- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
insallah canim ya. inanki kafami bir seye odaklayamiyorum. yani oldugunu bilsem daha rahat calisicambelkide hamilelik belirtisidir seninki. adetle hamilelik belirtileri birbirine benzermiş
tam gununmuydu canim en azindan adet olmada sorunun yok oda birseydir. insallah gelecek aya guzel haberleri aliriz. umutsuzluga dusme canim zamanini bekliyordur bebesin.8 eylülde adet oldum artık bir dahaki sefere :2:
11 gun varken erken degil mi? belki yumurtluyorsundur. cunku zaten adete 14 gun kala genelde yumurtlaniyorKızlar yardım edin lütfen daha 11 gün var BAT için yalnız ben kötü durumdayım tamam hala havalar sıcak ama beni aniden çok yüksek ateş basıyo dayanamıyorum böle bi belirti okuan varmıydı aranıza...
selam arkadslar..ben agustosun 3unde adet oldum.bıraz acelecı davrandım ve 23 agustosta bhcg yaptım negatıf cıktı..sonra 4 eylulde bhcg yaptım yıne negatıftı..daha once dusuk yaptıgım ıcın tedırgınım.eylul de adet olur muyum dıye dusunuorum..ovulasyon oldu mu olamadı mı olduysa ne zaman oldu merak ıcındeyım..help please..
halvet zamanııııı
herkese günaydın arkadaşlar.. sanki dünn evlenmiş gibiyim ama bugün koskoca 1 yıl geçmiş:) evlilik yıldönümüz bugün..kocişin kucağına bugün bir bebek vermek yada haberi vermek isterdim ama olmadı kısmet
çalışmlar hızla devam ediyor Allahım bu ay bizleri sevindirir inşallah..akşama görüşmez üzere
herkese günaydın arkadaşlar.. sanki dünn evlenmiş gibiyim ama bugün koskoca 1 yıl geçmiş:) evlilik yıldönümüz bugün..kocişin kucağına bugün bir bebek vermek yada haberi vermek isterdim ama olmadı kısmet
çalışmlar hızla devam ediyor Allahım bu ay bizleri sevindirir inşallah..akşama görüşmez üzere
aaa topic bombos kalmis ,gercekten nerde bu BAT i gelenler listede kac kisi var haber yok, durumumu soyleyim ben henuz olmadim iki gun gecti ama testi pazartesi sabaha biraktik ,bende en belirgin belirtiler sik idrara cikma gecede 3 kez uyaniyorum bunun icin,birde bel agrisi kramplar var ama asla hamilelige yormuyorum hayal kirikligi olabilir
TEbrikler cani daha nice senelere .bizimde 4 yil bitti . zaman cok hizli geciyor gercketen :)herkese günaydın arkadaşlar.. sanki dünn evlenmiş gibiyim ama bugün koskoca 1 yıl geçmiş:) evlilik yıldönümüz bugün..kocişin kucağına bugün bir bebek vermek yada haberi vermek isterdim ama olmadı kısmet
selam kizlar,benim pc sorun cikariyo tek tek cevap yazamiyorum aysunaycim benim adetim son aylarda hep duzenliydi,adet gunlerim lmasina ragmen ilk gun olacakmisim gibi oldu bugun gecti o his yani olucakmis gibi degilde daha cok boyle karnimin ici yorgunmus falan gibi hissediyorum yarin sabah kan vericem ama doktorun yazmasi mi sart kan vermek icin onu bilmiyorum
kızlar iyi hafta sonları;
bugün göğüslerimin ağrısı arttı, dokununca canım acıyor. kasıklarımın ağrısı arttı ve bel ağrısıda eklendi bunlara. akıntım hala devam ediyor. adetime son 3 gün:) dua edin benim için noluuuuuuuurrrrrrrrrrr
insallah canim ya, guzel haberlerini aliriz insallah
bende hic bel agrisi yok ama gobek cikti birde kokular midemi bulandirmaya basladi
benimde son 5 gun kaldi. ben cumayi bekliyorum idrar testi yapicam kan yaptimay dusunmuyorum
burda cok pahali. 1-2 hafta sonrada ultrason muayenesi olur diyerum.
iste boyle hayaller ya. :))
insallah canim ya, guzel haberlerini aliriz insallah
bende hic bel agrisi yok ama gobek cikti birde kokular midemi bulandirmaya basladi
benimde son 5 gun kaldi. ben cumayi bekliyorum idrar testi yapicam kan yaptimay dusunmuyorum
burda cok pahali. 1-2 hafta sonrada ultrason muayenesi olur diyerum.
iste boyle hayaller ya. :))
insallah canim ya . senin guzel haberini alalimda bende umutlanayim :) benim batim 16 eylul bu cuma.yesimcim senin BAT ne zamandi ,bendede 10 gun once o dedigin yanmalar ates basmalari gaz vs oluyordu herzaman usuyen ben yatakta sicaktan yatamiyordum,allah isteyen herkese versin insallah herkes birsuru belirti yasiyor bosa cikarmasin allahim
ay inşallah hamişizdiridrarda gebelik kaç günde belli olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?