günaydın kızlarrrrr ...............................haydi gelsin hamiş haberleri inşlhhh
günaydın parparlm nasılsınn?inşallah gelir bugün de bi sürü hamile haberi..
iyiyim canım saol... evet bende okudum onu ama çok tefaruatlı değil mi yaa??iyiyim cnm sen nasılsın inşlh.hayırlı, sağlıkla gelsin tüm bebişler
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/473148-kolay-gebe-kalmak-icin.html
bu arada burdaki arkadaş baya aşmış kendini ya
herkese çok çok çok günaydın. kızlar bişey sorcam hamilelikte idrarın kokusunda değişiklik olduğunu duymuşmuydunuz
günaydın bernardo..hiç duymamıştım ben böyle bişey..ancak idrarda iltihap varsa renginde kokusunda değişiklik olduğunu biliyorum ama inşallah seninki gebeliktendir
ben duymuştum sanki öyle bişey ama emin değilim. benm enfeksiyondan olma ihtimali var. idrar yollarım hassastır. bu sabah fark ettim. belirgin bir farklılık vardı. bi takip edeyim bakalım. nasıl olsa doktora gidicem onu da bi söylerim idrar testi de yaparlar.
çok güzeller yeşimcim..yağlıboya mıı bende yapardım eskiden bütün resimlerimi dağıttım bunu bana versene diyenlere sanırım hayır diyemiyorum çok pişmanım şimdi çookkk
bende de çok sık oluyo canım idrar yolları iltihabı bi sürü ilaç kullandım idrarda baya farklılık oluyo hatta akıntın bile farklı oluyo..inşallah ondan değildir.unutma ama tahlil yaptırmayı ilacını da kullan eğer varsa iltihap..
Şuan aklıma geldi bak istanbulda bi komşum vardı hamileydi..hamileyken idrar da vajina da bi değişik kokuyo sizin de olmuşmuydu die diğer bebekli olan komşuma sormuştu..biraz karışık anlattım ama anlamışsındır :)))
sagol canim evet yagliboya ilk deneyimlerim:)
bende dagitiyorum aynen bana sira gelmedi daha :))
kızlar BBAL dan haber var mı
gözden kaçırmış olabilirim
slm kızlar bugun doktora gıdıcem gene hayırlısı bakalım:)
ne için gidicen canım hayırlı haberlerle gel inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?