artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

siderta tebrik ederim,hayırlı olsun kanda çıkmayan hormon seviyesi idrarda nasıl çift çizgi çıkıyor kafam karıştı.

siderta rebrik ederim. insallah sorunsuz rahat bir hamilelik gecirirsin. Saglikla kucagina almayi nasip etsin Allahim
Darisi biz bekleyenlerin basina.

olabilir yani gunun 5 gun olmasi oncu :) adet diyecegimde. daha var zamanin. 5-6 gunde zaten bhcg yeterli duzeye gelir. guzel haberlerini aliriz insallah canim.

Gecmis olsun canim. Esinin test alip gelmesi icime dokundu acicasi hic uzulme ne kadar sanslisinki
esin seninle birlikte bekliyor istiyor bebeginizi , bir de bana bak tek basimayim hamile kalsam nasil diyecegimi dusunuyorum.
ins en kisa zamanda beklenen bebisler kavusur anne babalarina.
benimde ara ara kendimi tebrik etmisligim oluyor :) ama ne derler bilirsin. adet gelmedikce umut kesilmez :)))
canim kendine bu kadar yuklenme bence. neden adet olamadigin konusunda bir muayene ol istersen.
belki yumurtlaman gec oldu belki bir kist cikti yada bizim bilmedigimiz baska birsey.
tamam psikoloji cok onemli ama herseyde ondan olamaz ki.

Selam kızlar benimde Bat bugün.. sabah kan vermeye gitim.. bişey varsada çıksın dedim.. başım ağrıdı düşünmekten ama doktor kafamı karıştırdı :44: kaç gün geçikti dedi.. bende bakmaz belki diye 3 gün dedim.. 3 günse çıkmaz 1 hafta geçmesi lazım dedi.. Bende olsun bakılsın dedim yinede yaptırdım.. Ama bak negatif çıkarsa gebelik yok diyemeyiz ona göre dedi.. Hani kan testinde erkende olsa çıkıyodu :44: Artık hiçbişeye güvenemiyom

olabilir yani gunun 5 gun olmasi oncu :) adet diyecegimde. daha var zamanin. 5-6 gunde zaten bhcg yeterli duzeye gelir. guzel haberlerini aliriz insallah canim.

öyle olmasını bende çok isterim. hayırlısı inşallah. allah herkese versin tabii isteyen ve hak eden

canim kendine bu kadar yuklenme bence. neden adet olamadigin konusunda bir muayene ol istersen.
belki yumurtlaman gec oldu belki bir kist cikti yada bizim bilmedigimiz baska birsey.
tamam psikoloji cok onemli ama herseyde ondan olamaz ki.[/QUOTE]

canım yok artık yüklenmiyorum kendime kendi haline bıraktım zaten olursa olur olmazsada ne yapayım bizde evlat ediniriz ne yapalım cumartesiye kadar hastalnmazsam doktora gidicem zaten canım inşallah kist falan olmaz ya ondan çok korkuyorum ben

Tebrik eden herkese çok teşekkür ediyorum ve dualarım da hep sizlerle.
En kısa zamanda hepinizin de hamilelik haberlerini alırız inş burdan.
Dayımın kızının tüpleri tıkalıydı ve ona doktorlar hamile kalman imkansız dedikleri halde 10 yıl sonra kendiliğinden hamile kalmıştı.
Hatta bundan sonra çocuğun olmaz dediler. İlkini emzirirken ikinci çocuğuna hamile kaldı.
Allah istediği zaman istediği herkese veriyor.Bu yüzden ümidi kesmeyin kızlar.

kızlar başka topikleri gezerken bi topikte adeti 2 3 gün geçip kanda negatif çıkan aradan 10 gün geçince tekrar kan testinde hamile olduğunu öğrenen arkadaşların yazılarını okudum bende hala adet olmadım pekde umutlanmak istemiyorum ama belki benimkide öyle olabilirmi acaba demeden geçemiyorum

gec yumurtlamaysa neden olmasin. adete 2 gun kala yumurtlayan bayanlar bile oluyormus.
Akinti varmi? yada gogus ucunda su degince filan hassasiyet varmi ?
bunlari psikolojik olarak istesende ypamazsin yani varsa suphelebilirsin bebisten :)

gec yumurtlamaysa neden olmasin. adete 2 gun kala yumurtlayan bayanlar bile oluyormus.
Akinti varmi? yada gogus ucunda su degince filan hassasiyet varmi ?
bunlari psikolojik olarak istesende ypamazsin yani varsa suphelebilirsin bebisten :)

göğüslerimde bişey yok ama akıntım var normalde adet olmadan 1 kaç gün önce kuru olurum adet olucam zaman koyu kıvamlı akıntım olur sonra adet olurum bu ay ise 2 gün öncesine kadar fazla akıntım yoktu ama şimdi herzamanki gibi akıntım var

Canım ben kan testi yaptırmadım henüz. Sanırım bi başkasının mesajıyla karıştırdın.

evet canımkusura bakma karıştırmışım başka bir arkadaşla işyerindeyim ara sıra bakıyorum acele girip çıkıyorum.tekrar çok tebrik ederim.hayırlısı işe kucağına al inşş.benimde batım 29-30 eylül bakalım neolacak.normalde kahverengi akıntı olurdu ama yok henüz.ayrıca sağ yumurtalığım ağrıyo( bide belim

bazı arkadaşların yazılarını okuyunca gerçekten üzülüyorum
kıslar kendinizi bu kadar kaptırmayın, belirti aramaktan vazgeçin
inanın belirtilerin bir çoğu psikolojik
sonunda üzülen yine sizler olursunuz

zamanı gelince olacak
mesela bebek sahibi olmayı birkaç aydır düşünenler ama adet olduğu için karalar bağlayanlar var
16 aydır bebek istiyoruz bu ay yine adet oldum
ama buna şükür diyorum, en azından düzenli adet olabiliyorum diyorum

lütfen belirti aramayın, belirti araştırmayın
herkesin belirtileri farklıdır, birşey hissetmeden hamile kalanlar var
kendinize söz verin, düşünmeyin demiyorum bu imkansız gibi bişey
illaki düşünüyoruz, ama kendinizi kaptırmadan stres yapmadan
akışına bırakarak
gününüz geçmeden test yapmayın
naçizane fikirlerim, lütfen beni yanlış anlamayın, ukala olarak düşünmeyin
bende sizler gibi çabalayanlardanım
sadece sabır, dua, tevekkül
sonu mutluluk, sonu bebek
buna bütün kalbimle inanıyorum

Benim de bir haftadır belim ağrıyor ama normal bi bel ağrısı değil. Karnımdan belimin sağ tarafına bıçak giriyo gibi değişik bi ağrı.
Arada da kasıklarımda ağrı oluyor. Ani hareket yapınca kasılıyo bazen.
Yerleşme kanamasına benzer bişi de yaşadım. Yaklaşık 10 gün önce falan oldu. Çok açık renk lekelenme oldu 2-3 gün kadar da sürdü.
Umarım senin de hayırlı haberlerini alırız en kısa zamanda

Çok güzel yazmışsın.
Sonuna kadar katılıyorum.
Hamilelikte bile herkesin farklı oluyo.
Kimi bulantı ve kusmadan ölüyo kimi de hiç hissetmiyo bile.
Hatta ikinci hamileliğin birincisiyle alakasız olabiliyor.
Herkes farklı yaşıyo bu süreçleri.

canım sen 16 ay dır bekliyormuşsun daha erken bence ben 39 aydır bekliyorum bana sanki 39 yıldır bekliyomuşum gibi geliyor

Son düzenleme:
Allahım isteyen kimseye aratmasın kollarını boş bırakmasın sağlıkla versin bebişleri...

canım sen 16 ay dır bekliyormuşsun daha erken bence ben 39 aydır bekliyorum bana sanki 39 dırdır bekliyomuşum gibi geliyor

benim sürecim uzun demiyorum
senelerce uğraşanlar var,
bu zaman sana ne öğretti
ne kadar çabalarsan çabala rabbim ol demediği sürece herşey boş
hani diyoruz ya BATa 3 gün var 5 gün var
nasıl geçecek bu günler
öyle bir geçiyor ki
arkana dönüp bir bakmışsın 3 ay olmuş, 5 ay, 16 ay, 39 ay
aslında zaman su gibi akıyor
bazı şeyleri elde etmek için elimizde olanların kıymetini bilemiyoruz
sağlığımız, ailemiz, eşimiz, kısacası yaşamamız gereken hayatımız
bebek bebek diye diye elden gidiyor
farkına varmalıyız
bebek olursa bu mutluluk daha da katlanır, ama olmazsada dünyanın sonu değil
hayatımızı elimizdekilerle, sahip olduklarımızla yaşamaya bakalım
bebeklerde gelir bu mutluluğu taçlandırır inşallah

saol canım elbet gelicek bebeklerimiz..içine dokunmasın hiç bizim ilk bebeğimiz olucak ve doktorlar olması çok büyük mucize diyolar o yüzden eşim de çok üzülüyor ama ikimizde umutluyuz..sen ne kadar şanslısın ki bi tane meleğin var yanında olan inşallah ikinci bebeğin de gelir hemen...

çok güzel yazmışsın şeker leblebi tüm kalbimle katılıyorum söylediklerine

Son düzenleme:
şeker leblebi bende sana sonuna kadar katılıyorum. Ama insan bu yola girince her ay bi iz aramadan edemiyor heralde. Geçen sene hamilemiyim acaba die düşünmediğim bir an bile olmuyordu. Bu sene çok daha iyiyim çok şükr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…