merhaba fıstıklar
ben ben kıpkırmızıyım ekime artık kısmetse bat 28 ekim
dün romatizma olduğumu tescillemek için doktordaydım ilaca başladı artık romatizma olduğu ağrılarımın
Allah kimseye çektirmesin böyle ağrı sabahları o kadar mutsuzum ki sabah olmasın istiyorum artık
merhaba fıstıklar
dün romatizma olduğumu tescillemek için doktordaydım ilaca başladı artık romatizma olduğu ağrılarımın
allah kimseye çektirmesin böyle ağrı sabahları o kadar mutsuzum ki sabah olmasın istiyorum artık
merhaba fıstıklar
Allah kimseye çektirmesin böyle ağrı sabahları o kadar mutsuzum ki sabah olmasın istiyorum artık
merhaba fıstıklar
Allah sifa versin canim. ins kisa surede duzelirsin.
benim atesim cikti kizlar sanirim yumurtlama olayi bitti ondan
artik kendimi daha iyi tanimaya basladim. bu arada sancim var biraz.
yeşimim senle aynı gidiyoruz benimde ateş yükseldi yumurtlama bitti 36.8 di bu sabah dün sabah 36.5 ti inşallah hiç düşmez de hamile oluruzz
ayyyyy bunlar super ötesi yaaaa çk beyendim tebrik ederim canım çalışmalarının devamını bekliyoruz
Hadi bakalım kızlar hamilesinizdir inşallahhBende yarın yumurtlucam kocacimda izinli Bol bol çalışcaz 3 gün :97: Dua edin hepiniz kızlar herkez hamile olsun işallahhhhhh
ins canim ya ates basti askiliyla duruyorum su anda :)yeşimim senle aynı gidiyoruz benimde ateş yükseldi yumurtlama bitti 36.8 di bu sabah dün sabah 36.5 ti inşallah hiç düşmez de hamile oluruzz
ayyyyy bunlar super ötesi yaaaa çk beyendim tebrik ederim canım çalışmalarının devamını bekliyoruz
hadi bakalım kızlar hamilesinizdir inşallahhbende yarın yumurtlucam kocacimda izinli bol bol çalışcaz 3 gün :97: dua edin hepiniz kızlar herkez hamile olsun işallahhhhhh
kuzum napıyonnnn ösledim senicanımmmmmmmmmmmmmmmmmm
ins canim ya ates basti askiliyla duruyorum su anda :)
ayin 10unda test yapacam ama gunlere takilmiyorum. bugun ayin 28 oldugunu resime imza atarken ogrendim mesela:) senin bat ne zamandi ??
Tesekkur ederim canim, yarin yeni resme baslayacagim. Buyukadadan bir kesit :) bitince onuda koyarim.
ins hepbirlikte guzel haberleri veririrz arka arkaya.
bebeğimmmmmmmmmmmii çoooook özledimm bendeeee iyiyim tontişim seninle laflıyordum bende napimmmm mailimi gönderdimm şimdi sana
ayy yirim ben seniiii kuzumm nasıl gecioo vakitt cok sohbetlii gecmiomu bu topikk minnoşumm
bebeğimmmmmmmmmmmii çoooook özledimm bendeeee iyiyim tontişim seninle laflıyordum bende napimmmm mailimi gönderdimm şimdi sana
ayy yirim ben seniiii kuzumm nasıl gecioo vakitt cok sohbetlii gecmiomu bu topikk minnoşumm
ce eeee
cucum nerdesin sen merak ettik..:26:
madamım sen nasılsın...?
hadi inşallah canım benimki bundan da koyu çıkmıştı ama kanda çıkmadı kısmet değilmiş...inşallah seninkii yüksek yüksek çıksın hemen kanda baktır canımm test pozitif gösteriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?