- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
batın geldi şekervarmı bi belirti vs..
gunaydn herkezed
canım benimde geçen ay ilk kez tuhaf şeyler oldu..bel ve kasık ağrım çok oldu ki adet ağrısı pek yaşamam..adete 1 hafta kala ara ara bel ve kasık ağrısı yaşadım...adetime bir gün kala da pembe bir iki damla akıntım oldu.bende adetim gelmeyince çok ümitlenmiştim..ama lekenin arkasından 2 gün sonra adetim geldive normalde 4 günden fazla sürmez 6 gün sürdü..ne desem yalan olur belirtiler kişiden kişiye değişiyor...herkesin hamilelik belirtisi dediği şeyleri geçen ay yaşadım ve çok ümitlendim ama olmadı...artık şunum var bunum var hamilemiyim die düşünmek istemiyorum...AMA SENİN YAŞADIKLARIN İNŞALLAH HAMİLELİK BELİRTİSİDİR TATLIM..
Aysun selam, tabloya göre senin 30 Eylül. Benimki gibi... Niye BAT'ım geldi dedin?
yanlış anlama oldu canım yaa..şeker leblebiye demiştim batın geldi die..ama tabloyu görmemişim...
evet bana daha var 5 gün..seninde mi 30 u..
selam kızlar kimse yok ama ben yinede yazayım dedim pc bozuldu anca yapıldı sinir oldum ya kızlar bu arada ben adetimi yanlış hesaplamışım 25 de olmam lazım ama olsun 25 26 fark etmez sanırım şimdilik iyi sayılırım dün gece bel ağrımdan yatamadım sağa sola döndükce öyle kötü ağrıdı ki anlatamam öğlende idrar testi yaptım ama malesef negatif çıktı biraz üzüldüm ağladım açıldım şimdi iyiyim ama bundan sonra günüm geçmeden bişey yapmıycam kime belim ağrıyo desem hamilesindir belki diyo ama nerde benim umudum ekim olucak galiba nasılsa aylar bitmiyo demi hep önümüzdeki aya atıyorum bakalım sonu nereye varacak adet olunca tarihi mi yazarım artık
öncelıkle a.s ben burdayım:) al benden de okadar bendede var o bel agrıları ve sıskınlıkde var baya sıstım heralde kullandıgım hap yuzunden bı pazartesı olsada gıtsem su doktoruma saten randevu da vermıstı dedıgınn gıbı umudmuz eylul dıyoruz ama muhakkak bırgun bızımde olucak ozmn umut ayımız dıye hıtab ederız ıysallah :))) sen nasılsın ıyımısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?