- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
İlk hayırlı olsun canım sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı doğum geçirmeni dilerim canımSenin bat ne zamandı
bilmiyorum ki bi uyku bastırdı ki sorma limon mu iyi geliyodu kızlar bileniniz var mı
bilmiyorum ki bi uyku bastırdı ki sorma limon mu iyi geliyodu kızlar bileniniz var mı
tebrik ederim canım gözün aydınDarısı başımıza inşallah
canım tebrik ederim Allah tamına erdirsin darısı başımıza artık..
Peki kandan önce evde test yapmış mıydın?
amin kızlar teşekkürler darısı hepinizin başına inşallah.
yapmıştım ikinci çizgi pembe olarak çıkmıştı 2 defada tekrarladım testi günaşırı zaten ondan sonra kan testine gittim.
Canım belki arşivde denk gelmişsindir. Benim bat 26 eylül. Dün test yaptım silik çıktı. Daha önce bir gebeliğim olduğu için silik çizgiyi pozitif kabul ettim. Bu gün sabah idrarıyla bir daha yaptım hiç birşey çıkmadı. Dün kan esti yaptırmaya gittim iki yere ikisi de adetin 10 gün geçtikten sonra gel diyor
arşivde neye denk gelcem canım anlamadımki?bende dün test yaptı silik pembe çizgi çıktı sonra bu sabah tekrarladım çizgi yine çıktı dün saat 16:00da gittim tıp merkezinde yaptırdım beta hcg testi yaptırmak istiyorum dedim kimse bana tarih felan sormadı istiyodum yaptılar
sanırım sağlık ocağı yada devlete bağlı yerler 10 gün şartını koyuyor. özelde istediğin zaman yapıyorlar.. ama fiyatı 40 civarıydı sanırım..
Aynı şeyleri bu gün yazmıştım belki arşivde yazdıklarıma denk gelmişsindir dedim. Valla bana sordular 2 gün geçti dedim. Yalan söylememe rağmen 10 gün geçsin dediler.
kıslarr kan testi 142. 2 çıktı doktora gittimmm hamileyiiimmmmm
yehhhuuuuuuuuuu çok sevindimmmm hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.ne bereketli bir topik maşallah devam kıslar devam hergün yeni bir hamiş
canım senin belirtinvarmıydı günün geçmeden önce benim şafak 3 meraktan ölücem ya
cnm tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinkıslarr kan testi 142. 2 çıktı doktora gittimmm hamileyiiimmmmm
tatlım ben yaşamadım öle bişi ama hep merak etmişimdir bendeKızlar bi sorum geldi gene benim:):):) Aranızda daha önce yaşadığınız hamileliklerdede yada Eylül ayının kesinleşmiş hamişleri arasında yerleşme kanaması yaşayan arkadaşımız var ve tam olarak nezaman yaşadınız???
Canım belki arşivde denk gelmişsindir. Benim bat 26 eylül. Dün test yaptım silik çıktı. Daha önce bir gebeliğim olduğu için silik çizgiyi pozitif kabul ettim. Bu gün sabah idrarıyla bir daha yaptım hiç birşey çıkmadı. Dün kan esti yaptırmaya gittim iki yere ikisi de adetin 10 gün geçtikten sonra gel diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?