- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
Yok bacım ya test yapmaya korkuyorum biliyorsun ama kasık ağrısı şiddetle devam ediyor. Artık ağrı değil kasılma moduna geçti. Yani ani hareketlerde tutuluyor gibi oluyor.
Dur bakalım daha çok var. Allah büyüktür hele bir adetin geciksin gerisi kolay. Er ya geç olacak bu iş
canim insallah hamilesindir,benim ilk belirtilerimde bunlardi bide gece tuvalete cikmak,guzel heberlerinizi bekliyoruz
kizlar ben artik bu gaz sanci batma olaylarina inanmiyorum. surekli idrara cikmayada
benim icin en belirgin belirti akinti cunku kuruluk varsa bebek olmuyor.
bende boyle. su anda bile ben SIK Idrara cikiyorum.
ki anca yumurtlama zamanlarim. birde gogus ucu hassasiyeti boyle sut geliyormus gibi oldumu
tamam kesinlikte diyebilirim gerci bu belirti hamileligin ilerki donemlerinde oluyor.
ben kaybettigim bebege bu sekilde suphelenmistim. banyodan akan su deyse aciyordu.
birde akintim cok fazlaydi ped kullaniyordum.
Ah keske bu ay kalabilsem kendimide cok kaptirmak istemiyorum ama su cift cizgiyi ne zaman
gorucem diye dusunuyorum. Ama nispeten rahatim bu ay aman diyorum bu ay olmadi diger ay olur napalim
vaktini bekliyordur. bende ameliyatimi olurum hem diyorum. onumuzdeki ay basi burun ameliyatini yaptirmis olurum sanirim.
Yaaaaa inşallah. Dur o zaman diğer belirtilerimi de yazayım: Adete 4-5 gün kala başlayan akıntı ve kasık ağrısı, çok nadir mide bulantısı, göğüslerde bir şey yok, uykusuzluk, iştahsızlık. Normalde benin adet sancım olmaz en büyük şüphem bu. Adet olacağım gün biraz sızlar kanama olunca geçer. Ama bu ay 4-5 gün önceden başladı ve batma şeklinde işte bu aralar da aniden kalktığımda ya da hapşırdığımda tutulma gibi olur. Gerçi havalar da soğudu belki ondanır. 4 gün önce falan test yaptım silik çıktı ertesi günü yaptım negatif. o yüzden çok moralim bozuldu adet geçmeden yapmayacağım diyorum ama zor dayanıyorum.
dedigim gibi bendeki en onemli belirti kasiklardfaki kramp seklinde batmalardi ani harekette cok kotu kramp giriyordu,goguslerim sisti tas gibi olmustu,mide bulantisi adetin gecmeden olmaz cok erken daha, benimki 6+5 oldu bi haftadir bulaniyor,ama testin negatif ciktiysa bilemiycem bi kan ver istersen daha net olur..
Sagol canim sanada gecmis olsun. Ins yuzumuz guler bu ayGeçmiş olsun canım. Ben de bebeğimi kaybettim. Söylediğin belirtilerin aynısı bende de vardı hatta suyun acıtmasını ben de keşfetmiştim :) Ama bazen belirtiler değişebiliyormuş. Bir yandan umutlanırken bir yandan kendimizi dizginlemeye çalışıyoruz. Asıl bu çok zor işte
kızlar bişey sorucam benim bu ay adetten sonra hiç akıntım olmadı herzaman çok fazla olurdu bu sefer yok ilişkide çok zorlanıyorum çok fazla acıyo neden olabilir acaba
pazar pazar burada sadece hamilelik düşü kuranlar vardır heraldeAllah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
selam kızlar diycem ama yine kimse yok kızlar ben hala hastalanmadım inşallah hastalanmam ama akıntım var bi kaç gündürki temizdim ama şimdi biraz var bakalım ne olucak kime belim ağrıyo falan desem bana hamilesindir belki diyolar inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız
mavusbebek BAT ımız çok yakın inşallah hamileyizdir
evet canım benimde hayalim bi bebek sahibi olmak batım 26-27 gibi bu ay bendeki farklı şey bel ağrısı.. ama emin olamıyorum işte neden ağrıyo bu belim :44:
inşallah canım ya valla öyle heycanlanıyorum ki büyük bi heycanla bekliyorum valla negatif çıkmıycanı bilsem gidip kan vericem ama negatif çıkar diye korkuyorum heray 35 tl kan testine gidiyo oda negatif çıkıyo artık eşimin yüzüne bakamıyom dün idrar testi yaptım ama sabah değil bide beklyemedim idrara çok sık çıkıyorum bu ara negatif çıktı diyorum ki olsaydı onda çıkardı herhalde demi sen ne alemdesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?