ya daha gelmedi eşim ama ben kağıdı görmeden inanmam zaten değişikti sanki sesi yada ben öyle olsun istedim offf bilmiyorum gelmedi hala ya ozaman ben niye hala hastalanmadım ya ne bekarken nede evliyken benim günüm 1 kere bile şaşmadı ya akıntımda var benim adet olucakmış gibi değil normal zamandaki gibi
sonuç 0.21 kağıdı gördüm ekime kaldım bende şimdi çıkmam lazım
Arkadaşlar valla karar alalım bence. Bundan sonra günümüz geçmeden test falan yapmayalım. Bir de belirtilere takılmayalım. Ne dersiniz katılır mısınız?
bence de yapmayalım yaaaa..sonra insan daha çok üzülüyooo..benim tek çizgi fobim olmaya başladı mesela günüm geçmeden test yapmayacağım bundan böyle..
kizlar bisey sorucm iliskdn snra spermler disari cikiyomu sizde
slm arkadaşlar rabbim hepinize tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin bende sizin gibi bekledım tek cizgiyi 0.2 çok gördüm ama çok şükür sanunda geldı bebeısım size tavsıyem herşey kafada bitiyo kafa rahat olunca sıpalar gelecek emın olun
Allah bağışlasın hep hayırlı haberlerini al inşallah
slm arkadaşlar rabbim hepinize tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin bende sizin gibi bekledım tek cizgiyi 0.2 çok gördüm ama çok şükür sanunda geldı bebeısım size tavsıyem herşey kafada bitiyo kafa rahat olunca sıpalar gelecek emın olun
amin cnm sizde hayrlı güzel haberleri tez vakıtle alırsınız
inşallah canım inşallah..bende tek çizgiden bıktım artık..5 ay olacak ama inanki çokkk isteyince 5 gün bile geçmek bilmio..Allah hepimize sabır versin ve çok bekletmesin inşallah..gözün aydın bu arada bebişin gelmiş kaç ay bekletti seni minikin
Amin Allah bekleyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?