artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

Bak sakın bizi unutma haber bekliyoruz buradayız.

Arkadaşlar bu arada benim internet sorunum var arada kesilip duruyor. Bazen hiç gelmiyor yani öyle pat diye gidiyorum ya yanlış anlamayın sakın. Hele son iki gecedir saat 2 civarı elektrikler de kesiliyor

sonuç 0.21 kağıdı gördüm ekime kaldım bende şimdi çıkmam lazım

yıpratma kendini fazla canım bizimde bebeğimiz olacak inşallah...:26:

bende erken test yapmamaya karar verdim günü geçince yapacağım bu ay..tek çizgi ve 0-2 leri görmek çok daha üzüyo insanı

sonuç 0.21 kağıdı gördüm ekime kaldım bende şimdi çıkmam lazım

Canım üzülme olsun. Burada hep beraberiz. Bu ay olmadı sonraki ay olmadı bir sonraki....Eninde sonunda gelecek sadece zamanını bekliyor. Yani bir tek bizler değil bebişlerimiz de bizi bekliyor.

Arkadaşlar valla karar alalım bence. Bundan sonra günümüz geçmeden test falan yapmayalım. Bir de belirtilere takılmayalım. Ne dersiniz katılır mısınız?

Arkadaşlar valla karar alalım bence. Bundan sonra günümüz geçmeden test falan yapmayalım. Bir de belirtilere takılmayalım. Ne dersiniz katılır mısınız?

ben zaten artık öyle düşünüyorum
kendimi boş yere paralıyorum valla
ilaç kullandığım için adet günü ya da bir gün geçince yapmayı düşünüyorum ben de
hamilelik durumunda ilacı kesmem gerek de

bence de yapmayalım yaaaa..sonra insan daha çok üzülüyooo..benim tek çizgi fobim olmaya başladı mesela günüm geçmeden test yapmayacağım bundan böyle..

Ben artık yapmayacağım. En az 3 gün bekleyeceğim. Yeter dünyanın parasını da döktüm valla ovulasyondu gebelikti. Tamam onulasyon gerekli de gebelik testi artık almayacağım. 3 gün geçsin öyle bakacağım. Zaten gebelik yoksa 3 gün geçmez bile.

ovulasyonu bende kullanıyorum iki aydır...geçen ay yakalayamadım çift koyu çizgiyi ama bu ay yakaladım değerlendirildi tabi:) İNŞALLAH gelir bebişim bu ay artık...son 4 gün.

slm arkadaşlar rabbim hepinize tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin bende sizin gibi bekledım tek cizgiyi 0.2 çok gördüm ama çok şükür sanunda geldı bebeısım size tavsıyem herşey kafada bitiyo kafa rahat olunca sıpalar gelecek emın olun

Allah bağışlasın hep hayırlı haberlerini al inşallah

inşallah canım inşallah..bende tek çizgiden bıktım artık..5 ay olacak ama inanki çokkk isteyince 5 gün bile geçmek bilmio..Allah hepimize sabır versin ve çok bekletmesin inşallah..gözün aydın bu arada bebişin gelmiş kaç ay bekletti seni minikin

bir düşügüm var yaklaşık 1yıl beklettı ama dedigin gigi sankı 10 yıl gibigeldı banada bır senelık surecte tedavı vs bayagı yıprandım ama tosun cugum süpriz yaptı bana sizin süprizlerinizde gelsın tez vakıtte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…