artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

Agzin bal yesin canim. cumlesiyle insallah. zaten belirtilerede cok takmicam diyorum.
yaniltici oluyor. gazim var ama heray olur mesela boyle diyorum.

birlikte beklicez canim benimde 10-12 ekim arasi yakin gunlerimiz. sirayla guzel haberleri veririz insallah :)

ama benim icimde bu ay bir rahatlik var ya. nedense kendimi cok iyi hissediyorum.
yapmam gereken birsuru odevim olsada mutluyum :)
yarin biraz temizlik yapicam birde ders calisacagim.
bugun ayin 29 u yakinda sinav aciklanir ins. 2 dereceyide gecmisimdir.

hakkaten aaaa nerde bu kızlar kaç gündür durgun topik

aysunayyyyyyy var mı güzel bi haber tatlımmm

yok canım dün test yaptım ama tek çizgi çıktı malesef..Herkes erken yapmışsın dedi..bat yarın..olsa çıkardı bence ama kırmızılar gelmeden ümüt te kesilmezmiş

sen nasılsın icequen herşey yolundadır inşallahh... bebişe selam öptüm yanaklarından

Slm kizlar ben aniden umutsuzluga kapildim ya ustelik bat 13 ekim ama cok istiyor hamile kalmak akima takilip kaldi bugun ya hic olmazsa :-(

öznur benimde bat 6 ekim.bu ay ilk kez çatlatma iğnesi oldum ve çok heyecanlıyım.inş ikimizde aynı günde sevinçli hbrleri alırız:)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben siteye buğün üye oldum acemiyim yani 14 eylül de çatlatma iğnemi oldum bugün 15 gün geçti üzerinden kanda baktırdım 83.64 çıktı sonuç sonuca netten baktıgım için doktora soramadım aceba hamilemiyim yoksa iğnenin etkisi mi hala fikri olan arkdşlar cvp yazabilir mi:44::44:

canım iğnenin etkisini bilemiycem ama hamilesin değerin buysa hamilesin tebrikler allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım

canım iğnenin etkisini bilemiycem ama hamilesin değerin buysa hamilesin tebrikler allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım

netten de araştırdıgım kadarıyla iğnenin etkisi olabiliyormuş ama bu kadar sürede sanmam inşallah dedigin gibi çıkar hamileyimdir sen deyince daha da umutlandım teşekkür ederim cevapladıgn için...

netten de araştırdıgım kadarıyla iğnenin etkisi olabiliyormuş ama bu kadar sürede sanmam inşallah dedigin gibi çıkar hamileyimdir sen deyince daha da umutlandım teşekkür ederim cevapladıgn için...

öznur benimde bat 6 ekim.bu ay ilk kez çatlatma iğnesi oldum ve çok heyecanlıyım.inş ikimizde aynı günde sevinçli hbrleri alırız:)

bende doktora gıttım kullandıgım hap işe yaramıs 1 tane olgun yumurtam olmus 22cm cok gusel dedı ve olgun ınce kabukluymus özel gunlerı yazdı bana ıgne vermedı acaba nedenkı ve ılk aynım eger adet olursam morelını bozmadan gel dedı bı fıkri olan varmıı neden vermemıs olabılır kı ((

bu arada herkese gunaydınlarrr

merhabalar bende bebek için uğraşanlardanım bu ay rahim filmi çekildim tüplerim açıkmış çok şükür bat 19 ekim umarım dileğimiz biran önce gerçekleşir

ben çatlatma iğnesi yaptırmadım şimdi acaba yaptırsamıydım diorum ama bu ay için geçti artık , hiç bi belirtide yok.çat diye çatlamazsam iyidir ,inş. hayırlı haberler veririz..

bu orana göre hamilesin canım ama adetini bekle adetin geçsin ondan sonra tekrar kantesti yaptır ve dr gözük..benimde ilk kimyasal gebelikte 85 çıkmıştı oran , dikkat et kendine inş..hayırlı haberler alırsın

canım daha çok yeni neden hemen ilaç kullandın (yanlış anlamadıysam ilk ayım derken korunmayı yeni bıraktın) , bende 8 aydır bekliyorum klomen kullanyorum umarım çok beklemeden gelir bebişin..

MERHABA KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM ....Rihana tebrik ederim umarım istediğin gibi yumurtan çatlar ve döllenir. Bende dün gittim doktora 5 gün kloman kullanmıştım 2 tane yumurtam varmış biri 14 biri 11 mm pazartesi kontrole çağırdı.Hadi hayırlısı artık sanırım tam olgunlaşmalarını bekliycez ....

İSİM BAT SONUÇ TEDAVİ GÖRENLER
behiye_abg 6 Eylül TEBRİKLER
kelebeklerim0407 9 Eylül TEBRİKLER
mhtp_ 9 Eylül TEBRİKLER
ulten33 12 Eylül TEBRİKLER
selin7 13 Eylül TEBRİKLER
icequen 14 Eylül TEBRİKLER
angelica25 16 Eylül TEBRİKLER
dila22 15-18 Eylül TEBRİKLER
BBAL 19 Eylül Doğal
papatya2507 21 Eylül TEBRİKLER
sea_moon_love 21 Eylül TEBRİKLER
ilk_ 22 Eylül TEBRİKLER
siderta 23 Eylül TEBRİKLER
PembeKelebek 24 Eylül
elisizmit 26 Eylül TEBRİKLER
mavusbebek 26 Eylül
nihal_25 26 Eylül
vizon 26 Eylül
fundurtan 27 Eylül
gokceeennn 27 Eylül
meleğim ve aşkım 27 Eylül
semser_88 28 Eylül
aysunayy 30 Eylül
dusduru 30 Eylül TEBRİKLER
nazonaz 30 Eylül
rose_minel 30 Eylül
yazcicegi 30 Eylül
BALIMSIN 3 Ekim
gonce 3 Ekim
jeanneCdarc 3 Ekim
medmus 4 Ekim ?
kemancı 6 Ekim
nehirefe 6 Ekim
oznur_u 6 Ekim Klomen + Dostinex
maryporker 6 Ekim Progynex + Serophene
umaygulay 8 Ekim ?
bilgemadam 9 Ekim
cipskolam 12 Ekim
rihana 12 Ekim Serophene
Yesim83 12 Ekim
ferdat85 13 Ekim
hapsuu 13 Ekim
minikgelin 13 Ekim
ozlem3486 13 Ekim Klomen+Çatlatma İğnesi
orjinalmorjinal 15 Ekim
cucu1984 17 Ekim
edirne 17 Ekim Klomen
ucrubucrub 17 Ekim Klomen
emosderin 18 Ekim
pnrali 18 Ekim
kity 19 Ekim
mileydi 21 Ekim
ozlemcr 21 Ekim ?
dhc83 24 Ekim
şeker-leblebi 24 Ekim
karacikolata 26 Ekim
gulay_7980 27 Ekim

arkadaşlar listeye eklememi istediğiniz kendinizle ilgili değişiklikleri bana özel msj atarsanız sevinirim, gözden kaçırdıklarım olabiliyor...
tedavi kısmına yazmamı istediğiniz şeyleri yazın ekleyeyim
doğal,klomen,aşılama,tüp tedavisi,eş tedavisi vs...

* * * BAT 10 GÜN GEÇTİĞİ HALDE HABER VERMEYENLER LİSTEDEN SİLİNİR * * *

Son düzenleme:
Arkadaşlar önceden yazılanları sayfalar öncesinden takip etmeye başlıyodum şimdi saat aralıklarıyla bakıyorum hala aynı sayfa , nerelerdesiniz kimsenin sesi çıkmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…