- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
günaydın ..........
Adete 1 hafta kalanlarda birseyler varmi?
Benim belim agirmaya basladi. yataktan zor kalktim.
belkide dumduz yatmaktan oldu ayrica adet olucakmisim gibi bir basinc var
sancida var. adetide 10 -12 eylul bekliyorum.
günaydın tatlım nasılsın ?
iyim canım ne olsun sen nasılsın nasıl gidiyor. dolaşıyorum topiklerde pek hareket yok...eylül topiğinde listeye baktığımda 2 günde bir hamiş haberi almışız gibi olmuş 15 kişi hamiş...
Adete 1 hafta kalanlarda birseyler varmi?
Benim belim agirmaya basladi. yataktan zor kalktim.
belkide dumduz yatmaktan oldu ayrica adet olucakmisim gibi bir basinc var
sancida var. adetide 10 -12 eylul bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar,
Yeni hamilelere hayırlı olsun dileklerimi ileteyim.
Ben geçen hafta kan testi yaptırdım aile hekimimde.
Bu arada ilk defa aile hekimine gittim. Kan testi sonucu 1 gün sonra çıkacaktı ama ben ciddi bir mide sorunu yaşadığım için gidip alamadım sonucu.
Geçen Perşembe Cuma sürekli çıkardım. Yataktan kalkamadım.Sonra öğrendim ki işyerinden birçok arkadaş benim gibi olmuş.
Cuma akşam üzeri gittim doktora ve kan sonucum 4049 çıkmış ama aile hekimim yine de hamilesin diyemeyiz dedi. Sınır 5000 miş.
Çok sinir bozucu bi bayan olduğu için detaylarını sormadım.
canım benim anlamadım neyin sınırı 5000 miş hamileliğin mi kan testinde 5 ve yukarısını hamile kabul ederler nasıl bir doktormuş ki bu
hcg hormonu seviyesi 5000 ve üzeri olanlara hamile diyolarmış. Bende burdan okuduğum kadarıyla senin söylediğin gibi biliyorum.
Ama bu doktor öyle deyince ben de fazla bişey sormadım daha. Ters ters konuşup durdu zaten. Rahatsızlığımı bile anlatamadım doğru dürüst.
Lafımı kesti sürekli. Benim de ilk ve son gidişim oldu dolayısıyla aile hekimine :)
İsterseniz Pazartesi tekrar gelin kan testini tekrarlayalım dedi isterseniz de bi kadın doğum uzmanına gidin dedi.
Ben de tabiki başka doktora gitmeyi tercih ettim ama ankaradaki bulduğum tüm kadın doğum uzmanlarının muayneleri bikaç gün sonrasına müsait.
Bi karar verip birisinden randevu alamadım.
canım benimmm sen o doktoru duyma bence bunu kime sorarsan sor bu böyledir ben hamileliğimi 146 sonucu ile öğrenmiştim o doktor olmuş ama boşuna senin maşallah 4000lerde bu çok ii kısaca hamilesin hemen bi doktora GİT gidişatı öğren bakalımmm en son ne zaman adet olmuştun biliyormusun
Ben de sallamadım zaten :)
Hamile olduğuma eminim zaten. Satım 26 Ağustostu ve en geç 23 eylül de adet olmam gerekiyordu. Üzerinden neredeyse 10 gün geçti :)
Doktora çok erken gitmeye de korkuyorum biraz açıkçası. Karar verememe nedenim de biraz bundan sanurum.
Erken olduğu için vajinal ultrason yapma ihtimali var doktorun. İlk bebeğimde yapmışlardı çünkü ve sinir bozucu bişi gerçekten :)
kızlar merhaba
7 ekım reglı gunum ondan sonra yumurtlama gunumu hesaplayıp biz de calısmalara baslıycaz yas oldu 33 artık cok ıstıyorum10 gundur folık asıt kullanıyorum aranız da gebelıkten once folık asıt kullanan oldu mu :97:
kızlar herkese merhaba
batım pazartesi ama bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım 55 çıktı Allahımın izniyle sanırım hamileyimmmmm, pzt tekrar kan testi yaptırıcam artışını görmek için inşallah her şey yolunda gider
Bball tebrik ederim taşınma falan derken araya bebişide sıkıştırdın Allah tamamına erdirsin darısı isteyen herkesin başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?