artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

kocişe dün akşam söyledim o da dört gözle kan testini bekliyodu söyledim havalarda tabii bakalım müjdemi verdim faaliyetlerini bekliyoruz baabmızın :)

gözünaydın canım....sağlıkla al inşh bebişini kucağına

kızlar bu arada şahsi fikrim en fazla hamiş haberi alan topiğiz diye düşünüyorum hemde 1 ay bitmeden daha.

Son düzenleme:
Kızlar bi sorum geldi gene benim:):):) Aranızda daha önce yaşadığınız hamileliklerdede yada Eylül ayının kesinleşmiş hamişleri arasında yerleşme kanaması yaşayan arkadaşımız var ve tam olarak nezaman yaşadınız???

kızlar bu arada şahsi fikrim en fazla hamiş haberi alan topiğiz diye düşünüyorum hemde 1 ay bitmeden daha.

hayirli olsun, cok sevindim hergun bir haber alsak boyle ne guzel olur
Allah tamamina erdirsin canim
Darisi basimiza :))

gözünaydın canım....sağlıkla al inşh bebişini kucağına

tebrikler canım Allah büyüyüp kocaman olduğu zamanları göstersin inşallah sağ sağlim...

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim Allah hepinize nasip etsin tez zamanda inşallah.

İlk hayırlı olsun canım sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı doğum geçirmeni dilerim canım Senin bat ne zamandı

kızlar çok kötü kalp çarpıntım var eşimd telini evde unutmuş ya ben ne yapıcam bunu durdurmanın bi yolu yok mu kızlar ben gurbetteyim burda kimsem yok

evet kızlar internetten vediğim ovulasyon ve gebelik testlerim gelmiştir hemen test etmek lazımmm umarım aldığım son gebelik testleri olurrr

madam merhaba özelden mesaj gönderemiyorum ovülasyon testlerini aldığın sitenin linkini banada özelden gönderebilirmisin.tşk

kızlar çok kötü kalp çarpıntım var eşimd telini evde unutmuş ya ben ne yapıcam bunu durdurmanın bi yolu yok mu kızlar ben gurbetteyim burda kimsem yok

Canım sakinleşmeye çalış kendini yoracak bir şey yapma dinlenmeye çalış en azından rahatlatır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…