ben kendi adıma adetim 2-3 gün gecikirse hemen testimi yaparım
testte görürsem kana giderim hemen
eğer değerim düşük çıkarsa tutunabilmesi için ilaç kullanmaya başlarım (doktor önerirse)
fazla gecikmeyi beklemek de anlamsız geliyor bana
çünkü gecikme nedeni gebelik değilse de kist oluyor
kisti de o kadar büyütmenin hiçbir anlamı yok
bende gidicem pazartesi inşallahh canımm umarım seninkiside yerleşme şeysidir de hamile olursun inşallah bebişiniz gelir:))
bu arada ekim deme çünkü şuan eylüldeyiz eylül bitmeden hamiş kalıcaz inşalah ekimdede öğrenicez tamam mı o yüzden öğrendiğimiz ayı unut tohumun ekildiği aya bak eylül eylül olucak bebişlerimiz
listeye kim ekleme yapıyor bilmiyorum ama madem ekimleri de ekliyorsunuz beni de ekleyin
bat 13 ekim
bugünden itibaren çalışmalara başlıyoruz
umarım yine hormon dengem şaşmaz da bu ay en azından ümidim olur
Hay Allah iyiliğini versin emi güzel dileklerin için teşekkür ederim ... tohumun ekildiği aya bak olayına güldüm hatta yarıldım yalnız çok hoşsun :):):)
listeye kim ekleme yapıyor bilmiyorum ama madem ekimleri de ekliyorsunuz beni de ekleyin
bat 13 ekim
bugünden itibaren çalışmalara başlıyoruz
umarım yine hormon dengem şaşmaz da bu ay en azından ümidim olur
evet kızlar internetten vediğim ovulasyon ve gebelik testlerim gelmiştir hemen test etmek lazımmm umarım aldığım son gebelik testleri olurrr
merhaba hanimlar sayfalari takip edemiyorum.
masaallah cok kalabaligiz, ben calismalara basladim. bu ay umudum var cunku muayene oldum
ve kistim bile gitmis. yani gecikirse bebekten gecikicek :))
kıslarr kan testi 142. 2 çıktı doktora gittimmm hamileyiiimmmmm
güle güle yumurtla
merhaba hanimlar sayfalari takip edemiyorum.
masaallah cok kalabaligiz, ben calismalara basladim. bu ay umudum var cunku muayene oldum
ve kistim bile gitmis. yani gecikirse bebekten gecikicek :))
tebrikler canımm çok sevindimmm inan
gecikmiş miydi reglin?
bir de ne zamandır deniyordunuz?
sağol canımm
evet bu ay hepimizin umudu var bakalım hayırlısı diyelimm :)))
bende az önce seni sordum kızlara yaa merak ettimmm dün gelmemişsin ama süper bi haberle döndün tatlımmm hayırlı olsun bebişin seninle olsun hepp
tebrikler canım allah analı babalı büyütsün inşallah ya valllaa hamile haberlerini alınca ben hamileymişim gibi seviniyorum ya allahım bu güzel duyguyu herkeze yaşat yarabbim ee canım anlat bakalım günün geçtimi belirtin varmıydı:naz ar:
saol canım benimmm kesinleşmeden bişey yazmiimm dedim darısı hepiniz başına bakalım bekliyorum biliyosun benim adet gecikmesi falan yoktu yarın olmam gerekiyo normalde:) ama hamiş çıktım işte. İnşallah arkamdan sizi bekliyorum.
Allah sanada nasip etsin kuşum inşallah yukardada belirttim adetim gecikmedi 2 gün vardı dün idrar testi yaptım çünkü gebeliğin çoğu belirtisi vardı 2. çizgi açık pembe olarak çıktı bende doğru hastanenin yolunu tuttum kan testi yaptım bugün sonuç çıktı doktora gösterdim hamileymişim ama daha çok küçükmüş kesesi haftaya gözkür dedi Allah isteyen herkese versin inşallah ama her hamilelikte olduğu gibi düşük tehlikesi olabilirmiş bu yüzden progestan verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?