül :92:
edirne 20 Eylül :92:
mileydi 21 Eylül :92:
ozlemcr 21 Eylül :92:
papatya2507 21 Eylül :92:
tugsad 21 Eylül :92:
PembeKelebek 24 Eylül :92:
şeker-leblebi 25 Eylül :92:
karacikolata 26 Eylül :92:
nihal_25 26 Eylül :92:
gokceeennn 27 Eylül :92:
CosMo 29 Eylül :92:
aysunayy 30 Eylül :92:
nazonaz 30 Eylül :92:
oznur_u 6 Ekim :92:

az önce şiddetli bir karın ağrısı ile diskalifiye oldum bu ay (

neyse şimdi şunu atlatıp önümüzdeki maçlara bakmalı...

bekleyenlere çift çizgiler, güzel haberler diliyorum......

sağlık olsun cnm üzülmemeye çalış inş.lah bidahaki ay gelir bebeğin daha fazla bekletmez

hayırlısı olsun canım hakkında
yeni tarihini söylersen eklerim
devam edelim listeye

kızlar sizde belirtiler ne durumda...benim arada kasık ağrım oluo batma gibi yatınca geçio

kızlar sizde belirtiler ne durumda...benim arada kasık ağrım oluo batma gibi yatınca geçio

ben tecrübesiz olduğum için pek ne belirti olur bilmiyorum ama dünden beri benimde kasıklarım çok ağrıyor batmada var özellikle sağ tarafta adet zamanım yaklaşıyor ondan mıdır acaba hiç bilmiyorum ki acemiyim daha

canım ben iki kez yaşadım bu güzel duyguyu adet ağrısıyla çok değişik..

bende su kusu oldum diyorum.. ha bire banyo yap . aa

o zaman calismalara devam canim..bizden tam destek hep destek..moralimizi yüksek tutalim dimi ama

canım ben iki kez yaşadım bu güzel duyguyu adet ağrısıyla çok değişik..

adet ağrısı gibi değil zaten benim pek ağrım olmuyor bizim daha bu ay 2. denememiz geçen ay batma ağrı çok fazla oldu burdan okuduğum kadarıyla heveslendim sonra adet oldum bu ay adet bitti bikaç gün sonra aynı şekilde ağrı ve batma oldu bikaç gün sonra geçti dün gene başladı neye yoracağımı bilemedim o yüzden e tecrübemde yok bilgimde burdan okuduklarım kadar öğreniyorum bakalım:44:

ooo topic hareketlenmis,liste kabarmis insallah herkes mutlu haberler alir,benim bat ima az kaldi bakalim heyecanla bekliyoruz

kızlarrr herşeyin hayırlsıı tabiki ama çin takvimine baktınız mıııııı..tabiki bebeğini düşürenler kaybedenlerden biri olarak benim cinsiyet seçme şansım lüksümmmmm hiç yok ama merak işte ..şimdi hamile kalınan ay dio ben çalışmalrı ağustosta yaptım ona mı bakmalıyım yoksa eylüle mi

canim ben onlarda hic bisey anlamadim cok cabuk hamile kalmistim ikinci ayinda kaldim ikisindede ,ama simdi hipotiroit var hemen olur mu bilmem kismet bakalim..

merhaba kızlar nasılsınız yeni girebildim nete bugünkü sayfaların hepsini okudum bugün baya şenmiş topiğimiz kahvaltılar yapılmış falan:):) kaçırdım..yeni arkadaşlar gelmiş aramıza hoşgelmişler listemiz kabarıyo gittikçe süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…