artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

annanem hastaydııı berremm ya onun yanındaydıkmm şimdi ii cok sükürrr sen nasılsın canımcımmm nasıl gecioo varmı bi gelişme bat nizamannn pıstıkım

çok sevindim iyi olmasına tatlım...
iyiyim ben çok şükür bildiğin gibi koşturmaca gidiyoz işte..
geçikmeli olarak oldum regl tatlım yarın biticek ama üzülmedim hayırlısı ne zaman ise o zaman gelsin bebiş..
sen oldunmu reçelim...:

sağolll canımcım
valla hep öle koşturmaca tatlım....
olsun tabikide herşeyin hayırlısı üslmenin ve kafana takmanın anlamı yokki Allahım nizaman yazmışsaaa hayırlıysa hakkımızdaaa ozaman olsunnn
benimde geldii kırmızılar bu gün itibariyle calışmlar başlıooo inş.. baklaım nolcekballı kaymakımmmmm

cöö ööööö berrem bebem hoşgeldin ama niye geç geldin yarın daha erken gel bakim :)))ben çıkıom şimdikk bebetom ii akşamlar dilerim öperim kocaman
ce eeee
cucum nerdesin sen merak ettik..:26:
madamım sen nasılsın...?

hakkaten sanki çok gelionda sendeki de laf delü cücüüüü hadi bakalım bebem burası uğur getircek bize inşallah bebeğim çıkıom şimdilik marketten bi iki bişi alıp ordan servise doğrucana kendine ii bak öpüldün yarın görüşünceye dek esen kal bebem

slm arkadaslar aranıza yeni katıldım umarım bebek isteyenler en kısa zamanda müjdeli haberlerle gelir bnm bi sorunum var ve aklım karma karısık temmuz 25de adet gördüm ve agustos 25 de adet olacagımı bir hafta önceden belirtilerden anlıyordum ancak bu ay sadece bel agrım var o da sadece sabahları şiddetli ve sonra geçiyo geçen hafta sıksık idrara cıkıyordum mide bulantım yok ve aclık çok fazla hissediyorum ve sarı renkli akıntım var adetime 1 hafta kala eczaneden test aldım ve negatf cıktı adetimin gelmesini bekledim 1 gün geçince yine evde test yaptım yine negatf sonra gece saaat 11 e dogru içimde büyük heyecanla hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdım sonucu ögrenmeye cesaretim yoktu ve eşim telefondan ögrendi gebelik yok dediler şimdi adetim 3 gün geçti hala bi belirti yok sizce ne yapmalıyım biraz daha bekleyip tekrar bi kan tahlili yaptırmalımıyım geç döllenme olabilrmi aklım karma karışık ve çok üzgünüm eşimin üzülmeside bni çok yıpratıyo lütfen bna yardımcı olun kan testinde gebeliğin cıkmama ihtimali varmıdır böyle durumlarla karsılasan varmı?

amin cucum inşallah...
ne kadar az strest o kadar daha ii oluyo vallaa...
o zaman yakın galiba bizim bat cucumm heee ...

cöö ööööö berrem bebem hoşgeldin ama niye geç geldin yarın daha erken gel bakim :)))ben çıkıom şimdikk bebetom ii akşamlar dilerim öperim kocaman

tamam madamım daha erken gelirim... öpüyorum seni güle gülee

cucum ben çıkıyorum işlerimi toparlıyayım yarın görüşürük ...
çok öpüyom seni reçelim balım...

amin cucum inşallah...
ne kadar az strest o kadar daha ii oluyo vallaa...
o zaman yakın galiba bizim bat cucumm heee ...

tamam madamım daha erken gelirim... öpüyorum seni güle gülee

aynen ya kafana taktıkca hic olmuyooo sankimmm valla benim bat 17 ekimm balımmmmmmm ya senin nizaman

selam kızlar nasılsınız ben iyiyim allaha şükür hala adet olmadım bakalım ne olucak sonu

canım ben daha adet olmadım ki 26 ekim yazmışsın daha belli değil ki

kan testimin sonucunu aldım maalesef negatif neyse kısmet değilmiş hayırlısı nezamansa ozaman olur inşallah

İSİM BAT SONUÇ TEDAVİ GÖRENLER
behiye_abg 6 Eylül TEBRİKLER
kelebeklerim0407 9 Eylül TEBRİKLER
mhtp_ 9 Eylül TEBRİKLER
ulten33 12 Eylül TEBRİKLER
selin7 13 Eylül TEBRİKLER
icequen 14 Eylül TEBRİKLER
angelica25 16 Eylül TEBRİKLER
dila22 15-18 Eylül TEBRİKLER
BBAL 19 Eylül Doğal
orjinalmorjinal 21 Eylül
papatya2507 21 Eylül TEBRİKLER
_Sel 21 Eylül
sea_moon_love 21 Eylül TEBRİKLER
tugsad 21 Eylül
ilk_ 22 Eylül TEBRİKLER
siderta 23 Eylül TEBRİKLER
PembeKelebek 24 Eylül
elisizmit 26 Eylül
gulay_7980 26 Eylül
karacikolata 26 Eylül
mavusbebek 26 Eylül
nihal_25 26 Eylül
vizon 26 Eylül
fundurtan 27 Eylül
gokceeennn 27 Eylül
meleğim ve aşkım 27 Eylül
semser_88 28 Eylül
aysunayy 30 Eylül
dusduru 30 Eylül TEBRİKLER
nazonaz 30 Eylül
rose_minel 30 Eylül
yazcicegi 30 Eylül
bernardo 2 Ekim
BALIMSIN 3 Ekim
jeanneCdarc 3 Ekim
medmus 4 Ekim ?
nehirefe 6 Ekim
oznur_u 6 Ekim Klomen + Dostinex
maryporker 6 Ekim Progynex + Serophene
umaygulay 8 Ekim ?
bilgemadam 9 Ekim
cipskolam 12 Ekim
rihana 12 Ekim Serophene
Yesim83 12 Ekim
ferdat85 13 Ekim
hapsuu 13 Ekim
minikgelin 13 Ekim
ozlem3486 13 Ekim Klomen+Çatlatma İğnesi
cucu1984 17 Ekim
edirne 17 Ekim Klomen
emosderin 18 Ekim
pnrali 18 Ekim
kity 19 Ekim
mileydi 21 Ekim
ozlemcr 21 Ekim ?
dhc83 24 Ekim
şeker-leblebi 24 Ekim

arkadaşlar listeye eklememi istediğiniz kendinizle ilgili değişiklikleri bana özel msj atarsanız sevinirim, gözden kaçırdıklarım olabiliyor...
tedavi kısmına yazmamı istediğiniz şeyleri yazın ekleyeyim
doğal,klomen,aşılama,tüp tedavisi,eş tedavisi vs...

* * * BAT 10 GÜN GEÇTİĞİ HALDE HABER VERMEYENLER LİSTEDEN SİLİNİR * * *

mavus sen daha adet olmadın mı?En son ne zaman test yaptın canım.Kan testinden sonra hiç yaptın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…