artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

Eki Görüntüle 263157

kızlar merhaba size müjdeyi veriyorummmmm

süper yaa merhaba kızlarrr topik canlanmış

tebrik ederim arkadaşlar gözünüz aydın

Allah güzel bir hamilelik, Sağlıkla kucaklarınıza almak nasip etsin inşallah.. DArısı başımıza bat 30 eylül az kaldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Arkadaşlar bugün test yapsam doğru sonuç ihtimali ne olur sizce. Adetim henüz geçmedi Batım bugün

İdrar testiyle 5 gün önce öğrenen de var, 10 gün geçip öğrenemeyen de var. Daha önce tek çizgileri gördüğüm için ben biraz bekleme taraftarıyım.
Hele bi 2-3 günü atlatayım sonra yapacağım.

Arkadaşlar bugün test yapsam doğru sonuç ihtimali ne olur sizce. Adetim henüz geçmedi Batım bugün

ben senide gaza getireyim o zaman arkadaşımın bat 28 eylül ama ben dedim ha bugün ha 2 gün sonra üzülceksende sevinceksende şimdi olsun ne fark eder , ve arkadaşım 13 aydır bekliyor hamile kalamamıştı , kimyasal gebelik olmuştu bi kere ve testi 2 gün önce yaptı çift çizgiyi gördü hadi bakalım sende hemen eczaneye koş testin markasınıda verdim eee daha ne olsun

niye yarın yapınca daha mı az üzülücen anlamadım doğrusu....sen bilirsin canım tabikide herkesin psikolojisi farklı olur böyle durumlarda ben mesela yapardım hatta 3 gün önceden çıkmazsa bişi batımı bekelrdim ama çıkarsa 3 gün önceden sevinmiş olurdum herkes farklı tabe
Korkuyorum yarını bekleyeceğim sanırım. Çünkü biraz sancım var.

ayyyy arkadaşını tebrik ediyorum gözü aydın..Ne güzel yaaa ne kadar çok sevinmiştir o kadar bekleyişten sonra..
Tekrar tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ya öyle de ben battan 5 gün önce yaptım ikinci silik çıktı. İki kere yaptım hem de. Belirti vs de vardı.Ertesi gün başka markayla yaptım negatif. O günden beri ödüm kopuyor. Hele bugün sancı da başlayınca hiç ağlamaya mecalim yok. Gebe olmadığımı hissediyorum ya da vücudum bana öyle diyor. Ama son bir umut adet günü beyaz akıntım var. Hiç olur mu adet günü akıntı? Bu biraz kafamı karıştırıyor o kadar

canım test yapıcaksan sakın predictor alma derim çünkü ben bugün yapayım dedim hani çok hassas belki çıkar felan diye.. kontrol çizgisi bile silik çıktı beceremedimmi ne

canım test yapıcaksan sakın predictor alma derim çünkü ben bugün yapayım dedim hani çok hassas belki çıkar felan diye.. kontrol çizgisi bile silik çıktı beceremedimmi ne

Yok ben uzun zamandır aradığım testi buldum "info" onunla yapacağım. Öznurcuğum sağolsun

ayy çok saol canım darısı tüm isteyenlere inşallah
ben 5. ayda muradıma erdim her ay çok umutlandım onun için eşime söz verdim 5 gün geçmeden test yapmıcam diee sonunda rabbim bana çift çizgiyi görmeyi nasip etti inşallah sizede nasip olur

tebrik ederim canım hayırlı sağlıklı bir gebelik dilerim Allah sağlıkla çocuğunu kucağına almayı nasip etsin. Darısı tüm isteyenlere inşallah.
kızlar bu arada ben daha kese belli olmamıştır diye doktor kontrolüne cuma günü gidicem.

kizlar ben ayin 14 unde (16 sinda olmam gerekiyordu) adet oldum 4 gun surdu. adetin 6. 9. ve 11. gunleri iliskim
oldu. bugun 12. gun ve benden kahverengi akinti geldi sanciyla akintimda sancimda suanda yok
yerlesme kanamasi olabilirmi? birden umutlandim ama ben daha once oyle olmamistim. ne dusunuyorsunuz??

hayırlı olsun bebeğin ççok sevindim huzurlu,şanslı ve sağlıklı bir bebiş olsun inşallahh darısı başımızaa

çok saol canım ben bugün hormon testlerini alıcam kaç haftalık olduğunu öğrenicem çarşamba günü içinde doktorumdan randevu aldım kızlar dua edin bana

ayyy yeşi,mim yaaa evet biraz garip olmuş 12. gün ne alaka dime ama bu hayırlara bir işaret olabilir yerleşme kanaması olabilir büyük ihtimalle hadi bakalım sen dikkat et kendine de bebiş tutunsun içinde

kızlar eşime çarşambaya kadar gitmeme izin verme dedim ama ben dayanamıyorum ya meraktan ölücem gelen giden yok sadece kasıklarım ağrıyo yaölücüm ben ölücüm

ins dogrudur canim, silik bile ciksa vardir bebek demekki yumurtlama gunun erkendi. kan testi yap varsa kesin cikar. idrarda ciktigina gore. kan yaptirmak istemezsende baska markayla dene.
Eki Görüntüle 263157

kızlar merhaba size müjdeyi veriyorummmmm
gozun ayin canim cok sevindim Allah tamamina erdirsin
nasıl sabirsiz olduğumu anlatmak icin yazıyorum: sabah kan verdim, daha sonucunu alamadan regl oldum :) Beklediğimden 4 gün önce... Her işim sabırsız :)
Canim ya saglik olsun. gelecek aya ins. gercekten sabirsizmis senin kirmizilar ama sunuda ogrendimki erken adet gelirse o ay yumurtlaman daa kalitel olurmus sen isi siki tut bu ay :))
ayyy yeşi,mim yaaa evet biraz garip olmuş 12. gün ne alaka dime ama bu hayırlara bir işaret olabilir yerleşme kanaması olabilir büyük ihtimalle hadi bakalım sen dikkat et kendine de bebiş tutunsun içinde

evet biraz garip oldu ama benim tezime gore :) adet 2 gun once oldugu icin yumurtlama gunude erken olmus olabilir?? yani ben bugun yumurtlamissam bile dun liskim olmustu ve spermler bekliyordur hala.
umut ettim ins bos cikmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…