artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

merhaba fıstıklar
ben ben kıpkırmızıyım ekime artık kısmetse bat 28 ekim
dün romatizma olduğumu tescillemek için doktordaydım ilaca başladı artık romatizma olduğu ağrılarımın
Allah kimseye çektirmesin böyle ağrı sabahları o kadar mutsuzum ki sabah olmasın istiyorum artık

gecmıs olsun canım

geçmiş olsun canım allah gayret kuvvet versin sana

Geçmiş olsun canım.

Allah sifa versin canim. ins kisa surede duzelirsin.

benim atesim cikti kizlar sanirim yumurtlama olayi bitti ondan
artik kendimi daha iyi tanimaya basladim. bu arada sancim var biraz.

yeşimim senle aynı gidiyoruz benimde ateş yükseldi yumurtlama bitti 36.8 di bu sabah dün sabah 36.5 ti inşallah hiç düşmez de hamile oluruzz
Allah sifa versin canim. ins kisa surede duzelirsin.

benim atesim cikti kizlar sanirim yumurtlama olayi bitti ondan
artik kendimi daha iyi tanimaya basladim. bu arada sancim var biraz.

kizlar yaptigim resimler nasil olmus :)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

ayyyyy bunlar super ötesi yaaaa çk beyendim tebrik ederim canım çalışmalarının devamını bekliyoruz

yeşimim senle aynı gidiyoruz benimde ateş yükseldi yumurtlama bitti 36.8 di bu sabah dün sabah 36.5 ti inşallah hiç düşmez de hamile oluruzz

hadi bakalım kızlar hamilesinizdir inşallahh bende yarın yumurtlucam kocacimda izinli bol bol çalışcaz 3 gün :97: dua edin hepiniz kızlar herkez hamile olsun işallahhhhhh

Sağol bebiş sanada başarılar ii değerlendirinn bizlerede dualr edin lütfennn:)))

ins canim ya ates basti askiliyla duruyorum su anda :)
ayin 10unda test yapacam ama gunlere takilmiyorum. bugun ayin 28 oldugunu resime imza atarken ogrendim mesela:) senin bat ne zamandi ??

Tesekkur ederim canim, yarin yeni resme baslayacagim. Buyukadadan bir kesit :) bitince onuda koyarim.
ins hepbirlikte guzel haberleri veririrz arka arkaya.

bebeğimmmmmmmmmmmii çoooook özledimm bendeeee iyiyim tontişim seninle laflıyordum bende napimmmm mailimi gönderdimm şimdi sana
kuzum napıyonnnn ösledim seni canımmmmmmmmmmmmmmmmmm

oh oh ne güzell maşallah inşallah hep ateş basar da hamişliğe delalet eder benim batta 9 ekim inşallahh son bat olur

ce eeee
cucum nerdesin sen merak ettik..:26:
madamım sen nasılsın...?

güzel bebeğim bu topikte arkadaşlarda gayet iiler maşallah konuşkanlarda ama hiç biyer bizim eski topikimiz gibi olamaz minnoşum onun yeri ayrıydı ama burasıda çok güzel çok fazla giremesem de :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…