gozun aydin canim ya :) yigenler evlada cok yakin oluyor. can parcasi geliyor desenehala olcam halaaa tey tey teyyyyy
mavus muayene olmadin dimi sen bildigim kadariyla. aslinda gidip olsan ne oldugu ortaya cikarselam kızlar nasılsınız ben hala adet olmadım boş boş bekliyorum artık ne zaman olucaksam anlamadım bende
insallah ıyı haberler gelır kırmızıların gelmessss ıstemıoz onlarııı
kızlar merabalar dun gıremedım nete sımdı haber vereyım
doktor dedıkı yumurtan olgunlasmıs 22 cm olmus dedı cok guzel dedı digerı ıse 18 cm olmus daha bu 22 cm bu persembe yanı bugun catlar dedı kagıda yazdı özel gunler dıe:) bakalım hayırlısı catlama ıgnesı vurmadı dedı kendılerı catlasın bakalım eger adet olursan morelını bozmadan gel tekrar dedı bende tamam dedım suan olgun ve ince kabuklu 22 cm yumurtaya sahıbım ıns bebıs olur ıyı degerlendırmemız lasımm:))
güzelim birden ümitsizliğe kapılma bak daha kırmızılar gelmemıs yani hala bir ümit var..
oylede kendimi azda olsa tanimaya basladim artik benim sivilceler illaki cikar adete yakin 11 gun var bata.
bat ta yilan hikayesine dondu zaten :) bir 28 bi 26 :)
onemli degil bu ay olmasada cunku cok calisamadim onemli gunlerde o akintinin geldigi gunu kacirdim
gelecek aya olur artik
topik biraz sesizleşti,renksizleşti sanki ne güzel kalabalık neşeliydi :44: herkes neredeeeeeeeeeee..
Merhaba Bende bişey sormak ıstıyorum...yumurtlama donemınde hergun bırlıkte olmakmı gerekıyor?
spermin kaliteli olması acısından gün aşırı beraber olmak tavsıye edılıyor.
hakkaten aaaa nerde bu kızlar kaç gündür durgun topik
aysunayyyyyyy var mı güzel bi haber tatlımmm
uff strese gırdım yumurtlamayı yakalayamıycam dıye...ne zor iş bu ya..
merhaba hamilelik nasıl gidiyor? belirtiler coğaldımı canım ?
stress yapma canım stress kötü etkiliyo cunku. ates olcme yontemını kullanabılırsın yada yumurtlama gununu gosteren testlerden deneyebılırsın en azından kacırma sansını azaltıyo
arkadaşlar merhaba benim bat 6 ekim sabırsızlanıyorum , hiç erkenden idrar testi yapıpta çiftçizgiyi gören oldumu 6 gün önce çıkarmı yani varsada..:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?