artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
1 2 7 8 12 15 16 17

3-4-8-9-10-13-15-16 gerçi bunlar benim aynı zamanda regl belirtilerim de :) sadece belim normalde ağrıdığından cok cok daha fazla ağrıyor.

günaydın kızlarr bugün de hamilelerimizin çıkması temennisiyle herkese merhabaaa

offffffffff bu belirtiler beni delirtecek..bende bu yukarıdakilerden hiç biri yok..demek ki hamile değilim yine.. gerçi geçen aylarda da belirtileri okuya okuya çoğu gerçekleşmişti bende hamile olmadığım halde. inşallah sizler hamilesinizdir kızlarr...

evet canım bu gün ve ben adet olmadım henüz inşallah olmam
hiç adet olacakmış gibi değilim sen ne yaptın varmı bişeyler

Yok bacım ya test yapmaya korkuyorum biliyorsun ama kasık ağrısı şiddetle devam ediyor. Artık ağrı değil kasılma moduna geçti. Yani ani hareketlerde tutuluyor gibi oluyor.

evet canım bu gün ve ben adet olmadım henüz inşallah olmam
hiç adet olacakmış gibi değilim sen ne yaptın varmı bişeyler

Yok bacım ya test yapmaya korkuyorum biliyorsun ama kasık ağrısı şiddetle devam ediyor. Artık ağrı değil kasılma moduna geçti. Yani ani hareketlerde tutuluyor gibi oluyor.

kızlar ikinizin de batı geçti galiba değil mi..inşallah güzel haberleriniz gelir sizlerinde..mavusbebek senin bugündü batın gelmesin kırmızılar..elisizmit senin kaç gün geçti canım..

kızlar ikinizin de batı geçti galiba değil mi..inşallah güzel haberleriniz gelir sizlerinde..mavusbebek senin bugündü batın gelmesin kırmızılar..elisizmit senin kaç gün geçti canım..

Yok canım daha geçmedi. Benim bat yarın bilemedin öbür gün. Çünkü yumurtlama bir gün geç oldu o yüzden adet de bir gün gecikebilir. Yani 26 da olabilir 27 de

canım benim bat bugünama şimdilik bişey yok
gelmesin kırmızılar

Yok canım daha geçmedi. Benim bat yarın bilemedin öbür gün. Çünkü yumurtlama bir gün geç oldu o yüzden adet de bir gün gecikebilir. Yani 26 da olabilir 27 de

anladım canım az kalmış seninde inşalalh sizlerinde güzel haberleriniz gelir...:26:

bugün çok sessiz topik..pazar ggezmesinde herkes sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…