artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

beni de listeye ekler misin. bat 3 ekim. 26 yaşındayım. prolktn yüksekliği vardı. ilaç kullandım ve düştü.

kızlarrrr nasılsınız görüşmeyeli
yeşim resimlerini çok bebeğendim cnm
Tesekkur ederim canim, hamilelik nasil gidiyor bulantilar ne durumda ?
bebis geliyor, yola cikmis. Hadi hayirli ugurlu olsun. Allah tamamina erdirsin.
selam kızlar nasılsınız ben iyiyim allaha şükür hala adet olmadım bakalım ne olucak sonu

Seni takipteym ins guzel haberlerin gelir kisa zamanda. ins gec dollenmedir. :13:

mavus sen daha adet olmadın mı?En son ne zaman test yaptın canım.Kan testinden sonra hiç yaptın mı?

canım kan testinden sonra hiç test yapmadım korkuyorum artık test yapmaya cumartesi yada pazartesiye kadar hastalanmazsam doktora gidicem canım hiç adet olucakmış gibi değili arada kasık ve bel ağrım var sadece

Seni takipteym ins guzel haberlerin gelir kisa zamanda. ins gec dollenmedir. :13:[/QUOTE]

inşallah canım teşekkür ederim ilgin için yinede bi umudum var nedense

sinir oldum kendime saat 1:38 ama ben uyuyamiyorum. bir ara uykum gelmisti esim erken daha yatma dedi cay ictik
sonra 12:30 da yattim biraz oncede kizim su istedi beni uyandirdi off sonrada ben uyuyamadim
baba kiz katlettiler uykumu ya
gozumden uyku akiyor ama uyuyamiyorum cok gergin ve sinirliyim

kızlar yorumlarınızı okumustum ama yazmamıstım bende umudunu eylule tasıyanlar araasındayım.adet gunum gectı yarın 3.gun olacak bugun ıdrar testı yaptım sılık cızgı cıktı ama ınanamıyorum ınsallah hamıleyımdır 4.denememız bu ay umudumu yıtırmıstım hamıleysem cok sasıracagım.. hayırlısı dıyelım...

merhaba kızlar.bu ay gene olmadı 4.aydan da umutlar bitti...

bat 30 eylül..erken test yapmayacaktım kararlıydım ama eşimin ısrarlarına dayanamayıp yaptım kocaman bir tek çizgi

çıktı yine

slm herkese

ben şimdilik daha çok takip ediyorum arada bir selam verip çıkıyorum ve sanırım pazartesi güzel haberlerle yeniden döneceğim...BAT'a henüz var pazartesi test yapacağım ama çok umutluyum... güzel şeyler dileyip dua ediyorum bana katılırmısınız

bat 30 eylül..erken test yapmayacaktım kararlıydım ama eşimin ısrarlarına dayanamayıp yaptım kocaman bir tek çizgi

çıktı yine

daha iki gün varmış nasıl bukadar emin olabildiniz :44: umutsuzluğa kapılmayın hakkınızda hayırlısı

çıktı yine

adet geçmeden yapılan testin negatif çıkması çok doğal...hatta adetten bir kaç gün sonra doğru sonuç verebilir...ağlamak için henüz çok erken ama...

inşallah canım güzel haberlerle gelirsin belirtin var mı ??
daha iki gün varmış nasıl bukadar emin olabildiniz :44: umutsuzluğa kapılmayın hakkınızda hayırlısı

adet geçmeden yapılan testin negatif çıkması çok doğal...hatta adetten bir kaç gün sonra doğru sonuç verebilir...ağlamak için henüz çok erken ama...

ne bileyim kızlar yaa..yorumları okuyorum 4-5 gün önce bile öğrenen var testlerde..bende umutsuzlaştım işte birden kırmızılar gelmeden ümidi kesmemek lazım değil mi?? TEŞEKKÜRLER MORAL VEREN YORUMLARINIZ İÇİN..İNŞALLAH dediğiniz gibi erken olduğundan çıkmaçıştır...:26:

Arkadaşım seni anlıyorum ben de erkenden çok test yaptım.Hep negatif çıktı.Sen niye hemen umutsuzluğa kapıldın ki?Dur hele adetin en az 2-3 gün geçsin öyle bak.Varsa o zaman çıkmaya başlar.Umarım vardır canım ama sonuç ne olursa olsun üzme kendini.

var aslında

yıllardır kansızlık (demir eksikliği anemisi) ile savaştığım için çabuk üşürüm bir kaç gündür hava serin olmasına rağmen ateş basıyor...sağ kasığımda alışık olmadığım tarzda batmalar var...göğüslerim büyüdü ve bu akşam su içerken midem bulandı bardak iğrenç koktu kendimi banyoya zor attım...

aslında daha önemlisi içimde garip bir mutluluk var...çok fazla belirti beklemem ve takip etmem aslında ama bu kez bilemiyorum yanılıyor olabilirim geçen ayda bir iki gün buna benzer şeyler yaşamıştım ama bu kez daha çok belirti var ve daha uzun sürdü...

pztesiyi bekleyeceğim artık bu arada benim BAT 3 ekim değil 1 ekim yeniden hesapladım...pztesi gelen giden olmazsa test yapacağım..kısmet artık olmazsa ne yapalım önümüzde daha biiiirsürü ay var ....

çıktı yine
canim belli olmaz o ya. adet gelmedikce hala umut vardir.

ins canim. seytanin bacagini kiralim bizde

ben 2. cocuk icin 4 ay karar vermeye calistim, istiyormuyum istemiyormuyum eminmiyim diye. sonra hap kullanmama ragmen 2. cizgyi silik gorunce ve ardindan adet olunca ne kadar cok istedigimi anladim.
gecen ay da karar verdim ve ilk denemem gecen aydi bu 2. ayim daha belki uzun yolum, hemen istemyle olmaz biliyorum. Bebiste beni bekletsin biraz napalim :)
Ama yaza yakin dogum yapmak isterdim ilk kizim kis bebegi cok zor oldu. :)

merhaba tatlım AŞILAMA YAPTIRAN VARMI acıl cevap yazarsanIZ cok mutlu olurum ben 24 eylulde asılamamı oldum sımdı bebek varmı yokmu bılmıyom ya bugun 5. Gun ve benım cok fazla belım ve sol taraf yumurtalıklar agrı yaptı aksama kadar yattım cok agrıdı senın dıger ıkı asılamanda oluyormuydu benım sımdı ne yapmam lazım cıldırcam PROGESTERON kullanıyom gunde 3 kere ama agrım cok sendede varmıydı

çok saol canım inşallah öyle olur..yoksada önümüze bakacaz artık ..:26:

haklısın daha genciz ve çabuk ümitsizliğe kapılıyoruz yani ben...İNŞALLAH hamilesindir canım belirtilerin hamilelik belirtileri...testini yapar yapmaz haberdar et bizi..

kızlar hala adet olmadım 5 günlük bir gecikmem var ama hamile değilmişim dün test yapıldı. benide ekime aktarabilirsiniz.

günaydın kızlar hamiş haberi veren umudunu eylüle taşıyan herkes için hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…