artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

Günaydın kızlaarr..ben dün ilaçlara başladım içimde büyük bi umut var.ancak bu ilaç bana uyku uyutmadı bütün gece sanki bulutların üstünde uyuşuk bi haldeydim neden böyle oldu ki acaba?kullanan bilen var mı??progynex ilacım

günaydın kızlarrrrr ...............................haydi gelsin hamiş haberleri inşlhhh

Son düzenleme:
herkese çok çok çok günaydın. kızlar bişey sorcam hamilelikte idrarın kokusunda değişiklik olduğunu duymuşmuydunuz

iyiyim cnm sen nasılsın inşlh.hayırlı, sağlıkla gelsin tüm bebişler

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/473148-kolay-gebe-kalmak-icin.html
bu arada burdaki arkadaş baya aşmış kendini ya
iyiyim canım saol... evet bende okudum onu ama çok tefaruatlı değil mi yaa??

herkese çok çok çok günaydın. kızlar bişey sorcam hamilelikte idrarın kokusunda değişiklik olduğunu duymuşmuydunuz

günaydın bernardo..hiç duymamıştım ben böyle bişey..ancak idrarda iltihap varsa renginde kokusunda değişiklik olduğunu biliyorum ama inşallah seninki gebeliktendir

günaydın bernardo..hiç duymamıştım ben böyle bişey..ancak idrarda iltihap varsa renginde kokusunda değişiklik olduğunu biliyorum ama inşallah seninki gebeliktendir

ben duymuştum sanki öyle bişey ama emin değilim. benm enfeksiyondan olma ihtimali var. idrar yollarım hassastır. bu sabah fark ettim. belirgin bir farklılık vardı. bi takip edeyim bakalım. nasıl olsa doktora gidicem onu da bi söylerim idrar testi de yaparlar.

bende de çok sık oluyo canım idrar yolları iltihabı bi sürü ilaç kullandım idrarda baya farklılık oluyo hatta akıntın bile farklı oluyo..inşallah ondan değildir.unutma ama tahlil yaptırmayı ilacını da kullan eğer varsa iltihap..
Şuan aklıma geldi bak istanbulda bi komşum vardı hamileydi..hamileyken idrar da vajina da bi değişik kokuyo sizin de olmuşmuydu die diğer bebekli olan komşuma sormuştu..biraz karışık anlattım ama anlamışsındır :)))

çok güzeller yeşimcim..yağlıboya mıı bende yapardım eskiden bütün resimlerimi dağıttım bunu bana versene diyenlere sanırım hayır diyemiyorum çok pişmanım şimdi çookkk

sagol canim evet yagliboya ilk deneyimlerim:)
bende dagitiyorum aynen bana sira gelmedi daha :))

anladım canm sen merak etme. idrar yolu önemli biliyorum. inşallah değildir enfeksiyon

sagol canim evet yagliboya ilk deneyimlerim:)
bende dagitiyorum aynen bana sira gelmedi daha :))

ben dağıtma derim canım çünkü başladın mı ona verdin bana niye vermiyosun durumları başlıyor..bi bakmışsın o kadar uğraşıp yaptığın resimlerden elinde hiç bişicik kalmamış

ne için gidicen canım hayırlı haberlerle gel inşallah

bu pazartesı gıtmıstım yumurta tembellıgı ıcın hap kulandırmıstı ulturasyondan baktı ıstedıgımız buyuklukde kullandıgın hapı kes artık dedı ve carsamba gel tekrar dedı yanı 1gun aralıkla ( bugun gıdıcem baklaım neolcak ne gıtcek catlama ıgnesımı vurucak bılmıyorum ( ah ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…