yani bilemiyorum ama ya doktorun yanlış söylemiş ya sen yanlış anlamışsın
çünkü ben eminim 3 tane kullanmak gerektiğinden
hatta içindeki prospektüsünü de okuyabilirsin orda da yazıyor
Kızlar sanırım ben yine bebeği kaybettim... şimdi düşükmü yoksa dış gebelikmi die bakıyolar testin sonucunda Dr. yorum yapabileceğini söledi..bunun arkasından rahimde çok fazla tahribat yok korunmayız belki dedi ama korunma sürecine geçersek ben Ekim ayını bile rüyamda görürüm....Sanırım benden uzun süre geçti hadi kızlar Hamişler çoğalsın bana dahada umut olsun...
mileydı cok gecmıs olsun
benımde son 1 gun kaldı pazartsı doktora gıdıcem sonunda bakalım neler oluck
geçmiş olsun canım
herkese günaydın kızlarrrr..nasılsınız bakalım batı gelen arkadaşlar..şeker leblebiii seni çok merak ediyorum.
yoğun bir temizlik günü benim için..perdeler camlar vsvs temizlenecek..aslında hiç sevmem ama bugün bi temizlik yapasım var sormayın bu his ayda yılda bir gelir kaçmadan yapayımpc açık ara ara gelirim canlar görüşürüz...
Canım çok geçmiş olsun üzülme lütfen..Nasıl oldu dikkat etmedin mi kendine yoksa??
Günaydın,
ilk günden beri topiği takip ediyorum. İlk defa yazıyorum.
Doktorum "aman okuma oyle sayfalar iyice strese girersin" dediği icin 2 günde bir falan okumama kararı alıyorum ama sonra dayanamıyorum :)
Hamile kalanlara tebrikler, henüz olmayanlara da başarılar :)
Mileydi, sen de canını sıkmamaya çalış, her işte bir hayır vardır. Hariçten gazel okuması kolay tabi ama yine de...
Kendimden bahsedersem, geçen sene eylül ayında bebeğe niyet ettim. 17 yaşımdan beri yüksek tansiyonum var ama tehlikeli şekilde değil. İlaç bile almıyordum. Ama kadın doğumcum bu durumu öğrenince beni bir de kardiyologa yönlendirdi. O bu şekilde hamile kalmama izin vermedi, ilaca başladı. o dönem çok ağladım, günlerce gecelerce... Sonsuza dek bebeğim olmayacak gibi düsündüm. Preeklempsi riskim olduğu için tüm forumları okudum. Şu anda sorun bana, doktor gibi cevap veririm :) bu arada kilom da var tabi, 165 boyunda 75 kilodayım...
1 sene sonra yani bu ayın başında aman nolcaksa olsun dedim ve yeniden denemelere başladım. Kadın doğumcum hiç merak etmemi, bunun sadece bir risk olduğunu, takip ile hiç sorunsuz atlatacağımızı söyledi. Çok güvendiğim bir doktor.
Doktorun tavsiyesi hiç bir şey okuma düşünme, test yapma, ovulasyon takip etme vs... Sadece adet bitiminden itibaren BAT'a 5 gün kalana kadar gün aşırı ilişki. GÜnde 3 adet Folic Plus. O kadar...
Yumurtalamam, rahmim vs herşey çok uygunmuş. 6 ay içinde olmazsa yeniden bir kontrole gideceğim. Bir dolu da test verdi, onları yaptırdım sonuçlarını bekliyorum (klasik hormon sarilik vs testleri).
Durum böyle işte arkadaşlar. Bu arada 1 haftam kaldı. Hayırlısı deyip beklemek dışında bir şey yapmamaya çalışıyorum.
Şu anda 32 yaşımdayım, 2 yıllık evliğim.
ŞekerLeblebiii Umutsuzluk taşımıyorum ve ekim ayında öğrenenlerden olmayı umut ediyorum... Yeni Batım 21 Ekim ...
geçmiş olsun canım
herkese günaydın kızlarrrr..nasılsınız bakalım batı gelen arkadaşlar..şeker leblebiii seni çok merak ediyorum.
yoğun bir temizlik günü benim için..perdeler camlar vsvs temizlenecek..aslında hiç sevmem ama bugün bi temizlik yapasım var sormayın bu his ayda yılda bir gelir kaçmadan yapayımpc açık ara ara gelirim canlar görüşürüz...
Kızlar sanırım ben yine bebeği kaybettim... şimdi düşükmü yoksa dış gebelikmi die bakıyolar testin sonucunda Dr. yorum yapabileceğini söledi..bunun arkasından rahimde çok fazla tahribat yok korunmayız belki dedi ama korunma sürecine geçersek ben Ekim ayını bile rüyamda görürüm....Sanırım benden uzun süre geçti hadi kızlar Hamişler çoğalsın bana dahada umut olsun...
seni çok merak ediyorum derken :26:
anladım neyimi merak ettin
ilaç tedavisine devam mı
batın geldi şekervarmı bi belirti vs..
pardon canım yaaa yazmışsın ekim die..yazdığını görmemiştim..benimde batım geldi ama hiç bir belirtim yok 30 ekime kaldım gibi bakalım:26::26: yılmak yok devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?