olabilir yani gunun 5 gun olmasi oncu :) adet diyecegimde. daha var zamanin. 5-6 gunde zaten bhcg yeterli duzeye gelir. guzel haberlerini aliriz insallah canim.yok canm yerleşme olduğunu hiç sanmıyorum çünkü bayağı bir koyu geliyor. geçen hamileliğimde de yerleşme kanaması olmuştu. ama hiç hatırlamıyorum bu kadar koyu gelmişmiydi. bayağı bi kahverengi
Gecmis olsun canim. Esinin test alip gelmesi icime dokundu acicasi hic uzulme ne kadar sanslisinkiKızlar günaydın dün sabah çift çizgiyi gördüm sandım ama yanılmışım test yanlışmış sanırım...öğleden sonra hastaneye gittim kan verdim ama kocaman bi negatif..akşam da eşim gelirken bi tane daha test almış onda da tek çizgi çıktı...bu arada eşim de bende zehirlendik sanırım çok hastaydık dün..hamile olanları tebrik ediyorum bende bu akşam ilaç kullanmaya başlıyorum inşallah bi daha ki aya gelir bebeğim bekletmeden..
benimde ara ara kendimi tebrik etmisligim oluyor :) ama ne derler bilirsin. adet gelmedikce umut kesilmez :)))siderta tebrikler, hayırlı olsun.
maryporker ekimde inşallah gelir bebeğin.
Benim bat dündü, daha beklemedeyim. Henüz gelen giden yok.
Sabaha karşı rüyamda test yaptığımı ve çift çizgi çıktığını gördüm. Evde de test vardı, kendimi tutmaya çalışıyordum,2-3 gün geçmeden yapmayacağım diye.
Tabi böyle bir rüya sonrasında yapmamak ne mümkün. Hemen kalktım ve yine tekçizgiyi gördüm
3 aydır yok kasığımda batma var, yok midem bulanıyo gibi psikolojik olarak tüm belirtileri yaşarken bir de üstüne adet gecikmesini de ekledim sanırım, kendimi tebrik ediyorum.
canim kendine bu kadar yuklenme bence. neden adet olamadigin konusunda bir muayene ol istersen.günaydın kızlar dün yazan arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum yanımda olduğunuz teselli ettiğiniz için iyiki varsınız alllah razı olsun allah istediğiniz şeyi hayırlısından en kısa sürede nasip etsin inşallah ben şimdi daha iyiyim ama bundan sonra erken test yapmıycam ve belirtilere takılmıycam bel ağrısı beni çok umutlandırmıştı ama oda yalanmış demekki evet adet olmadım hala hiçde olacağada benzemiyor aslında bu ay okadar kafama takmadığım halde galiba psikolojik olarak adetimi geciktirdim diğer aylarda kafama daha çok takıyodum gününü saatini şaşırmıyodu şimdi ne oldu anlamadım hafta sonuna kadar hastalanmazsam doktora gidip adet söktürücü alıcam benden şimdilik bu kadar sizlerden güzel haberler bekliyorum canlarım
olabilir yani gunun 5 gun olmasi oncu :) adet diyecegimde. daha var zamanin. 5-6 gunde zaten bhcg yeterli duzeye gelir. guzel haberlerini aliriz insallah canim.
siderta tebrik ederim,hayırlı olsun kanda çıkmayan hormon seviyesi idrarda nasıl çift çizgi çıkıyor kafam karıştı.
kızlar başka topikleri gezerken bi topikte adeti 2 3 gün geçip kanda negatif çıkan aradan 10 gün geçince tekrar kan testinde hamile olduğunu öğrenen arkadaşların yazılarını okudum bende hala adet olmadım pekde umutlanmak istemiyorum ama belki benimkide öyle olabilirmi acaba demeden geçemiyorum
gec yumurtlamaysa neden olmasin. adete 2 gun kala yumurtlayan bayanlar bile oluyormus.
Akinti varmi? yada gogus ucunda su degince filan hassasiyet varmi ?
bunlari psikolojik olarak istesende ypamazsin yani varsa suphelebilirsin bebisten :)
Canım ben kan testi yaptırmadım henüz. Sanırım bi başkasının mesajıyla karıştırdın.
evet canımkusura bakma karıştırmışım başka bir arkadaşla işyerindeyim ara sıra bakıyorum acele girip çıkıyorum.tekrar çok tebrik ederim.hayırlısı işe kucağına al inşş.benimde batım 29-30 eylül bakalım neolacak.normalde kahverengi akıntı olurdu ama yok henüz.ayrıca sağ yumurtalığım ağrıyo( bide belim
bazı arkadaşların yazılarını okuyunca gerçekten üzülüyorum
kıslar kendinizi bu kadar kaptırmayın, belirti aramaktan vazgeçin
inanın belirtilerin bir çoğu psikolojik
sonunda üzülen yine sizler olursunuz
zamanı gelince olacak
mesela bebek sahibi olmayı birkaç aydır düşünenler ama adet olduğu için karalar bağlayanlar var
16 aydır bebek istiyoruz bu ay yine adet oldum
ama buna şükür diyorum, en azından düzenli adet olabiliyorum diyorum
lütfen belirti aramayın, belirti araştırmayın
herkesin belirtileri farklıdır, birşey hissetmeden hamile kalanlar var
kendinize söz verin, düşünmeyin demiyorum bu imkansız gibi bişey
illaki düşünüyoruz, ama kendinizi kaptırmadan stres yapmadan
akışına bırakarak
gününüz geçmeden test yapmayın
naçizane fikirlerim, lütfen beni yanlış anlamayın, ukala olarak düşünmeyin
bende sizler gibi çabalayanlardanım
sadece sabır, dua, tevekkül
sonu mutluluk, sonu bebek
buna bütün kalbimle inanıyorum
zamanı gelince olacak
mesela bebek sahibi olmayı birkaç aydır düşünenler ama adet olduğu için karalar bağlayanlar var
akışına bırakarak
canım sen 16 ay dır bekliyormuşsun daha erken bence ben 39 aydır bekliyorum bana sanki 39 dırdır bekliyomuşum gibi geliyor
Gecmis olsun canim. Esinin test alip gelmesi icime dokundu acicasi hic uzulme ne kadar sanslisinki
esin seninle birlikte bekliyor istiyor bebeginizi , bir de bana bak tek basimayimhamile kalsam nasil diyecegimi dusunuyorum.
ins en kisa zamanda beklenen bebisler kavusur anne babalarina.
zamanı gelince olacak
akışına bırakarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?