- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
inşallahh tatlım arkandayızz naptın kocişe söyledinmii
kocişe dün akşam söyledim o da dört gözle kan testini bekliyodu söyledim havalarda tabii bakalım müjdemi verdim faaliyetlerini bekliyoruz baabmızın :)
kıslarr kan testi 142. 2 çıktı doktora gittimmm hamileyiiimmmmm
kocişe dün akşam söyledim o da dört gözle kan testini bekliyodu söyledim havalarda tabii bakalım müjdemi verdim faaliyetlerini bekliyoruz baabmızın :)
kızlar bu arada şahsi fikrim en fazla hamiş haberi alan topiğiz diye düşünüyorum hemde 1 ay bitmeden daha.
hayirli olsun, cok sevindimhergun bir haber alsak boyle ne guzel olur
Allah tamamina erdirsin canim
Darisi basimiza :))
gözünaydın canım....sağlıkla al inşh bebişini kucağına
tebrikler canım Allah büyüyüp kocaman olduğu zamanları göstersin inşallah sağ sağlim...
kızlar kasıklarımda batmalar var sağlı sollu yumurtlama günümm etkisini gösteriyorr yihuuuuuuuuuuuuuuuuu
E hayırlısı olsun ve de kolay gelsin
evet kızlar internetten vediğim ovulasyon ve gebelik testlerim gelmiştir hemen test etmek lazımmm umarım aldığım son gebelik testleri olurrr
kızlar çok kötü kalp çarpıntım var eşimd telini evde unutmuş ya ben ne yapıcam bunu durdurmanın bi yolu yok mu kızlar ben gurbetteyim burda kimsem yok
tansiyon olabilirmi , sakin olun kendinizi biraz toparlama çalışın..
kızlar çok kötü kalp çarpıntım var eşimd telini evde unutmuş ya ben ne yapıcam bunu durdurmanın bi yolu yok mu kızlar ben gurbetteyim burda kimsem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?