artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

Merhaba kizlar h.sonu olunca giremedim dogru durust , film izledik kocikle saati 3 yaptik valla derdimiz neyse
bir ugrayayim da yatayim dedim.

belkide hamilelik belirtisidir seninki. adetle hamilelik belirtileri birbirine benzermiş
insallah canim ya. inanki kafami bir seye odaklayamiyorum. yani oldugunu bilsem daha rahat calisicam
ama beynimi kurcalayip duruyor. cumlesiyle insallah dolar gobislerimiz.
8 eylülde adet oldum artık bir dahaki sefere :2:
tam gununmuydu canim en azindan adet olmada sorunun yok oda birseydir. insallah gelecek aya guzel haberleri aliriz. umutsuzluga dusme canim zamanini bekliyordur bebesin.
11 gun varken erken degil mi? belki yumurtluyorsundur. cunku zaten adete 14 gun kala genelde yumurtlaniyor
bu zamanda iliskin olsa 3 gunde belirti vermez diye dusunuyorum tabi bilemem yine.
yumurtlama bir iki gun gecmis gibi geldi bana.

selam arkadslar..ben agustosun 3unde adet oldum.bıraz acelecı davrandım ve 23 agustosta bhcg yaptım negatıf cıktı..sonra 4 eylulde bhcg yaptım yıne negatıftı..daha once dusuk yaptıgım ıcın tedırgınım.eylul de adet olur muyum dıye dusunuorum..ovulasyon oldu mu olamadı mı olduysa ne zaman oldu merak ıcındeyım..help please..

adet döngün kaç günde bir kii..şimdilerde idrarda bile çıkabilir çünkü çok geçmiş...kanda da kesin çıkmalı şuan eğer gebelik varsa

merhaba kizlar bensiz baya takilmissiniz kazanlar kaynamis :) sanirim mujdeli haber yok hala.bende safak 6 sayiyorum ama belirti yok malesef sanirim bu ayda gume gitti bugun yolda gordugum her tanidik ee dogursana artik diyip durdu pof deli ettiler beni bende dedimki boyle kafam rahat sonra insallah diyorum artik kimse sormasin diye.allahim umudum yok bu aydan ama bidahaki ay neolur bebegimi gonder artik olurmu? Kizcelerim mutlu geceler calismalara devam durmak yok opuldunuz

halvet zamanııııı

ben hamamdan geliyorum

merhaba kizlar..iki gündür düzenli giremiyorum nete ..ama aklim hep burda..acaba diyorum cift cizgiye gören varmi..simdilik hepimiz heyecanli bekleme icindeyiz.. yada calisma icerisindeyiz ..hayirlisini versin Rabbim..

CoSMo canim..nolur sikma canini..arkadaslrin da dedigi gibi tip cok ilerde.. biz kadinlar akilliyizdir..esini en iyi sen tanrsin..vardir illa onunda yumusak bi damari.. denk getirirsin .. güzel güzel konusup neler yapabileceginize karar verirsiniz.yeterki sen ümidini kaybetme..

slm arkadaşlar nasılsınız bakalım bayadır giremedim topiğe kusura bakmayın eylül listemiz baya kabarmış ekimde eklenmiş hadi hayırlısı inş. kırmızı kartları yemiycez bu ay yesekte yılmak ok :) ben 6 eylülde yani adetten 14. günümde kontrole gittim sol yumurtalığımda yumurtam oluşmuş 1 hafta ilişki önerdi çatlama iğnesi vermedi olmassa zaten buay adetin 5. günü klomene başlıycaz dedi hayırlısı hepimiz için

herkese günaydın arkadaşlar.. sanki dünn evlenmiş gibiyim ama bugün koskoca 1 yıl geçmiş:) evlilik yıldönümüz bugün.. kocişin kucağına bugün bir bebek vermek yada haberi vermek isterdim ama olmadı kısmet

çalışmlar hızla devam ediyor Allahım bu ay bizleri sevindirir inşallah..akşama görüşmez üzere

tebrık edıyorum canım senı
en kısa zamanda mutlu haberı verırsın ınsallahhhhhhhh

Tebrikler, ömür boyu mutluluklar diliyorum. inŞallah eşine en kısa zaman da mutlu haberi verirsin.

Hadi bakalım ilk müjdeli haberi senden alırız inşallah.Bİze de umut olursun.

Geçmişi çok fazla okuyamadık ama henüz hamile haberi yok sanırım. Birkaç arkadaş regl olduğunu yazmış.BAkalım ben ne yazacağım merak ediyorum.HAmile kaırsam ilk burada paylaşacağım.

selam kizlar,benim pc sorun cikariyo tek tek cevap yazamiyorum aysunaycim benim adetim son aylarda hep duzenliydi,adet gunlerim lmasina ragmen ilk gun olacakmisim gibi oldu bugun gecti o his yani olucakmis gibi degilde daha cok boyle karnimin ici yorgunmus falan gibi hissediyorum yarin sabah kan vericem ama doktorun yazmasi mi sart kan vermek icin onu bilmiyorum

TEbrikler cani daha nice senelere .bizimde 4 yil bitti . zaman cok hizli geciyor gercketen :)

hadi bakalim guzel habaerlerini bekliyorum ama bence hamilesin , bu kadar duzenliyken niye geciksin idrar testiyle bile cikar bence simdi. ama sanirim korkuyorsun. anliyorum canim ins bu kadar bekleyis mutlu sonla noktalanir

Bu arada benim ara ara bulantilar basladi. Ayakalarim yanmaya basladi. koku hassasiyeti var. birde gazim
ayrica gobegimde cikti ya . adet yuzunden mi bebeketen mi off off beklemek cok zor

kızlar iyi hafta sonları;
bugün göğüslerimin ağrısı arttı, dokununca canım acıyor. kasıklarımın ağrısı arttı ve bel ağrısıda eklendi bunlara. akıntım hala devam ediyor. adetime son 3 gün:) dua edin benim için noluuuuuuuurrrrrrrrrrr

insallah canim ya, guzel haberlerini aliriz insallah
bende hic bel agrisi yok ama gobek cikti birde kokular midemi bulandirmaya basladi
benimde son 5 gun kaldi. ben cumayi bekliyorum idrar testi yapicam kan yaptimay dusunmuyorum
burda cok pahali. 1-2 hafta sonrada ultrason muayenesi olur diyerum.
iste boyle hayaller ya. :))

yesimcim senin BAT ne zamandi ,bendede 10 gun once o dedigin yanmalar ates basmalari gaz vs oluyordu herzaman usuyen ben yatakta sicaktan yatamiyordum,allah isteyen herkese versin insallah herkes birsuru belirti yasiyor bosa cikarmasin allahim

ay inşallah hamişizdir idrarda gebelik kaç günde belli olur?

yesimcim senin BAT ne zamandi ,bendede 10 gun once o dedigin yanmalar ates basmalari gaz vs oluyordu herzaman usuyen ben yatakta sicaktan yatamiyordum,allah isteyen herkese versin insallah herkes birsuru belirti yasiyor bosa cikarmasin allahim
insallah canim ya . senin guzel haberini alalimda bende umutlanayim :) benim batim 16 eylul bu cuma.

ben adet gunumde yapicam zaten benimki cok duzenli test yanlis ciksa bile muhakkak gelir yoksa birsey.
testinde belli olucagini dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…