tatlım daha 1 haftan var sakın yapma test çok erken çıkmaz daha.ben 2 gün geçtiği halde yapmıştım silik çıkmıştı.olsa bile negatif görünür şu anda.
Agzin bal yesin canim. cumlesiyle insallah. zaten belirtilerede cok takmicam diyorum.hersey kısmet canım tabiki ama ilk hamileliğimde bende sivilcelenmiştim yani belirtilere aldanma cunku regl belirtileriyle ayni oluyor hıc fark olmuyo en azından benım oyle olmustu. umarım gelecek aya kalmadan buay guzel haberler verırsın bize .
Herkese selam;
21 Eylül'de beklemediğim adetim 17 Eylül'de geldi.
Şimdi yumurtlama zamanım. Bakalım bu ay daha bir umutluyum.
Allah'tan umut kesilmez. Vardır bir bildiği...
Hepimizin duaları kabul görsün hayırlısıysa...
Benim yeni beklenmeyen adet tarihim 15 Ekim...
hakkaten aaaa nerde bu kızlar kaç gündür durgun topik
aysunayyyyyyy var mı güzel bi haber tatlımmm
merhaba arkadaşlar ben siteye buğün üye oldum acemiyim yani 14 eylül de çatlatma iğnemi oldum bugün 15 gün geçti üzerinden kanda baktırdım 83.64 çıktı sonuç sonuca netten baktıgım için doktora soramadım aceba hamilemiyim yoksa iğnenin etkisi mi hala fikri olan arkdşlar cvp yazabilir mi:44::44:
canım iğnenin etkisini bilemiycem ama hamilesin değerin buysa hamilesin tebrikler allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım
canım iğnenin etkisini bilemiycem ama hamilesin değerin buysa hamilesin tebrikler allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım
öznur benimde bat 6 ekim.bu ay ilk kez çatlatma iğnesi oldum ve çok heyecanlıyım.inş ikimizde aynı günde sevinçli hbrleri alırız:)
öznur benimde bat 6 ekim.bu ay ilk kez çatlatma iğnesi oldum ve çok heyecanlıyım.inş ikimizde aynı günde sevinçli hbrleri alırız:)
merhaba arkadaşlar ben siteye buğün üye oldum acemiyim yani 14 eylül de çatlatma iğnemi oldum bugün 15 gün geçti üzerinden kanda baktırdım 83.64 çıktı sonuç sonuca netten baktıgım için doktora soramadım aceba hamilemiyim yoksa iğnenin etkisi mi hala fikri olan arkdşlar cvp yazabilir mi:44::44:
bende doktora gıttım kullandıgım hap işe yaramıs 1 tane olgun yumurtam olmus 22cm cok gusel dedı ve olgun ınce kabukluymus özel gunlerı yazdı bana ıgne vermedı acaba nedenkı ve ılk aynım eger adet olursam morelını bozmadan gel dedı bı fıkri olan varmıı neden vermemıs olabılır kı((
bu arada herkese gunaydınlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?