artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

canım adet tarihim bugün ama olmadı sadece rahim de yanma ara ara batma var aceba olacak mı adetim çatlatma iğnesi adet de geçikme yapar mı bilmiyorum şuan beklemedeyim inşllh olmaz ALLAH isteyen herkeze versin...

Allah bana da sana da yardım etsin belirsizlik çok berbat bir şey.Bende de hcg pozitif çıkıyor ama hamileyim ya da değilim belli değil.Bu kadar olmaz ya bir insan ya hamiledir ya değildir.Yok hcg var da yok düşük çıkıyor da.Zaten normal değilim üstüne işkence gibi bu da ekleniyor

sabır bebeğim sabır buda bizim imtihanımız ne yapalım allahım başka dert vermesin herşey zamanla yoluna giricek inşallah takma kafana

Kızlar yazıyı okudunuz napıyoruz çalışmalara hız veriyoruz afrodizyak etki yapan meyveler diye yazın akşama meyve salatası yapın özellikle kırmızı meyveler afrodizyakmış durmak yok

afrodizyak ne demek kız.onları yiyince ne olacakmış?

canım adet tarihim bugün ama olmadı sadece rahim de yanma ara ara batma var aceba olacak mı adetim çatlatma iğnesi adet de geçikme yapar mı bilmiyorum şuan beklemedeyim inşllh olmaz ALLAH isteyen herkeze versin...

bugün tekrar evde idrar testine baktınmı?

baktım ikinci çizgi acık...:44:

testlere devam et , arkadaşımda 4 gün üst üste evde test yapı ilk gün çok silikti günden güne daha koyu oldu en son halini koyuyorum sana yardımcı olur umarım.

canım silik olan adetten 2 gün önce yaptığı test , çizginin net olduğuda adeti geçtikten 1 gün sonraki..

Allahım bizede nasip eder inşallah bu sonuçları görmeyi.benimde batım bugün 2 gün önce kahverengi akıntılarım başladı fakat halen tam sökülmedi bekliyorum.benimde gelecek aya kaldı maalesef.üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor.ovulasyon testide kullanmıştım tahmin ettiğiniz günleri biliyorsanız bence ovulasyon testi almaya gerek yok.ben 2 ay kullandım çift çizgileri gördüm aynı gün öncesi sonrası çalışma yaptık ama olmadımı olmuyor.

kızlar herkese merhaba
batım pazartesi ama bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım 55 çıktı Allahımın izniyle sanırım hamileyimmmmm, pzt tekrar kan testi yaptırıcam artışını görmek için inşallah her şey yolunda gider

tebrik ederim canım,sağlıklı hamilelikler ve kolay doğumlar diliyorum :)

benimde bat.ım bugün ve dört gün önce yaptığım testten biraz daha belirgin çıktı ikinci çizgi sanırım bende hamileyim

benimde bat.ım bugün ve dört gün önce yaptığım testten biraz daha belirgin çıktı ikinci çizgi sanırım bende hamileyim

kızlar bişi sorcam bu idrardaki gebelik testini yapmak için illa gecikmesini mi beklemek gerekiyor ? benim regl salı günü baslıcak ama catlıcam var mı yok mu anlayamıyorum .(

çok teşekkür ederim seninde kan testi yaptırma zamanın gelmiş artık, inşallah hepimiz sağlıcakla evletlarımızı kucaklarız, Allahım isteyen herkese ama herkese nasip etsin....

kızlar bişi sorcam bu idrardaki gebelik testini yapmak için illa gecikmesini mi beklemek gerekiyor ? benim regl salı günü baslıcak ama catlıcam var mı yok mu anlayamıyorum .(

ben bu sefer hiç idrar testi yapmadım adetten 3 gün önce yani bu gün direk kan yaptırdım, ama daha önceki gebeliğimde adet günü yaptığım test bile negatifti ancak 2 gün geçince silik çıkmıştı, bence bu tamamen yumurtlama zamanıyla ilgili erken yumurtlayıp gebe kalanlarda daha gecikme olmadan bile çıkabilir ama bu daha düşük ihtimal sanırım...

kan testini nerede yaptırdın peki ? ben bi sağlık kurulusunda yaptırdım belediyeye ait ama orada da sadece kasete koyuyorlarmıs idrar testlernde olduğu gibi bu yuzden varsa da cıkmaz geçmesini bekle dediler. şok oldum. benim bildiğim kan testi daha farklı cünkü...

dusduru ve balımsın kızlar tebrik ederim inşallah rahat bi hamilelik geçirirsiniz ve hayırlısıyla bebeklerini kucakalarınıza alırsınız allah analı babalı büyütsün canlarım

ben de böyle bişey duymadım hiç canım ben hastanede yaptırdım kendimde hastanede çalışıyorum zaten bu yüzden bu konuda avantajlıyım, özel laboratuarlarda da yapılabilir bence

dusduru ve balımsın kızlar tebrik ederim inşallah rahat bi hamilelik geçirirsiniz ve hayırlısıyla bebeklerini kucakalarınıza alırsınız allah analı babalı büyütsün canlarım

teşekkürler hala inanamıyorum Allah sağıkla hepimize bu duyguyu yaşatsın, aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…