canını sıkma hemen valla benim kaybettiğim iki bebeğimde de ya adet günü yaptım ya da 1 gün gecikme ile ikisinde de silikte olsa çıkmıştı...sakince başka şeylerle uğraşarak bekle bakalım...
yaa dur bakalım hemen karamsarlığa düşme ... beklicez.... hayırlısı
behiyecim tebrik ederiz.............
internetten baktığımda 4 hafta görünüyor ama doktor göremedi bişe ultrasyonda o yönden tedirginim normal mi sizce??
internetten baktığımda 4 hafta görünüyor ama doktor göremedi bişe ultrasyonda o yönden tedirginim normal mi sizce??
cnm değerin baya yüksek tedirgin olma doktorun ne dedi
Kesinlikle normal 4 haftalıkken kese henüz oluşmayabilirimiş. Görmemei normal yani tatlım. Stres yapma hiç.
doktor yarın gel değerlerine tekrar bakalım dedi ultrasyonda yine bakarız dedi görünmezse başka şekilde dedi ama ne dedi anlamadım tam nette de vajinal ultrasyon die sanırım alttan bakıcak ama yine de tedirgin oldum işte.doktor saolsun hiç rahatlatmadı beni.olmazsa yarın kayınvaldemle mi gitsem o tanıyor ya doktoru emekli hemşire o zaman bak nasıl ilgilenecek doktor. ne dersiniz kızlar??
doktor yarın gel değerlerine tekrar bakalım dedi ultrasyonda yine bakarız dedi görünmezse başka şekilde dedi ama ne dedi anlamadım tam nette de vajinal ultrasyon die sanırım alttan bakıcak ama yine de tedirgin oldum işte.doktor saolsun hiç rahatlatmadı beni.olmazsa yarın kayınvaldemle mi gitsem o tanıyor ya doktoru emekli hemşire o zaman bak nasıl ilgilenecek doktor. ne dersiniz kızlar??
canım değerin gayet güzel 1500 olduğunda vajinadan ancak görülebilir karından olması için benim doktorum adetin 1 hafta geçtikten sonra demişti içini ferah tut senın son adet tarihin neydikızlarrr kan değerim 2701 bende hamişimm artıkkk
kızlar ben geldim öldüm yorgunluktan izmirin göbeğinde kaç hastene dolaştım hepsi sonucu yarına veriyo hem dünyanın parasını istiyo hem sonuç yok hemen nese bi yer buldum acil dedim saat 3,5 ta çıkarmış sonuç ama çok cnm sıkıldı kızlar ya nereye gittiysem gecikmen yok idrar testinde çıkmaz yanlışlık vardır dediler ya sevincim kursağımda kaldı resmen
canım değerin gayet güzel 1500 olduğunda vajinadan ancak görülebilir karından olması için benim doktorum adetin 1 hafta geçtikten sonra demişti içini ferah tut senın son adet tarihin neydi
canım hoşgeldin benimde öğeden sonra bekliorum sen canını sıkma ..herşeye hazırlıklı olmalıyız önümüzde daha çok aylar var ama ben senden çok ümitliyim inşallah allhın izniyle hamilesindir
canım değerin gayet güzel 1500 olduğunda vajinadan ancak görülebilir karından olması için benim doktorum adetin 1 hafta geçtikten sonra demişti içini ferah tut senın son adet tarihin neydi
canım hoşgeldin benimde öğeden sonra bekliorum sen canını sıkma ..herşeye hazırlıklı olmalıyız önümüzde daha çok aylar var ama ben senden çok ümitliyim inşallah allhın izniyle hamilesindir
son adetim 9 ağustosdu canım.
değerin çok güzel hiç endişe etme cnm belki ikiz olurr:)
İSİM BAT SONUÇ
behiye_abg 6 EylülTEBRİKLER
rengarenk34 7 Eylül:92:
gossip_coloumnist 8 Eylül:92:
kelebeklerim0407 9 EylülTEBRİKLER
ulten33 12 Eylül:92:
bilgemadam 13 Eylül:92:
selin7 13 Eylül:92:
icequen 14 Eylül:92:
gokay13 15 Eylül:92:
oreiro 15 Eylül:92:
uhlamur 15 Eylül:92:
41zeynep 16 Eylül:92:
Yesim83 16 Eylül:92:
emosderin 17 Eylül:92:
zahide_30 17 Eylül:92:
dila22 15-18 Eylül:92:
TugbaFatih 19-20 Eylül:92:
edirne 20 Eylül:92:
mileydi 21 Eylül:92:
ozlemcr 21 Eylül:92:
papatya2507 21 Eylül:92:
tugsad 21 Eylül:92:
dhc83 24 Eylül:92:
PembeKelebek 24 Eylül:92:
şeker-leblebi 25 Eylül:92:
karacikolata 26 Eylül:92:
nihal_25 26 Eylül:92:
gokceeennn 27 Eylül:92:
CosMo 29 Eylül:92:
aysunayy 30 Eylül:92:
nazonaz 30 Eylül:92:
BALIMSIN 3 Ekim:92:
jeanneCdarc 3 Ekim:92:
medmus 4 Ekim ?:92:
oznur_u 6 Ekim:92:
maryporker 6 Ekim:92:
umaygulay 8 Ekim ?:92:
arkadaşlar listeye eklememi istediğiniz kendinizle ilgili değişiklikleri bana özel msj atarsanız sevinirim, gözden kaçırdıklarım var gibi...
ikiz diyen ikinci kişisin hadi bakalım hayırlısı olsun.
beni de ekleye bilirimisin 18 eylül tarıhım özel mesaj atamıyorum o nedenle burdan yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?