artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

listeye kim ekleme yapıyor bilmiyorum ama madem ekimleri de ekliyorsunuz beni de ekleyin
bat 13 ekim
bugünden itibaren çalışmalara başlıyoruz
umarım yine hormon dengem şaşmaz da bu ay en azından ümidim olur

bende bundan böyle adet günümde testimi yapıcam azcık silik görsem kana gidicem o da ideal bişise doğru doktora tuttursun hatta yapıştırsıın yapsın bişilerr
benim normal günlerim akışında zaten sadece işte adete bir iki gün kala heyecan oluyo ama olmayıncada hiç bi zaman karalara bağlamadım düşüğümde bile gittim mis gibi tatil yaptım herşey Allahtan o yüzden ondan ne gelirse ben razıyım böyle düşününcede içim çok huzurluu
Çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et. Ama en güzeli akışına bırakmak sanırım. Gelirse başımızın üstünde göbişimizin içinde yeri var hazır :93:[/QUOTE]

Hay Allah iyiliğini versin emi güzel dileklerin için teşekkür ederim ... tohumun ekildiği aya bak olayına güldüm hatta yarıldım yalnız çok hoşsun :):):)

listeye kim ekleme yapıyor bilmiyorum ama madem ekimleri de ekliyorsunuz beni de ekleyin
bat 13 ekim

En son şekerleblebi ekleme yapıyordu. E hadi hayırlısı olsun.

Arkadaşlar ben çıkıyorum yorum yapan herkese teşekkür ederim. Gebe olma hayaliyle yarım bıraktığım bir sürü iş var. Uyanma vakti geldi işler beni bekliyor. Tekrar görüşmek üzere

ama öyle değil mi herkes çalıştığı aylara bakmıyor öğrendiği aya bakıyor olmasss daha eylül bitmedi bu topikin adına yakışır şekilde hamiş kalırız inşallah canımcım
Hay Allah iyiliğini versin emi güzel dileklerin için teşekkür ederim ... tohumun ekildiği aya bak olayına güldüm hatta yarıldım yalnız çok hoşsun :):):)

hadi bakalım hayırlı uğurlu bol bereketli olsun inşallahh
bat 13 ekim

amin amin
ilk kez bu ay tsh ve prolaktin değerlerim gayet güzel (inşallah yükselmezler)
o nedenle bu ay daha ümitli olacağım
ama olmazsa da hiç sorun değil artık
Allah sağlık versin bebek de olur elbette

evet kızlar internetten vediğim ovulasyon ve gebelik testlerim gelmiştir hemen test etmek lazımmm umarım aldığım son gebelik testleri olurrr

merhaba hanimlar sayfalari takip edemiyorum.
masaallah cok kalabaligiz, ben calismalara basladim. bu ay umudum var cunku muayene oldum
ve kistim bile gitmis. yani gecikirse bebekten gecikicek :))

masaallah cok kalabaligiz, ben calismalara basladim. bu ay umudum var cunku muayene oldum

kıslarr kan testi 142. 2 çıktı doktora gittimmm hamileyiiimmmmm

tebrikler canım allah analı babalı büyütsün inşallah ya valllaa hamile haberlerini alınca ben hamileymişim gibi seviniyorum ya allahım bu güzel duyguyu herkeze yaşat yarabbim ee canım anlat bakalım günün geçtimi belirtin varmıydı :nazar:

sağol canımm
güle güle yumurtla

evet bu ay hepimizin umudu var bakalım hayırlısı diyelimm :)))

bende az önce seni sordum kızlara yaa merak ettimmm dün gelmemişsin ama süper bi haberle döndün tatlımmm hayırlı olsun bebişin seninle olsun hepp

tebrikler canımm çok sevindimmm inan
gecikmiş miydi reglin?
bir de ne zamandır deniyordunuz?

teşekkürler canım hayır gecikmedi 2 gün vardı dün idrar testi yaptım çünkü gebeliğin çoğu belirtisi vardı 2. çizgi açık pembe olarak çıktı bende doğru hastanenin yolunu
tuttum kan testi yaptım bugün sonuç çıktı doktora gösterdim hamileymişim ama daha çok küçükmüş kesesi haftaya gözkür dedi bu 2. denememdi.Allah isteyen herkese versin inşallah ama her hamilelikte olduğu gibi düşük tehlikesi olabilirmiş bu yüzden progestan verdi.

saol canım benimmm kesinleşmeden bişey yazmiimm dedim darısı hepiniz başına bakalım bekliyorum biliyosun benim adet gecikmesi falan yoktu yarın olmam gerekiyo normalde:) ama hamiş çıktım işte. İnşallah arkamdan sizi bekliyorum.

Allah sanada nasip etsin kuşum inşallah yukardada belirttim adetim gecikmedi 2 gün vardı dün idrar testi yaptım çünkü gebeliğin çoğu belirtisi vardı 2. çizgi açık pembe olarak çıktı bende doğru hastanenin yolunu tuttum kan testi yaptım bugün sonuç çıktı doktora gösterdim hamileymişim ama daha çok küçükmüş kesesi haftaya gözkür dedi Allah isteyen herkese versin inşallah ama her hamilelikte olduğu gibi düşük tehlikesi olabilirmiş bu yüzden progestan verdi.

ya kızlar öyle bi heycan var ki içimde ben anlamıyorum neyse bu hamile haberlerini alınca öyle seviniyorum ki sanki kendi hamileliğimi öğrenmişim gibi allah biliyor ya ya kızlar bende hamile olmak istiyorum aş ermek istiyom çok kilo alayım kapılardan sığamayayım istiyom tansiyonum düşsün oturduğum yerden kalkamayayım ama 9 ay sonra sevimli bi bebeğim olsun eli ayağı düzgün sağlıklı sıhatli kız erkek fark etmez allahına layık bi kul peygamberine layık bi ümmet olsun istiyom ya çok şey mi istiyom

inşallahh tatlım arkandayızz naptın kocişe söyledinmii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…