herkese günaydın...kızlar nasılsınız nerelerdesiniz...
Gunaydin tatlim vallahi temizlikle ugrasiyorum esimi gonderdim evde keyif yapiyorum :) sen napiyosun sekerim buarada aramiza katilan arkadaslar hosgeldiniz :) yeni umutlarla yeni birgun daha :) hadi artik hamislerimizn haberlerini alalim :)
Meraba kızlar yorumlarınızı okudum.Ben de aranıza katılamka istiyorum.14 aydır ben de bekliyorum.1 çocuğum var ama hala ikinciyi tutturamadık.Son adet tarihim21 ağustos.inşallah herkesin dileği kısa zamanda gerçekleşir.Hepinize kolay gelsin.
ne yapayım canım..bende evi toplarladım banyo yapıp banyo tuvalet ovdum vs..pc de de sayfa açık arada geliyorum kızlar nasıl diye..öyle işte hayatım hergünkü uğraşılar ::):) yeni arkadaşlar hoşgeldiniz..bu arada bat en son benim herhaldeinşallah gelmezler bu ay
ne yapayım canım..bende evi toplarladım banyo yapıp banyo tuvalet ovdum vs..pc de de sayfa açık arada geliyorum kızlar nasıl diye..öyle işte hayatım hergünkü uğraşılar ::):) yeni arkadaşlar hoşgeldiniz..bu arada bat en son benim herhaldeinşallah gelmezler bu ay
biz seninle kapanisi yapicaz gibi görünüyor canim..insallah altin golü atariz
Amin amin sekerim :) ay su sonuclar kismi hepimizde pozitif olsa nolur sanki.ay ay hem gelsin istiyorum 17 si hemde gelmesin kafam karisti :) bende utu yaptim seker aksama gorumcemler gelcek yemege ama ben oturuyorum hala :) ne yapcam bilmiyorum :)
kolay gelsin şekerim..ne mamalar yapacaksın kim bilirbende gelsem
:) seninkide guzelmis.bendemi dugun fotolarimi kaybetsem :) insan ilkdenemede hep nedense olacagini dusunuyor bende oyleydim.ama ne gelen var ne giden :) bazen aklima sey gelıyor boyle cok cilgin gibi istiyoruz ya allah vercek hepimize 3uz alin size cocuk dicek :) ay tobe tobe :)
kolay gelsin şekerim..ne mamalar yapacaksın kim bilirbende gelsem
İSİM BAT SONUÇ
jeanneCdarc 6 Eylül ? ? ?
kelebeklerim0407 9 Eylül ? ? ?
ulten33 12 Eylül ? ? ?
icequen 14 Eylül ? ? ?
gokay13 15 Eylül ? ? ?
uhlamur 15 Eylül ? ? ?
emosderin 17 Eylül ? ? ?
zahide_30 17 Eylül ? ? ?
edirne 20 Eylül ? ? ?
ozlemcr 21 Eylül ? ? ?
tugsad 21 Eylül ? ? ?
şeker-leblebi 25 Eylül ? ? ?
aysunayy 30 Eylül ? ? ?
nazonaz 30 Eylül ? ? ?
amaannn dur allah günah yazmasında valla ben çoğul gebelikten çok korkuyorum bir tane bi tane olsun bakması falan zor olur
Gel tatlim gel gorumcemin 8aylik bi oglu var aman allahim yok boyle bisey :) emekliyo ordan oraya 2tanede disi var :) yeme yaninda yat :) darisi bizim bebislere insallah.allahim sen duy sesimizi.
hey beni de eklermisiniz belki şans getirir artııııkkk bat 6 eylül en erken sonucu paylaşanlardan biri ben olucam büyük ihtimalle, adet belirtileri de var bi yandan hayırlısı??
Merhaba benimde BAT 8 Eylül beni de ekler misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?