artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

tebrik ederim canım gözün aydın Darısı başımıza inşallah

canım tebrik ederim Allah tamına erdirsin darısı başımıza artık..

amin kızlar teşekkürler darısı hepinizin başına inşallah.

Peki kandan önce evde test yapmış mıydın?

yapmıştım ikinci çizgi pembe olarak çıkmıştı 2 defada tekrarladım testi günaşırı zaten ondan sonra kan testine gittim.

amin kızlar teşekkürler darısı hepinizin başına inşallah.

yapmıştım ikinci çizgi pembe olarak çıkmıştı 2 defada tekrarladım testi günaşırı zaten ondan sonra kan testine gittim.

Canım belki arşivde denk gelmişsindir. Benim bat 26 eylül. Dün test yaptım silik çıktı. Daha önce bir gebeliğim olduğu için silik çizgiyi pozitif kabul ettim. Bu gün sabah idrarıyla bir daha yaptım hiç birşey çıkmadı. Dün kan esti yaptırmaya gittim iki yere ikisi de adetin 10 gün geçtikten sonra gel diyor

arşivde neye denk gelcem canım anlamadımki?bende dün test yaptı silik pembe çizgi çıktı sonra bu sabah tekrarladım çizgi yine çıktı dün saat 16:00da gittim tıp merkezinde yaptırdım beta hcg testi yaptırmak istiyorum dedim kimse bana tarih felan sormadı istiyodum yaptılar

Aynı şeyleri bu gün yazmıştım belki arşivde yazdıklarıma denk gelmişsindir dedim. Valla bana sordular 2 gün geçti dedim. Yalan söylememe rağmen 10 gün geçsin dediler.

sanırım sağlık ocağı yada devlete bağlı yerler 10 gün şartını koyuyor. özelde istediğin zaman yapıyorlar.. ama fiyatı 40 civarıydı sanırım..

sanırım sağlık ocağı yada devlete bağlı yerler 10 gün şartını koyuyor. özelde istediğin zaman yapıyorlar.. ama fiyatı 40 civarıydı sanırım..

Evet sağlık ocağına gittim onlar yapmayınca Özel bir hastaneye gittim orası da yapmadı. Buraya yeni taşındım eski sağlık ocağımda 2 kala yapmışlardı.

Aynı şeyleri bu gün yazmıştım belki arşivde yazdıklarıma denk gelmişsindir dedim. Valla bana sordular 2 gün geçti dedim. Yalan söylememe rağmen 10 gün geçsin dediler.

hımm anladım canım burda özellerde yapıyolar devleti bilmiyorum ama 10 gün deseydin keşke. ben gittim hemen aldılar kanı bugünde sonucunu aldım. bence sen bidaha git
fiyatı 35 tl idi testin.

İSİM BAT SONUÇ TEDAVİ GÖRENLER
behiye_abg 6 Eylül TEBRİKLER
kelebeklerim0407 9 Eylül TEBRİKLER
mhtp_ 9 Eylül TEBRİKLER
ulten33 12 Eylül TEBRİKLER
selin7 13 Eylül TEBRİKLER
icequen 14 Eylül TEBRİKLER
oreiro 14 Eylül
gokay13 15 Eylül
uhlamur 15 Eylül
angelica25 16 Eylül TEBRİKLER
41zeynep 16 Eylül
zahide_30 17 Eylül
dila22 15-18 Eylül TEBRİKLER
BBAL 19 Eylül Doğal
TugbaFatih 19-20 Eylül
edirne 20 Eylül
mileydi 21 Eylül Klomen+Çatlatma İğnesi
orjinalmorjinal 21 Eylül
papatya2507 21 Eylül TEBRİKLER
_Sel 21 Eylül
sea_moon_love 21 Eylül
tugsad 21 Eylül
cucu1984 22 Eylül
ilk_ 22 Eylül TEBRİKLER
siderta 23 Eylül
dhc83 24 Eylül
PembeKelebek 24 Eylül
şeker-leblebi 25 Eylül Eş Tedavisi
elisizmit 26 Eylül
gulay_7980 26 Eylül
karacikolata 26 Eylül
mavusbebek 26 Eylül
nihal_25 26 Eylül
vizon 26 Eylül
gokceeennn 27 Eylül
meleğim ve aşkım 27 Eylül
semser_88 28 Eylül
aysunayy 30 Eylül
nazonaz 30 Eylül
rose_minel 30 Eylül
yazcicegi 30 Eylül
bernardo 2 Ekim
BALIMSIN 3 Ekim
jeanneCdarc 3 Ekim
medmus 4 Ekim ?
nehirefe 6 Ekim
oznur_u 6 Ekim Klomen
maryporker 6 Ekim
umaygulay 8 Ekim ?
bilgemadam 9 Ekim
rihana 12 Ekim Serophene
Yesim83 12 Ekim
hapsuu 13 Ekim
minikgelin 13 Ekim
ozlem3486 13 Ekim Klomen+Çatlatma İğnesi
edirne 17 Ekim Klomen
emosderin 18 Ekim
pnrali 18 Ekim
ozlemcr 21 Ekim ?

arkadaşlar listeye eklememi istediğiniz kendinizle ilgili değişiklikleri bana özel msj atarsanız sevinirim, gözden kaçırdıklarım olabiliyor...
tedavi kısmına yazmamı istediğiniz şeyleri yazın ekleyeyim
doğal,klomen,aşılama,tüp tedavisi,eş tedavisi vs...

* * * BAT 10 GÜN GEÇTİĞİ HALDE HABER VERMEYENLER LİSTEDEN SİLİNİR * * *

canım link için tşk ederim benim bu ayki yumurtlama geçti dr takibiyle yumurtlamayı yakaladığımı umuyorum ama yinede ovulasyon testlerini almak istedim sırf yanında 6 gebelik testi var diye aldımda diyebilirim :)) tşk ederim umarım ovulasyonları kullanmak nasip olmaz bu ay hamile kalırım

canım senin belirtinvarmıydı günün geçmeden önce benim şafak 3 meraktan ölücem ya

cnm benim akıntım çoktu kasıklarımda ağrı özellikle batma ara ara sancım vardı göğüslerim sertleşmeye başlamıştı başka bi belirti hatırlayamadım

kıslarr kan testi 142. 2 çıktı doktora gittimmm hamileyiiimmmmm
cnm tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

tatlım ben yaşamadım öle bişi ama hep merak etmişimdir bende

arkadaşım dediğin doğru 10 gün geçtiğinde gecikme sayılıyormuş. bunu bende böyle biliyorum.
ve bazı yerlerdede bunu uyguyalayabailiyorlar. ama özellerde çoğunlukta buna dikkat edilmeden hemen
kanını alıp teste yolluyorlar. bunudemiş olmaları garip bi durum değil ama kanını da almadan seni göndermeleri
tartışılır.

kızlar maalesef internete giremedeim ve haber veremedim maaleseffkii adet oldum hem de 13 eylülde ( adetliyken dr a gittim bi hormon tahlili istedim muayene etti hersey çok güzel dedi eşimden de test istedi o da güzel çıktı.dr neden hamile kalamıyorum hersey güzelse dedim o cvp vermeden kafada bitiyor değil mi dedim evet dedi.yani hersey normal olsa bile (ki gecen ay düzenli çalışma olmuştu umutluydum baya ama) hamile kalmak kafada bitiyor yani.hatta kolay hamile kalmak için bi ilaç yok mu dedim güldü yok tabiki dedi:)bakalım aslında bgn çalışma günümüz ama eşim nöbette bu arada bende kursa başladım kurs sonunda büyük ihtimalle işe gireceğim yani kafam başka şeylerle meşgul olacak bebek konusu gecikse de olur kafama takmıyorum artık yani.hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ederim sevindim.darısı bize inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…