artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

İSİM BAT SONUÇ
behiye_abg 6 Eylül :92:
rengarenk34 7 Eylül :92:
gossip_coloumnist 8 Eylül :92:
kelebeklerim0407 9 Eylül TEBRİKLER
ulten33 12 Eylül :92:
bilgemadam 13 Eylül :92:
selin7 13 Eylül :92:
icequen 14 Eylül :92:
gokay13 15 Eylül :92:
oreiro 15 Eylül :92:
uhlamur 15 Eylül :92:
41zeynep 16 Eylül :92:
Yesim83 16 Eylül :92:
emosderin 17 Eylül :92:
zahide_30 17 Eylül :92:
dila22 15-18 Eylül :92:
TugbaFatih 19-20 Eylül :92:
edirne 20 Eylül :92:
mileydi 21 Eylül :92:
ozlemcr 21 Eylül :92:
papatya2507 21 Eylül :92:
tugsad 21 Eylül :92:
dhc83 24 Eylül :92:
PembeKelebek 24 Eylül :92:
şeker-leblebi 25 Eylül :92:
karacikolata 26 Eylül :92:
nihal_25 26 Eylül :92:
gokceeennn 27 Eylül :92:
CosMo 29 Eylül :92:
aysunayy 30 Eylül :92:
nazonaz 30 Eylül :92:
jeanneCdarc 3 Ekim :92:
BALIMSIN 3 Ekim :92:
oznur_u 6 Ekim :92:
maryporker 6 Ekim :92:
umaygulay 8 Ekim ? :92:

arkadaşlar listeye eklememi istediğiniz kendinizle ilgili değişiklikleri bana özel msj atarsanız sevinirim, gözden kaçırdıklarım var gibi...

inşallahh sende bu ay kalırsın hamiş:9) bence sen bu ay nasıl hesaplayacaksın bilemem ama bu ay 28den hesapla bidahaki ay yine 26 olursa o zaman anlarsın ki 26 günde bir oluyorsun ama sen hesabı kitabı bırak bence belkide yumurtlama tarihlerimiz değişkendir o yüzden sen gün aşırı sev kocişi

evet bak arkadaşında bendenmiş en güzeli o ne yani sadece o günler kocişi sevipte diğer günler uzaktan mı bakıcaz olmaz öle şey ben kocişimi hep sevmek isterim sende öle yap bırak yımırta mımırta günlerini

4 gündür evde yoktum gelir gelmez bilg. açtım merakla :)

ellerine sağlık şekercim ben de saatlerdir bu çizelgeyi arıyordum...6 eylüllerden ses seda yok ???

kelebeklerim tebrikler dilerim sağlıklı sorunsuz çoook keyifli bir 9 ay sonunda kucağına alırsın bebişini:)))

Son düzenleme:
behiye_abg tebrik ederim darısı bizlerin başına
Bu arada listeye beni de ekler misiniz? son adetimin başlangıç tarihi 4 eylül

Bayanlar şimdi bizler hamiş kalmak istiyoruz ya folik asit falan kullananınız varmı? Ben bugün başlamayı düşünüyorum.

kızlar ben geldim öldüm yorgunluktan izmirin göbeğinde kaç hastene dolaştım hepsi sonucu yarına veriyo hem dünyanın parasını istiyo hem sonuç yok hemen nese bi yer buldum acil dedim saat 3,5 ta çıkarmış sonuç ama çok cnm sıkıldı kızlar ya nereye gittiysem gecikmen yok idrar testinde çıkmaz yanlışlık vardır dediler ya sevincim kursağımda kaldı resmen

dengesizler nolcak

canını sıkma hemen valla benim kaybettiğim iki bebeğimde de ya adet günü yaptım ya da 1 gün gecikme ile ikisinde de silikte olsa çıkmıştı...sakince başka şeylerle uğraşarak bekle bakalım...

yaa dur bakalım hemen karamsarlığa düşme ... beklicez.... hayırlısı

behiyecim tebrik ederiz.............

içime doğdu diyelim istiyorsan da ki ben hep ikizim olsun isterim neyse sana gelelim değerleri yüksek çıkanların genelde hep olmasa da ikiz olabilme ihtimali oluyor diye biliyorum okumuştum e tabi olmayabiliyorda ama genelde bu kan testinde genelde ilk sonuçlar 300-500 oluyor haftasına göre tabi benim mesela hazirandaki hamileliğimde 146 çıkmıştı :))) hani senin 2000 küsür ya o bakımdan işte dedim rabbim hayırlısını versin inşallahhh çok sevindim kaç haftalık oluyorsun sen şuan hesapladınmı internetten
bilgemadam nerden çıktı ikiz bir bilgin varsa söyle hiç aklıma bile gelmemişti:)

evet canım ben kullanıyorum 2 aydır hamile kalmadan 3 ay önce kullanmaya başlayın der doktorlar benim bildiğim bu
Bayanlar şimdi bizler hamiş kalmak istiyoruz ya folik asit falan kullananınız varmı? Ben bugün başlamayı düşünüyorum.

onlar çok biliyorr sen dinleme canım onları ama ovulasyon testinde ne derece doğru çıkıyor onu bilmiyorum idrar testi yapmışmıydın sen mesela ben geçen sefer adet günümde yapmıştım silikti ikinci çizgi ve hamiştimmm :)))) sonra düşük yaşadım vs o ayrı ama bugün yine adet günümm inşallah hayırlısıyla hamişimdir gelen giden yok :))

kızlarrr kan değerim 2701 bende hamişimm artıkkk
canım tebrik ederim.güzel bir hamilelik geçirirsin ce bebeğini sağlıklıca kuağına alırsın inşallah..drısı bizlerin başına..
üzülme canım diğer topiklerde ben çok okudum adetten bir hafta öncesinden bile çift çizgiyi görenler olduğunu..hemen sıkma canını..bazı sağlıkçılar can sıkmayı çok severler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…