öyle mi yaptım aferdersiniz borcum olsun o zaman işi asamadım tatlım valla haklısın artk umrumda dğeil kim ne demiş.. ben kocişe bakarım olacağı varsa herşey oluyor..ben evlenmicem artık diyordum herkese umutlarını ve sorularını üzerimden çeksinler diye ama olacağı varmış ki 3 ay içinde nişanlanıp evlendim..aman boşverdim
ben folic plus kullanıyordum onu günde 3 tane içmen gerekiyor..çok içildiği için bende kabızlık yaptı şimdi folbiol kullanıyorum günde 1 tane gece yatmadan. iştahımı açmadı benim ilaç...yalnız ne zaman hamile kalcağımız belli olmadığı için 4 ay olacak neredeyse içiyorum
bende tersledım ole bıkaç kişiyi çunku pazarın ortasında sordu.kızını evlendırmış yenı.kalkmış pazarın ortasında bana sen hala boş mu geziyon dedi bende evet ne bılıyon belki senın kızında boş gezer bılemzsın allahın işini dedim yanımda kayınvalıdemde vardı baktı kaldı oda.hak edıyor bazıları...
ayy çok haklısın bende utanıyorum bazen..nerdeyse şöyle yapın böyle yapın tutar dicekler
valla cnm ben direk kocam istemiyor korunuyo dedim iş onda bitiyo dedim bi daha kimseden ses çıkmadı çok şükür bide ters bi yapım var valla bi zamndan sonra kimseden esirgemem lafımı[/QUOTE
seninki de iyi fikirmiş canım hiç aklıma gelmez kocam korunuyo demekama soruları üzerinden atmak için gayet iyi bi fikir.
dimi ama daha evlenmeden korunmayın sakın diyen dış kapının dış mandalı insanlar olunca bunu ürettim bende napayım mecbur bırakıyolar insanı dert mi anlatcam herkese bide en kolayı bu ama kocam korunuyo deyince cevap da veremiyo kadınlar yüz ifadeleri nedense bi garip oluyor anlamadım neden
merhaba arkadaslar bende yen üyelerdenim. iki aydır ugrasıyorum umarım bu ay bebiş gelir :)
merhaba arkadaslar bende yen üyelerdenim. iki aydır ugrasıyorum umarım bu ay bebiş gelir :)
hoşgeldin tatlım. dilerim duaların kabul olur bu ay ama sakın sıkıntı haline getirme cünkü sağlık olarak hiçbir sorun olmasa bile anne adayının yapmış olduğu sıkıntılar bile gebeliği önler bunu unutma ldu mu
şaka yaptım ben cnm biliyosun.boşvercez tabi valla her zaman sölüyorum kapıyı kapatınca bi kocam kalıyo yanımda kim ne demiş ne yapmış banane...
o zaman bende folbiol alıp kullanayım cnm iştah açmıyosa
teşekkür ederim umarım isteyen herkesin bebişi olur. buay rahatım aslında kafaya takmıyorum ama son 9 gun var reglıma o nedenle yavastan heycan sardı acaba oldu mu diye :)
bende tersledım ole bıkaç kişiyi çunku pazarın ortasında sordu.kızını evlendırmış yenı.kalkmış pazarın ortasında bana sen hala boş mu geziyon dedi bende evet ne bılıyon belki senın kızında boş gezer bılemzsın allahın işini dedim yanımda kayınvalıdemde vardı baktı kaldı oda.hak edıyor bazıları...
işte takma kafana dediğim buydu :) olacağı varsa olur rabbim hayırlısını versin inşaAllah... bilmiyorum daha önce gebelik yaşadn mı ama eğer regl döneminde adet ağrıların başlarsa sakın ağrı kesici alma. bunu yaşasan bile gebe olabiliyorsun. kanaman başlamayabilir. benim ilkinde öyle oldu... hayırlısı olsun bakalım
dimi ama daha evlenmeden korunmayın sakın diyen dış kapının dış mandalı insanlar olunca bunu ürettim bende napayım mecbur bırakıyolar insanı dert mi anlatcam herkese bide en kolayı bu ama kocam korunuyo deyince cevap da veremiyo kadınlar yüz ifadeleri nedense bi garip oluyor anlamadım neden
biliyorum tatlımaynen öyle boşveriyoruz özellikle fesatlık için soranları da bi güzel tersliyoruz bundan sonra
evet canım ben ilk kez aile hekimine gitmiştim böyle böyle bebek için folic asit alcam die..o bana folic plus vermişti ama 3 kez içemiyordum ben unutuluyo...sonra muayene için gittiğim uzman hekim folbiolu önerdi canım hem tek olduğu için unutulmuyo hem iştah açmıyo peklikte yapmıyo iyi yani ben ikisini de içmiş biri olarak folbiolü öneririm...yalnız bebek düşünüp folic asit içmeyen arkadaşlarım varsa muhakkak başlasınlar
bende yeni katıldımm:) eylül hep güzel şeylerin başlangıcıdır::)) umarım hepimiz için böyle olur
bende yeni katıldımm:) eylül hep güzel şeylerin başlangıcıdır::)) umarım hepimiz için böyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?