- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
Kesinlikle katılıyorum canım sana. Benim arkadaşım bir yıldır deniyodu ve olmuyodu bir türlü. Doktoru yumurtalama gününü hesapla gün aşırı ilişiye gir demiş. Arkadaşımda uyguladı bunu aylarca. Meğer yumurtalaması geç oluyomuş adete bir iki gün kala. Bu ay hamile o da çok şaşırdı. Çünkü 14. gün ve civarında ilişki olmadı demişti. Demek koçişleri gün aşırı sevmek lazım
canım senin kan testinde beta hcg kaç çıktı
kızlarrr kan değerim 2701 bende hamişimm artıkkk
inşallahh sende bu ay kalırsın hamiş:9) bence sen bu ay nasıl hesaplayacaksın bilemem ama bu ay 28den hesapla bidahaki ay yine 26 olursa o zaman anlarsın ki 26 günde bir oluyorsun ama sen hesabı kitabı bırak bence belkide yumurtlama tarihlerimiz değişkendir o yüzden sen gün aşırı sev kocişi Kesinlikle katılıyorum canım sana. Benim arkadaşım bir yıldır deniyodu ve olmuyodu bir türlü. Doktoru yumurtalama gününü hesapla gün aşırı ilişiye gir demiş. Arkadaşımda uyguladı bunu aylarca. Meğer yumurtalaması geç oluyomuş adete bir iki gün kala. Bu ay hamile o da çok şaşırdı. Çünkü 14. gün ve civarında ilişki olmadı demişti. Demek koçişleri gün aşırı sevmek lazım
oooooooooosüpermiş maşallahh ikiz olabilirmi bence olabilirrr:))) kızlarrr kan değerim 2701 bende hamişimm artıkkk
sen ne zaman yaptırıyorsun kan testini hadi bugün verde öğlenden sonra öğrenelimmben kan testi yaptirmadim ,eczaneden test aldim digitalmis yeni cikmis haftasi yaziyordu ordan biliyorum
İSİM BAT SONUÇ
behiye_abg 6 Eylül:92:
rengarenk34 7 Eylül:92:
gossip_coloumnist 8 Eylül:92:
kelebeklerim0407 9 EylülTEBRİKLER
ulten33 12 Eylül:92:
bilgemadam 13 Eylül:92:
selin7 13 Eylül:92:
icequen 14 Eylül:92:
gokay13 15 Eylül:92:
oreiro 15 Eylül:92:
uhlamur 15 Eylül:92:
41zeynep 16 Eylül:92:
Yesim83 16 Eylül:92:
emosderin 17 Eylül:92:
zahide_30 17 Eylül:92:
dila22 15-18 Eylül:92:
TugbaFatih 19-20 Eylül:92:
edirne 20 Eylül:92:
mileydi 21 Eylül:92:
ozlemcr 21 Eylül:92:
papatya2507 21 Eylül:92:
tugsad 21 Eylül:92:
dhc83 24 Eylül:92:
PembeKelebek 24 Eylül:92:
şeker-leblebi 25 Eylül:92:
karacikolata 26 Eylül:92:
nihal_25 26 Eylül:92:
gokceeennn 27 Eylül:92:
CosMo 29 Eylül:92:
aysunayy 30 Eylül:92:
nazonaz 30 Eylül:92:
jeanneCdarc 3 Ekim:92:
BALIMSIN 3 Ekim:92:
oznur_u 6 Ekim:92:
maryporker 6 Ekim:92:
umaygulay 8 Ekim ?:92:
arkadaşlar listeye eklememi istediğiniz kendinizle ilgili değişiklikleri bana özel msj atarsanız sevinirim, gözden kaçırdıklarım var gibi...
kızlar ben geldim öldüm yorgunluktan izmirin göbeğinde kaç hastene dolaştım hepsi sonucu yarına veriyo hem dünyanın parasını istiyo hem sonuç yok hemen nese bi yer buldum acil dedim saat 3,5 ta çıkarmış sonuç ama çok cnm sıkıldı kızlar ya nereye gittiysem gecikmen yok idrar testinde çıkmaz yanlışlık vardır dediler ya sevincim kursağımda kaldı resmen
kızlar ben geldim öldüm yorgunluktan izmirin göbeğinde kaç hastene dolaştım hepsi sonucu yarına veriyo hem dünyanın parasını istiyo hem sonuç yok hemen nese bi yer buldum acil dedim saat 3,5 ta çıkarmış sonuç ama çok cnm sıkıldı kızlar ya nereye gittiysem gecikmen yok idrar testinde çıkmaz yanlışlık vardır dediler ya sevincim kursağımda kaldı resmen
yaa dur bakalım hemen karamsarlığa düşme ... beklicez.... hayırlısı
behiyecim tebrik ederiz.............
bilgemadam nerden çıktı ikiz bir bilgin varsa söyle hiç aklıma bile gelmemişti:)
Bayanlar şimdi bizler hamiş kalmak istiyoruz ya folik asit falan kullananınız varmı? Ben bugün başlamayı düşünüyorum.
canım tebrik ederim.güzel bir hamilelik geçirirsin ce bebeğini sağlıklıca kuağına alırsın inşallah..drısı bizlerin başına..kızlarrr kan değerim 2701 bende hamişimm artıkkk
üzülme canım diğer topiklerde ben çok okudum adetten bir hafta öncesinden bile çift çizgiyi görenler olduğunu..hemen sıkma canını..bazı sağlıkçılar can sıkmayı çok severler..kızlar ben geldim öldüm yorgunluktan izmirin göbeğinde kaç hastene dolaştım hepsi sonucu yarına veriyo hem dünyanın parasını istiyo hem sonuç yok hemen nese bi yer buldum acil dedim saat 3,5 ta çıkarmış sonuç ama çok cnm sıkıldı kızlar ya nereye gittiysem gecikmen yok idrar testinde çıkmaz yanlışlık vardır dediler ya sevincim kursağımda kaldı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?