artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

işte bu geçen zaman sana daha rahat davranmayı öğretmiş çok şükür
çünkü ne kadar istersen iste, RABBİM OL DEMELİ
çok afedersiniz ama kıçımızı yıtsak zamanı gelmediyse olmuyor
ben 2010 ocak ayında hamile kaldım ama kimyasaldı
korunmayı bıraktığımız ilk ay oldu hemde
bende sandım ki yine öyle olacak
ama öyle değilmiş
1 ay 2 ay derken her ay hüsran
ilk aylar adet olunca salya sümük ağlardım
hayatı hem kendime hem eşime zindan ederdim
çok şükür ki çok anlayışlı bir eşim var, hep destek oldu bana
ama artık ağlamıyorum, üzülmüyor muyum tabiki üzülüyorum ama
eskisi gibi değilim, bana KIRMIZI çok yakışıyor diyorum
yeni aya umutla bakıyorum

Son düzenleme:

Doktorum da aynen bunları söyledi :) Annelerimiz böyle mi hamile kalmış hiç bir şey takip etme, sadece son adet tarihi bil, ondan sonra da kocanın keyfini çıkar dedi. Ovulasyon, akıntı, derece takibi vs hic bir seye ihtiyacın kalmaz o zaman dedi.

Selam arkadaşlar nasılsınız? Arşive bakamadım yeni bebişlerimiz var mı?İnşallah vardır

aynen öyle
gerçi ben ateş ölçüyorum ama bende stres yapmıyor
aksine adet olacağım zamanı biliyorum ve adet bende şok etkisi yaratmıyor

örneğin bacak dikme
biz 4 kardeşiz
annem yumurta takibimi yaptı ayaklarını havaya mı dikti
hayır
bizler yakında amuda kalkıcaz yine olmuyor
eşime diyorum ayaklarımı dikmekten spermler beynime kaçacak
süpermen olacam diye

ayaklarını dikmene de gerek yokmus benim doktorun dediğine göre, sadece yatakta biraz dinlen, öyle yarım saat 1 saat kalkmadan yatmana da gerek yok dedi. Zaten spermler hemen yola çıkıyormuş, dökülen, geri akan sıvı işe yaramayacak kısımmış. Ama yine de ben de kalkamıyorum hemen, nolur nolmaz :)

vallahi benim eşimin spermlerde hız problemi olduğu için
en yavaşına bile şans vereyim diye yatıyorum

Son düzenleme:
merhaba,
doktorum bir dolu test istemişti benden... hormonlar, kan sayımları vs vs... şimdi sonuçlar için aradı. pekiyi almisim :)

Seker leblebi cok haklisin bende dusunmemeye calisiyorum. gunlerim yogun geciyor Allahtan
Aklimin bir ucu bebekte ama bu ay olmadi oteki ay diyorum. aylar benim nede olsa.
bende belirti aramamaya karar verdim sadece su kahverengi lekeler biraz kafami kurcaladi
bat zamani onunda ne oldugu cikar artik ortaya.

Sagol canim. Evet sansliyim kizim oldugu icin zor zamanlarda hep ondan destek aldim.
iyiki var Alllah herkese bu duyguyu tatmayi nasip etsin.
Allah cok buyuk mucizelerin sahibi, ins en kisa zamanda sende mucizene kavusursun,
Bende hicbir sorunum olmadigi halde (bildigim kadariyla) gecen ay hamile kalamadim, ama daha once
hem spiralle gebe kaldim hemde hapla
korunurken kimsayal gebelik yasadim. ki duzenli kullanmistim
ne kadar ilginc dimi? simdide bekliyorum birsey kullanmadan .
kendimi yipratmiyorum tabi. olucak sadece zamanini bekliyor diye dusunuyorum.

merhaba,
doktorum bir dolu test istemişti benden... hormonlar, kan sayımları vs vs... şimdi sonuçlar için aradı. pekiyi almisim :)

gozun aydin diyelim o zaman, ins ev kisa zamanda bebek mujdesi duyariz sendende :)

merhaba kızlar.

.yeni geldim eve herkes iyidir inşallah...

ben biraz soğuk almışım kırgındım gün boyu...ayaklarım çok üşüyor..halsiziim çokk..

benim 28. günüm bugün en son sat 31 ağustostu..adetlerim 28-31 günleri arasında değişiyor geçen ay 28 günde olmuştu...sınırlara girmiş bulunuyorum gelmesin kırmızılar

onlarada takılma
ben 2 ay önce adetten 1 hafta önce lekelenme yaşadım
ilk gün pembe geldi
ondan sonra 3 gün kahverengi akıntı geldi
adet günüm test yaptım silik çizgi çıktı ama diğer gün adet oldum
boşver adete kadar umursama
erkenden testte yapma

haklisin zaten ayin 10 na kadar test yapmicamda , umursamicamda. kararliyim :)
Ders kitabimi kaybettim arkadasiminkinden calisiyorum onu biran once bitirip vermem lazim
dusunecekte vaktim kalmamis oluyor zaten.
yarinda size yeni bitirdigim tabloyu eklemek istiyorum
su an burda saat 23:30 ve ben yatmaya gidiyorum.
herkese iyi geceler

yazdıklarına katılıyorum,benimde 8 ay bitti bebek isteyeli her ay olucak umuduyla umutlarımızı yeşertmeye çalışıyoruz en ufak küçük minik belirtiyi gebeliğe yoruyoruz istediğimiz için.bende hep öyle yaptım ama artık akıllandım yapmıyorum,çünkü olmadığı zaman o kadar hayal kırıklığı yaşıyoruz üzülüyoruz ki.olduktan sonra zaten olur ne mucizelerle hamile kalanlar var,istemeyipte hamilekalanlar,korunurken kalanlar.yani inş zamanı var diyorum.benimde mesela batıma 2 gün var 29-30 eylül olmam gerekiyor ama hiçbirşeyi gebeliğe yormak istemiyorum,olduysa zaten ortaya çıkar diorum.

biz daha işten çıkmadı
eve gidecezde yemek bulaşık
sen uykuyu yarılamış olacaksın

hadi iyi geceler sanada

Arkadaşım güldürdün beni bende bu ay umursamıcam ama içimde sanki olacak gibi bir his var

merhaba kizlar yazamiyorum nezamandir.hepiniz iyisiniz insallah.bende calismalara dewam ediyorum iste :) ayin 29 unda yumurtlucam kismetse :) bu ay tutar umarim bende umutla actigim bu topikde sizlere guzel haberler weririm.ot cöp su bu ne varsa deniyorum vallahi.bugun televizyonda dinledim biadam civanpercemi diye bi otdan bahsetti.kaynar suya atiyosun demleniyo iciyosun idraryolu sorunlari rahim problemleri busuru seye iyigeliyomuş.adam cok iddali konusuyodu allahdan gelen biproblem yoksa yuzde yuz hamile kalirsiniz dedi yarin bulursam alcam.bakalim hersey umut icin iste.opuldunuz kizlar tatli uykular

Umarım işe yarar bebişler gelir.Sana da iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…