artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

Bende umudumu ekime taşıdım maalesef. Yeni bat 27 ekim Bekle bekle geçmez günler.
Arkadaşlar ovülasyon testi kullanan var mı aranızda. Netten mi aldınız tavsiye edeceğiniz bi marka var mı?
Bu ay bi de onu deneyim diyorum.

hala olcam halaaa tey tey teyyyyy
gozun aydin canim ya :) yigenler evlada cok yakin oluyor. can parcasi geliyor desene
selam kızlar nasılsınız ben hala adet olmadım boş boş bekliyorum artık ne zaman olucaksam anlamadım bende
mavus muayene olmadin dimi sen bildigim kadariyla. aslinda gidip olsan ne oldugu ortaya cikar
yani kist varsa o belli olur yani gec dollenmeyse rahim duvari kalin olur bende uzman gibi konustum ama belirsizlik daha kotu o yuzden ne olursa olsun bilmekte yarar var.

:) esine kahve icir duymustum bir yerdem spermleri hizlandiriryormus. guzel haberlerle gelirsin ins kisa zamanda

benim sivilceler basladi yine cikmaya bu ayda tutturamadim diye bir his var icimde yumurtlama gununu kacirdim
yine . yorgundum yattim asagiya ya ( simdi isin yoksa 1 ay daha bekle akintimdan anladim yumurtlama donemim bitti. ateste hic basmadi bu aksam sivilcelerde cikti belirti neyinde yok .
kirmizilar bana cok yakisicak yine

Son düzenleme:
güzelim birden ümitsizliğe kapılma bak daha kırmızılar gelmemıs yani hala bir ümit var..

bende asılama oldum bugün tam 8 gün oldu belim karnım ağırıyordu ama simdi geçti sadece göğsüm acıyor catlıcam meraktan 1 hafta kaldı öğrenmeme sizce hamılemıyımdırr offff beklemek zor

güzelim birden ümitsizliğe kapılma bak daha kırmızılar gelmemıs yani hala bir ümit var..

oylede kendimi azda olsa tanimaya basladim artik benim sivilceler illaki cikar adete yakin 11 gun var bata.
bat ta yilan hikayesine dondu zaten :) bir 28 bi 26 :)
onemli degil bu ay olmasada cunku cok calisamadim onemli gunlerde o akintinin geldigi gunu kacirdim
gelecek aya olur artik

hersey kısmet canım tabiki ama ilk hamileliğimde bende sivilcelenmiştim yani belirtilere aldanma cunku regl belirtileriyle ayni oluyor hıc fark olmuyo en azından benım oyle olmustu. umarım gelecek aya kalmadan buay guzel haberler verırsın bize .

Herkese selam;

21 Eylül'de beklemediğim adetim 17 Eylül'de geldi.
Şimdi yumurtlama zamanım. Bakalım bu ay daha bir umutluyum.
Allah'tan umut kesilmez. Vardır bir bildiği...
Hepimizin duaları kabul görsün hayırlısıysa...

Benim yeni beklenmeyen adet tarihim 15 Ekim...

Herkese selam;

21 Eylül'de beklemediğim adetim 17 Eylül'de geldi.
Şimdi yumurtlama zamanım. Bakalım bu ay daha bir umutluyum.
Allah'tan umut kesilmez. Vardır bir bildiği...
Hepimizin duaları kabul görsün hayırlısıysa...

Benim yeni beklenmeyen adet tarihim 15 Ekim...

topik biraz sesizleşti,renksizleşti sanki ne güzel kalabalık neşeliydi :44: herkes neredeeeeeeeeeee..

uff strese gırdım yumurtlamayı yakalayamıycam dıye...ne zor iş bu ya..

stress yapma canım stress kötü etkiliyo cunku. ates olcme yontemını kullanabılırsın yada yumurtlama gununu gosteren testlerden deneyebılırsın en azından kacırma sansını azaltıyo

merhaba hamilelik nasıl gidiyor? belirtiler coğaldımı canım ?

çok şükür iyi şimdilik cnm valla pek belirtim yok cnmya halsizliğim bile kalmadı akıntım devam ara ara ağrım oluyor kasıklarda bulantı başlıcak gibi dünden beri yokluyo biraz en çokta ondan korkuyorum valla harici hiç bişey yok bende

arkadaşlar merhaba benim bat 6 ekim sabırsızlanıyorum , hiç erkenden idrar testi yapıpta çiftçizgiyi gören oldumu 6 gün önce çıkarmı yani varsada..:44::44::44:

arkadaşlar merhaba benim bat 6 ekim sabırsızlanıyorum , hiç erkenden idrar testi yapıpta çiftçizgiyi gören oldumu 6 gün önce çıkarmı yani varsada..:44::44::44:

tatlım daha 1 haftan var sakın yapma test çok erken çıkmaz daha.ben 2 gün geçtiği halde yapmıştım silik çıkmıştı.olsa bile negatif görünür şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…