artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

herkese günaydın...kızlar nasılsınız nerelerdesiniz...

Gunaydin tatlim vallahi temizlikle ugrasiyorum esimi gonderdim evde keyif yapiyorum :) sen napiyosun sekerim buarada aramiza katilan arkadaslar hosgeldiniz :) yeni umutlarla yeni birgun daha :) hadi artik hamislerimizn haberlerini alalim :)

Gunaydin tatlim vallahi temizlikle ugrasiyorum esimi gonderdim evde keyif yapiyorum :) sen napiyosun sekerim buarada aramiza katilan arkadaslar hosgeldiniz :) yeni umutlarla yeni birgun daha :) hadi artik hamislerimizn haberlerini alalim :)

ne yapayım canım..bende evi toplarladım banyo yapıp banyo tuvalet ovdum vs..pc de de sayfa açık arada geliyorum kızlar nasıl diye..öyle işte hayatım hergünkü uğraşılar ::):) yeni arkadaşlar hoşgeldiniz..bu arada bat en son benim herhalde inşallah gelmezler bu ay

İSİM BAT SONUÇ
jeanneCdarc 6 Eylül ? ? ?
kelebeklerim0407 9 Eylül ? ? ?
ulten33 12 Eylül ? ? ?
icequen 14 Eylül ? ? ?
gokay13 15 Eylül ? ? ?
uhlamur 15 Eylül ? ? ?
emosderin 17 Eylül ? ? ?
zahide_30 17 Eylül ? ? ?
edirne 20 Eylül ? ? ?
ozlemcr 21 Eylül ? ? ?
tugsad 21 Eylül ? ? ?
şeker-leblebi 25 Eylül ? ? ?
aysunayy 30 Eylül ? ? ?
nazonaz 30 Eylül ? ? ?

son adet tarihini belirtmişsin
bende ona göre beklenen adet tarihini eylül olarak yazdım
düzeltilmesi gerekse yazarsın düzeltmeyi yaparım

biz seninle kapanisi yapicaz gibi görünüyor canim..insallah altin golü atariz

Amin amin sekerim :) ay su sonuclar kismi hepimizde pozitif olsa nolur sanki.ay ay hem gelsin istiyorum 17 si hemde gelmesin kafam karisti :) bende utu yaptim seker aksama gorumcemler gelcek yemege ama ben oturuyorum hala :) ne yapcam bilmiyorum :)

Amin amin sekerim :) ay su sonuclar kismi hepimizde pozitif olsa nolur sanki.ay ay hem gelsin istiyorum 17 si hemde gelmesin kafam karisti :) bende utu yaptim seker aksama gorumcemler gelcek yemege ama ben oturuyorum hala :) ne yapcam bilmiyorum :)

kolay gelsin şekerim..ne mamalar yapacaksın kim bilir bende gelsem

amaannn dur allah günah yazmasında valla ben çoğul gebelikten çok korkuyorum bir tane bi tane olsun bakması falan zor olur

hey beni de eklermisiniz belki şans getirir artııııkkk bat 6 eylül en erken sonucu paylaşanlardan biri ben olucam büyük ihtimalle, adet belirtileri de var bi yandan hayırlısı??

liste uzamış bile ne güzel...

ilk haber benden mi gelecek...ay daha bi heyecanlandım şimdi... ben dayanamam çarşamba hemen test yaparım sanırım...

bende hiç adet belirtisi yok ... göğüslerim çok fena patlayacak gibi arada midem yanıyo bide adet öncesi hiç olmayan yumurtlama dönemindeymişim gibi akıntım var ama diğer iki hamileliğimdeki gibi uyku yorgunluk vsvs hiç yok..o yüzden çok heyecanlanmadan beklesem diyorum ama dayanamıyorum...neyse sabırlı olup bir hafta daha beklemek gerek sanırım...

malasef 8 hftalık sonlanan gebeliğimde göğüslerim farkedilir derece adetten önce bile büyümüştü, bu sfer bi değişiklik yok o yüzden umudum az, sadece akıntım arttı ama bu adetten önce de olur...

amaannn dur allah günah yazmasında valla ben çoğul gebelikten çok korkuyorum bir tane bi tane olsun bakması falan zor olur

Allah gönlüne göre versin canim da.. rabbim dagina göre kar veriyo.. bi arkadasimin ücüzleri oldu.. o kadar uslu o kadar sakinlerki masallah..kendi kizimin bebekligiyle karsilastirdimda.. yok yok..tekle ciftle alakasi yok.. ama düsünsene ikizlerin olmus.. ayni ayni giydircen..salcan disari..baba birini sagina alcak birini soluna..sen camdan arkalarindan bakcan parka gidislerine.. arkadas olcaklar birbirlerine büyüdükce.. falan filan..biri beni durdursun yahu

Son düzenleme:
Gel tatlim gel gorumcemin 8aylik bi oglu var aman allahim yok boyle bisey :) emekliyo ordan oraya 2tanede disi var :) yeme yaninda yat :) darisi bizim bebislere insallah.allahim sen duy sesimizi.

ayyy yerim onu ben çok tatlılar çoookk..benimde bir yeğenim var abimin kızı 13 aylık çokk tatlı..yeni yenide konuşmaya başlıyo sesler çıkarıyo bayılıyorum dişlerim kamaşıyo ağzım sulanıyo onu gördükçe:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…