kızlar doktordan geldım ve ıyımı kotumu bılemedım kullandıgım serophene yumurtalarım gayet ıyıymıs carsamba gelebılırmısın dedı tm dedım sadece verdıgı hapdan 1 adet vardı onu yutma dedı yumurtan var dedı carsamba napıcak bılemedım44:
çatlatma iğnesi vuracaktır korkma
sanırım hamileyim
sanırım hamileyim
sanırım hamileyim
bu catlama ıgnesı acıtıyormukı ben ıgneden cok korkarım kan alınırken bıle ama bebıs olsunda ne olursa olsun dımı yaa ıysallah hamıle kalırım bugun satın sınır oldum eltım geldı ve dedıkı allah bana aratmadı catır catır dogurdum dedı benımde gucume gıttı((
sanırım hamileyim
çok teşekkür ederim kızlar.allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah,boy boy nasip etsin
ultaronda keseyi ve bebeyi görmeden tam emin olamayacağım hamile olduğuma
ne kadardır deniyordunuz?
bat ne zamandı_?
bat 30 eylül gibi.
geçen ay 28 inde olmuştum,ve ben 32-33 günde bir adet görüyorum,dolayısıyla 30 u gibi oluyor sanırım.
daha yeni olduğum için resmi biraz büyük eklemişim kusura bakmayın arkadaşlar.
ayyyyyyyy tebrik ederim dusduru canımm..gözün aydın..ne güzel yaaaaaaaaaa
batımız aynıymış bak şimdi çok heyecan yaptımmmmm...ama cesaretim yok yapmıcam günüm geçene kadar..yada herhangi bir belirtiye kadar :26::26:
sende herhangi bir belirti varmıydı duruuu..
tekrar çok çok teşekkür ediyorum herkese.
benim tek belirtim kasık ağırısıydı diyebilirim canım,yorulduğumda artan,dinlendiğimde hafifleyen değişik bi ağrı.bi dolgunluk gerginlik hissi.son bi iki gündürde sabahları bulantı değilde,biraz öğürür gibi oluyorum.inşallah sende güzel haberi alırsın ve burdaki bütün arkadaşlar.
yaa ben ayın 20 sinde yani nerdeyse bat.dan 10 gün önce kıytırık bi test yapmıştım 3 lira olanlardan,ondada bundan biraz daha silik olarak belirmişti ama emin olamamıştım yinede test bozuktur kesin diye.ne kadar hassas testmiş yahu o zamandan azda olda belirmişti yine.adını bi türlü hatırlayamıyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?