günaydın kızlaarrr benim bata daha var yarın da ilaç tedavisine başlıycaktım ama bu sabah bişey dürttü ve test yaptım ve ikinci çizgi silik çizgi çıktı...güzel şeyler duymaya ihtiyacım var bana doğru gibi gelmiyo ama olabilir mi ki yaa??
Eki Görüntüle 263298
kızlar bu test arkadaşımın bat 28 eylül yani benim zorumla testi 2 gün önce yaptı , kan testine daha gidemedi tecrübeli arkadaşlar yorumlarınız bekliyorum...
Arkadaşlar bugün test yapsam doğru sonuç ihtimali ne olur sizce. Adetim henüz geçmedi Batım bugün
Arkadaşlar bugün test yapsam doğru sonuç ihtimali ne olur sizce. Adetim henüz geçmedi Batım bugün
Korkuyorum yarını bekleyeceğim sanırım. Çünkü biraz sancım var.
ben senide gaza getireyim o zaman arkadaşımın bat 28 eylül ama ben dedim ha bugün ha 2 gün sonra üzülceksende sevinceksende şimdi olsun ne fark eder , ve arkadaşım 13 aydır bekliyor hamile kalamamıştı , kimyasal gebelik olmuştu bi kere ve testi 2 gün önce yaptı çift çizgiyi gördü hadi bakalım sende hemen eczaneye koş testin markasınıda verdim eee daha ne olsun
ben senide gaza getireyim o zaman arkadaşımın bat 28 eylül ama ben dedim ha bugün ha 2 gün sonra üzülceksende sevinceksende şimdi olsun ne fark eder , ve arkadaşım 13 aydır bekliyor hamile kalamamıştı , kimyasal gebelik olmuştu bi kere ve testi 2 gün önce yaptı çift çizgiyi gördü hadi bakalım sende hemen eczaneye koş testin markasınıda verdim eee daha ne olsun
canım test yapıcaksan sakın predictor alma derimçünkü ben bugün yapayım dedim hani çok hassas belki çıkar felan diye.. kontrol çizgisi bile silik çıktı beceremedimmi ne
sea_moon_love
tebrik ederim canım,
sağlıklı güzel bir hamilelik ve kolay doğumlar diliyorum.
darısı isteyen herkesin başına...
adetini 5 gün geçmiş sanırım iyi dayanmışsın valla kutlarımsonucundada kıpkırmızı belirmiş çizgi ne güzel.
benim iki üç gün var ama dayanamıyorum ve birazdan çıkıp test alıcam
ayy çok saol canım darısı tüm isteyenlere inşallah
ben 5. ayda muradıma erdim her ay çok umutlandım onun için eşime söz verdim 5 gün geçmeden test yapmıcam diee sonunda rabbim bana çift çizgiyi görmeyi nasip etti inşallah sizede nasip olur
ayy çok saol canım darısı tüm isteyenlere inşallah
ben 5. ayda muradıma erdim her ay çok umutlandım onun için eşime söz verdim 5 gün geçmeden test yapmıcam diee sonunda rabbim bana çift çizgiyi görmeyi nasip etti inşallah sizede nasip olur
tebrik ederim canım hayırlı sağlıklı bir gebelik dilerim Allah sağlıkla çocuğunu kucağına almayı nasip etsin. Darısı tüm isteyenlere inşallah.
kızlar bu arada ben daha kese belli olmamıştır diye doktor kontrolüne cuma günü gidicem.
kizlar ben ayin 14 unde (16 sinda olmam gerekiyordu) adet oldum 4 gun surdu. adetin 6. 9. ve 11. gunleri iliskim
oldu. bugun 12. gun ve benden kahverengi akinti geldi sanciyla akintimda sancimda suanda yok
yerlesme kanamasi olabilirmi? birden umutlandim ama ben daha once oyle olmamistim. ne dusunuyorsunuz??
ins dogrudur canim, silik bile ciksa vardir bebek demekki yumurtlama gunun erkendi. kan testi yap varsa kesin cikar. idrarda ciktigina gore. kan yaptirmak istemezsende baska markayla dene.günaydın kızlaarrr benim bata daha var yarın da ilaç tedavisine başlıycaktım ama bu sabah bişey dürttü ve test yaptım ve ikinci çizgi silik çizgi çıktı...güzel şeyler duymaya ihtiyacım var bana doğru gibi gelmiyo ama olabilir mi ki yaa??
gozun ayin canim cok sevindim Allah tamamina erdirsin
Canim ya saglik olsun. gelecek aya ins. gercekten sabirsizmis senin kirmizilar ama sunuda ogrendimki erken adet gelirse o ay yumurtlaman daa kalitel olurmus sen isi siki tut bu ay :))nasıl sabirsiz olduğumu anlatmak icin yazıyorum: sabah kan verdim, daha sonucunu alamadan regl oldum :) Beklediğimden 4 gün önce... Her işim sabırsız :)
ayyy yeşi,mim yaaa evet biraz garip olmuş 12. gün ne alaka dime ama bu hayırlara bir işaret olabilir yerleşme kanaması olabilir büyük ihtimalle hadi bakalım sen dikkat et kendine de bebiş tutunsun içinde
kızlar eşime çarşambaya kadar gitmeme izin verme dedim ama ben dayanamıyorum ya meraktan ölücem gelen giden yok sadece kasıklarım ağrıyo yaölücüm ben ölücüm
canım bi idrar testi yapsana bakarsın ikinci çizgi benimki gibi silik çıkar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?