artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

şaka yaptım ben cnm biliyosun.boşvercez tabi valla her zaman sölüyorum kapıyı kapatınca bi kocam kalıyo yanımda kim ne demiş ne yapmış banane...
o zaman bende folbiol alıp kullanayım cnm iştah açmıyosa

helal olsun sana çok iyi yapmışsın öyle söyleyen insanlara böyle yapmak en güzeli
Bu arada dün rüyamda erkek bebek gördüm ben doğurmuşum kucağımdaydı o kadar tatlıydı ki annem illa bana ver sen bakamazsın dedi kucağımdan aldılar sonra uyandım ne bebek var yanımda ne bişey çok sıkıldım artık yeterr.

merhaba arkadaslar bende yen üyelerdenim. iki aydır ugrasıyorum umarım bu ay bebiş gelir :)

merhaba arkadaslar bende yen üyelerdenim. iki aydır ugrasıyorum umarım bu ay bebiş gelir :)

hoşgeldin tatlım . dilerim duaların kabul olur bu ay ama sakın sıkıntı haline getirme cünkü sağlık olarak hiçbir sorun olmasa bile anne adayının yapmış olduğu sıkıntılar bile gebeliği önler bunu unutma ldu mu

teşekkür ederim umarım isteyen herkesin bebişi olur. buay rahatım aslında kafaya takmıyorum ama son 9 gun var reglıma o nedenle yavastan heycan sardı acaba oldu mu diye :)

biliyorum tatlım aynen öyle boşveriyoruz özellikle fesatlık için soranları da bi güzel tersliyoruz bundan sonra

evet canım ben ilk kez aile hekimine gitmiştim böyle böyle bebek için folic asit alcam die..o bana folic plus vermişti ama 3 kez içemiyordum ben unutuluyo...sonra muayene için gittiğim uzman hekim folbiolu önerdi canım hem tek olduğu için unutulmuyo hem iştah açmıyo peklikte yapmıyo iyi yani ben ikisini de içmiş biri olarak folbiolü öneririm...yalnız bebek düşünüp folic asit içmeyen arkadaşlarım varsa muhakkak başlasınlar

teşekkür ederim umarım isteyen herkesin bebişi olur. buay rahatım aslında kafaya takmıyorum ama son 9 gun var reglıma o nedenle yavastan heycan sardı acaba oldu mu diye :)

işte takma kafana dediğim buydu :) olacağı varsa olur rabbim hayırlısını versin inşaAllah... bilmiyorum daha önce gebelik yaşadn mı ama eğer regl döneminde adet ağrıların başlarsa sakın ağrı kesici alma. bunu yaşasan bile gebe olabiliyorsun. kanaman başlamayabilir. benim ilkinde öyle oldu... hayırlısı olsun bakalım

ohhh ıyı demışsin.kendım soylemışim gıbı bı rahatlık hıssettm.konuşmak lazm arada.kim ne konuda konuşup konuşmayacagını bılsın bıraz çıldırtmasınlar ınsanı aa!!

ikinci hamileliğim fakat malesef ilkini aldırmak zorunda kalmıstık dış gebelik gibi birşey olmustu. ilaç içmiyorum cunku ılk gebeıgımde hıcbır belırtı olmamıstı zaten hamıle oldugmuda yanlıslıkla ogrenmıstım :) allah herkese sağlıklı ve hayırlı cocuklar versin..

dimi ama daha evlenmeden korunmayın sakın diyen dış kapının dış mandalı insanlar olunca bunu ürettim bende napayım mecbur bırakıyolar insanı dert mi anlatcam herkese bide en kolayı bu ama kocam korunuyo deyince cevap da veremiyo kadınlar yüz ifadeleri nedense bi garip oluyor anlamadım neden[/QUOTE]

neden mi öyle bi cevap beklemiyolardır ve utanıyolardır yüzleri ondan şekilden şekile giriodur demek ki işe yarıyo bi daha da sormazlar..

merhaba canım hoşgeldin...

yok aysunay cım bidaha kimse sormadı kendi annem babam bile sormuyo millet ne hale geldi yaa

neden mi öyle bi cevap beklemiyolardır ve utanıyolardır yüzleri ondan şekilden şekile giriodur demek ki işe yarıyo bi daha da sormazlar..

merhaba canım hoşgeldin...[/QUOTE]

teşekkürler :)

hımmm ek olarak alınması gerekıo demekkı o zaman bende gidiyim doktora. iyi oluo boyle bılgılenmemız tesekkurler

bende yeni katıldımm:) eylül hep güzel şeylerin başlangıcıdır::)) umarım hepimiz için böyle olur

hoşgeldin tatlım aramıza dediğin gibi umarım hepimiz için bu ay güzel şeylerin başlangıcı olmaya vesile olur. hayırlı cumalar dilerim

hanımlar bende bebiş istiyorum.eylülde olur inş.sütlü maydonoz buharına oturayım diyorum netten araştırdım hamile kalan var bu yolla.ama üşütmeyecekmişiz.bir deneyim bakayım.sizin bir bilginiz varmı bu konuda???????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…