artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

kızlar doktordan geldım ve ıyımı kotumu bılemedım kullandıgım serophene yumurtalarım gayet ıyıymıs carsamba gelebılırmısın dedı tm dedım sadece verdıgı hapdan 1 adet vardı onu yutma dedı yumurtan var dedı carsamba napıcak bılemedım44:

çatlatma iğnesi vuracaktır korkma

çatlatma iğnesi vuracaktır korkma

bu catlama ıgnesı acıtıyormukı ben ıgneden cok korkarım kan alınırken bıle ama bebıs olsunda ne olursa olsun dımı yaa ıysallah hamıle kalırım bugun satın sınır oldum eltım geldı ve dedıkı allah bana aratmadı catır catır dogurdum dedı benımde gucume gıttı((

bilmiyorum ki ben olmadım
ama aslı arası iğne ne kadar acıtabilirki
korkma sen
umarım sonu hayırlı olur

dusduru tebrikler ayrıca

çok teşekkür ederim kızlar.allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah,boy boy nasip etsin

ultaronda keseyi ve bebeyi görmeden tam emin olamayacağım hamile olduğuma

bat 30 eylül gibi.

geçen ay 28 inde olmuştum,ve ben 32-33 günde bir adet görüyorum,dolayısıyla 30 u gibi oluyor sanırım.

daha yeni olduğum için resmi biraz büyük eklemişim kusura bakmayın arkadaşlar.

ne kadardır deniyordunuz?
bat ne zamandı_?

bu ikinci denememiz.
netteki ovulasyon hesaplama bende tutmuyor ama,ben iki üç gün daha erken yumurtladığımı hissettim.çünkü sümüksü akıntım daha erken oldu,hesaplamaya göre belirtilen günde ise kupkuruydum.onu çok dikkate almamak gerek o yüzden.benim en büyük belirtim kasık ağrısı oldu,nerdeyse yumurtlamadan beri devam ediyodu,anladım bişeyler olduğunu çünkü ilk bebeğimdede erkenden hissetmiştim bu ağrılardan dolayı.

ayyyyyyyy tebrik ederim dusduru canımm..gözün aydın..ne güzel yaaaaaaaaaa

batımız aynıymış bak şimdi çok heyecan yaptımmmmm...ama cesaretim yok yapmıcam günüm geçene kadar..yada herhangi bir belirtiye kadar :26::26:

sende herhangi bir belirti varmıydı duruuu..

merhaba kızlar benim bat'a daha 10 gün var belim ve bacaklarım ağıyor , ayaklarım çok üşüyor ısıtamıyorum , sizlerdede bu şekilde şikayetler olmuşmuydu

bu arada arkadaşım beta hcg değeri 493 çıkmış dr şuan bişi söylemek için erken ultrasonda gözükmez demiş bakmamış , folik asit ve progestan vermiş tecrübeli arkadaşlar hamişler yorumlarınızı bekliyorum..

tekrar çok çok teşekkür ediyorum herkese.

benim tek belirtim kasık ağırısıydı diyebilirim canım,yorulduğumda artan,dinlendiğimde hafifleyen değişik bi ağrı.bi dolgunluk gerginlik hissi.son bi iki gündürde sabahları bulantı değilde,biraz öğürür gibi oluyorum.inşallah sende güzel haberi alırsın ve burdaki bütün arkadaşlar.

yaa ben ayın 20 sinde yani nerdeyse bat.dan 10 gün önce kıytırık bi test yapmıştım 3 lira olanlardan,ondada bundan biraz daha silik olarak belirmişti ama emin olamamıştım yinede test bozuktur kesin diye.ne kadar hassas testmiş yahu o zamandan azda olda belirmişti yine.adını bi türlü hatırlayamıyorum ama

keşke bi hatırlamaya çalışsan benimde 10 gün var meraktan ölücem :))

benim karnım ağrıyor iki gündür ve batıma 2-3 gün var.sizce karın ağrısı gebelik belirtisi olabilirmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…