canım test yapıcaksan sakın predictor alma derimçünkü ben bugün yapayım dedim hani çok hassas belki çıkar felan diye.. kontrol çizgisi bile silik çıktı beceremedimmi ne
kızlar 1 buçuk saat önce kan verdim eşim şimdi kan sonucunu almaya gitti inşallah hamileyimdir burdan sizlerede müjdeli haberi veririm kızlar dua edin lütfen negatif çıkarsa eşimin yüzüne nasıl bakıcam akşama kadar yorulmuş canım akşamda benim yüzümden iki kere hastaneye gitti kıyamam inşallah hamiş olurumda daha gitmek zorunda kalmaz
Selam arkadaşlar benim bat bugün.Test yaptım ama maalesef tek çizgi. Bu saate kadar adet olmam gerekiyordu olmadım.Ümit var mı dersiniz?
kızlar 1 buçuk saat önce kan verdim eşim şimdi kan sonucunu almaya gitti inşallah hamileyimdir burdan sizlerede müjdeli haberi veririm kızlar dua edin lütfen negatif çıkarsa eşimin yüzüne nasıl bakıcam akşama kadar yorulmuş canım akşamda benim yüzümden iki kere hastaneye gitti kıyamam inşallah hamiş olurumda daha gitmek zorunda kalmaz
kızlar eşim aradı eğer şaka yapmıyosa değerim sıfırmış ya çok kötüyüm ben ya
ya daha gelmedi eşim ama ben kağıdı görmeden inanmam zaten değişikti sanki sesi yada ben öyle olsun istedim offf bilmiyorum gelmedi hala ya ozaman ben niye hala hastalanmadım ya ne bekarken nede evliyken benim günüm 1 kere bile şaşmadı ya akıntımda var benim adet olucakmış gibi değil normal zamandaki gibi
üzülme arkadaşım
hem belki şaka yapıyodur?
öyle değilse bile allah başka dert vermesin
ekimde olur inşallah
ayrıca değer 0 olabiliyormuş,başka başlıklarda okumuştum elisizmit
sonuç 0.21 kağıdı gördüm ekime kaldım bende şimdi çıkmam lazım
Hmmm. E negatif ya da pozitif de yazmaz mı onu niye söylememiş ki? Ya ben şaka yaptığına inanmak istiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?