artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

Yok ya şimdi biraz sakinleştim de benim belirtilerim devam ediyor. Daha önce gebelik geçirdiğim için ayırt edebiliyorum. Ama atık test mest yok yeter adamı hasta eder o testler. Bozuk çıkar, yanlış sonuç verir, bir gün pozitif bir gün negatif der yeterrr. 3 gün kaldı zaten varsa da üzüntüden gidecek yemin ederim. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah. Geç olsun güç olmasın.

tamam işte demekki tutunabilse bebişlerimiz olucakk dimi işte buna bi çare yokmuu:26:

tutunabilmesi için ilaçlar var bildiğim kadarıyla
ama onu gebeliği anladıktan sonra yapıyorlar yani regli geçtikten sonra
kimyasal gebelik ise bildiğim kadarıyla doğal bir süreç
her kadın yaşıyordur diye düşünüyorum
hani diyoruzya çok belirtim vardı ama demekki psikolojikmiş
bence psikolojik değil hamile gibi belirti yaşıyoruz ama kimyasal olduğundan sonuçlanamıyor

buna katılıyorum canım ya ne bileyim ben psikolojik olarak biyerimizin ağrıyacağına pek inanmıyorum ben düşünerek belimi nasıl ağrıtabilirimki demi

canım testin bozuk geldi bana çünki normalde idrar damlatmaması lazım bence başka bi testle tekrar dene inşallah hamilesindir canım

Mavusbebek sen dün bana belirti sormuşsun yazdım gördün mü? gerçi ben yazdığımda sen gitmişsin. Batımız aynı. Sende belirti var mı canım?

o zaman tam adet günü yapıcaksın kan testini baktın hamilelik var hemen doktora ilaçlara yoksa hep böyle tutunamayıp gidecek bebişlerimiz ya
canm kimyasal gebelik sürkli olan bişeymiş. hatta doktorlar adetin geçikmeden gebelik testi yapılmasını bu yüzden istemiyorlar

evet ben yaşadım mesela bu ay yazık yaa gitti bebşim göz göre göre

Mavusbebek sen dün bana belirti sormuşsun yazdım gördün mü? gerçi ben yazdığımda sen gitmişsin. Batımız aynı. Sende belirti var mı canım?

canım belirtilerim şöyle yumurtlma gününden beri hiç geçmeyen bel ağrısı arada kasık ağrısı dün akşam adet oluyomuşum gibi ağrıdı rahmim ama gece geçti idrarımı yeni yaptığım halde sanki yapmamış gibiyim bide miğdem kazınıyo bu sabah biraz bulandı sabahları ayaklarım üşüyo ama gece yatarken yanıyo nasılsaaklıma gelenler bunlar şimdilik canım ama sanki değilmişim gibi her aydan farklı bu ay ilk defa belim ağrıdı

evet ben yaşadım mesela bu ay yazık yaa gitti bebşim göz göre göre[/QUOTE]

Geçmiş olsun canım elbet birgün tutunacaklar. Peki süreç nasıl gelişti anlatır mısın? Yani testi erken mi yaptın?

buna katılıyorum canım ya ne bileyim ben psikolojik olarak biyerimizin ağrıyacağına pek inanmıyorum ben düşünerek belimi nasıl ağrıtabilirimki demi
yani psikolojik olarak yaptıklarımız da var
mesela okuyoruz bizim de midemiz bulanıyo, sık idrara çıkıyoruz falan
ama kasık ağrısı, bel ağrısı, göğüs şişliği falan yapamayız elbette
ağrıyorsa ağrıyodur
ben de çok sabırsızım adete 5 gün kaladan başlıyordum testlere
ama gerçekten yapmamak en doğrusu

adet gününde eğer bişiler devam ediyorsa doktor tutunamabilmesi için ilaç verir bildiğim kadarıyla
en ideali o elbette
ama zaten kese oluşamıyorsa bi sorun vardır kızlar, tutunamaması da o yüzdendir diye düşünüyorum
düşükler elbette yıpratıcı ama bisorun olmadan da düşük olmuyor bunu unutmayalım
Allah bizim gibi isteyen herkese sağlıklı bebekler versin inşallah

evet ben yaşadım mesela bu ay yazık yaa gitti bebşim göz göre göre[/QUOTE]

Geçmiş olsun canım elbet birgün tutunacaklar. Peki süreç nasıl gelişti anlatır mısın? Yani testi erken mi yaptın?

Canım aslında var bende geçen ay aynı şekilde bi dönem yaşadım ve Dr. bana klomen ve çatlama iğnesiyle beraber Estrofem die bi ilaç verdi ilacın rahim duvarını kalınlaştıracağını ve daha çabuk tutunabileceğini söledi ama bende şu anda regli olacakmışım gibi aslında geldimi gerisi gelir ama dün akşam peçeteye azcık bi kanama geldi ve sonrasında bu saat oldu hala temizim nasıl olacak bilmiyorum bugün Dr. kontrolü günüm ama emin olamıyorum onun için gitmedim bu gece ya tam anlamıyla regli olucam yada olmazsam yarın gidicem Dr. İnşallah ekim ayında güzel haber alırım Eylülden umudum yok artık....

belirtiyi pek fazla kafana takma derim. Benim bel ve bacak ağrısı dışında pek bir değişiklik olmadı...
Umudunu kaybetmeee

umudum yok canım artık o yzuden kaybetcek bıseyde yok bırdahakı aylara kısmet zaten kafaya takmamak lazım herhalde bırsey olsaydı dunku ultrasonda gorulurdu. Kadın belkı gec dollenmedır dıyor 45. Gun cıkar gec dollenmeyse dedı bugun 33. Gun. Amann dusunmekten sıkıldım hıc duusnmuyoruma artık olmadıgını bılıyorum cunku..

canım birkaç yazışmanı okudum tesadüfen yanlış anlamadıysam evde test yaptın ve 2.silik çzigiyi gördün.henüzde kan testi yaptırmadın sanırım. umarım doğru anlamışımdır. bi mesajında başka arkadaşların testlerini görebilsem gibi bişey yazmışsın. bak bu benim yaptığım testler.

üstteki 1 gün adet gecikmesinde alttakide 4 tü yanlış hatırlamıyorsam 4.gün gecikmede yaptığım testlere ait görüntüler.

2.silik çizgiyi gördüm.kasıklarımda ağrı aşırı idrara gitme göğüslerde hassassiyet sürekli bi yorgunluk bitkinlik ee en büyük belirti adet
gecikmesi tüm bunları yaşadım ama emin olabilmek için ve adının gecikme olabilmesi için 10 günlük süreyi beklemeye başladım. ama 7 yada 8.gün
gecikmede hastalandım. ve hastalığım çok şiddetli idi 4 gün sürmesi gerekirken 1 haftaya kadar uzadı. bunlar ya hamile kalmaya aşırı
konsantre olduğumdan psikolojik olarak gelişti yada gerçekten hamilelik vardı ama kimyasal gebeliğe dönüştü bilmiyorum.(kan testi yaptırmadığım için)

benim geçen ayki hikayemde bu şekilde.. bu ay kafama takmadan gün sayıp hesap yapmadan herşeyi akışına bırakıcam. allahın izniyle
kısmetse hayırlı ise inş. hamile kalırım diyorum.

kafana fazla takma gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor. sabır ve iyi haberler almanı diliyorum canım.

anlatayım tabi canım aynen şöyle ben adet sancısı kasık ağrısı göğüslerde şişme vs hiç bişi yaşamadım bu yaşıma kadar maşallah diim yinede adet zamanlarımda yani....

hep üzülürdüm bir gün hamile kalsam bişi anlamıycam hiç belirtim olmıcak die :)) haziran ayında hamile kaldım adetimde hiç şaşmaz benim ve bendeki tek belirti kasıklarımda sızlamalar oldu bide sol göğsümün çevresinde kabarcıklar çıktı buda bi belirti sayılıyomuş bide zırıl zırıl ağlıyordum ota boka afedersinn :)) ve ben bunları yaşarken hamile olduğumu öğrendim amma velakin 5 haftalıkken kesem oluşmadı ve haziran sonunda düştü kendiliğinden sonra ben tedaviye başladım hiç bişeyim yoktu çok şükür sadece inanılmaz demir eksikliği vardı neyse ilaçlar otlar derken onu biraz normale soktuk 2 ayda bu ayda yine test yaptım adetime 2 gün kala bariz bi şekilde ikinci çizgi silikte olsa gözüküyordu ertesi sabah yine yaptım yine silik sonra adet günümde yaptım yine var bişiler zaten benim sabah hemen gelirdi kırmızılar baktım gelmedi akşam oldu yok ertesi gün oldu yok dedimm tamam hamişimm :))ama o gün çok yormuştum kendimi kasıklarım çok ağrımaya başladı hatta dedim kendi kendime varsa bile bu bebiş bu yorgunluğa gider zaten de o akşam gece geldii kırmızılar ama bana göre bir kimyasallıktı çünkü diğer hamileliğim gibi göğüs çevrem yine kabardı kasıklarım sızladı ama gitti böyle işte biiraz detaylı oldu ama
evet ben yaşadım mesela bu ay yazık yaa gitti bebşim göz göre göre

Geçmiş olsun canım elbet birgün tutunacaklar. Peki süreç nasıl gelişti anlatır mısın? Yani testi erken mi yaptın?[/QUOTE]

Evet arkadaşım doğru anlamışsın. Seninkiler bayağı pozitifmiş bariz görünüyor çünkü. Üzülme hayırlısı olsun.Ben de aynen senin gibi düşünüyorum. Bu andan itibaren adetim gecikmeden test mest yapmayacağım artık. Yapan arkadaşlara da elimden geldiği kadar engel olmaya çalışacağım. Yoksa kafayı yerim yani.

bende gidicem pazartesi inşallahh canımm umarım seninkiside yerleşme şeysidir de hamile olursun inşallah bebişiniz gelir:))

bu arada ekim deme çünkü şuan eylüldeyiz eylül bitmeden hamiş kalıcaz inşalah ekimdede öğrenicez tamam mı o yüzden öğrendiğimiz ayı unut tohumun ekildiği aya bak eylül eylül olucak bebişlerimiz

ben kendi adıma adetim 2-3 gün gecikirse hemen testimi yaparım
testte görürsem kana giderim hemen
eğer değerim düşük çıkarsa tutunabilmesi için ilaç kullanmaya başlarım (doktor önerirse)
fazla gecikmeyi beklemek de anlamsız geliyor bana
çünkü gecikme nedeni gebelik değilse de kist oluyor
kisti de o kadar büyütmenin hiçbir anlamı yok

[/QUOTE]

Çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et. Ama en güzeli akışına bırakmak sanırım. Gelirse başımızın üstünde göbişimizin içinde yeri var hazır :93:

Haklısın öyle 10 gün falan beklemek gereksiz. 1 ya da 2 en fazla gecikirse test yapmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…