artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

canını sıkma hemen valla benim kaybettiğim iki bebeğimde de ya adet günü yaptım ya da 1 gün gecikme ile ikisinde de silikte olsa çıkmıştı...sakince başka şeylerle uğraşarak bekle bakalım...

yaa dur bakalım hemen karamsarlığa düşme ... beklicez.... hayırlısı

behiyecim tebrik ederiz.............

sakinim kızlar ya ama korkuyorum genede ne yalan söyleyeyim testin yanıltma etkisi var silikte olsa çıktı ama bakalım hayırlısı olsun sevincim yarım kalmaz inş.lah
behiye bende tebrik ederim cnm değerin baya yüksek çıkmış ikiz olmasın

cnm değerin baya yüksek tedirgin olma doktorun ne dedi

Kesinlikle normal 4 haftalıkken kese henüz oluşmayabilirimiş. Görmemei normal yani tatlım. Stres yapma hiç.

doktor yarın gel değerlerine tekrar bakalım dedi ultrasyonda yine bakarız dedi görünmezse başka şekilde dedi ama ne dedi anlamadım tam nette de vajinal ultrasyon die sanırım alttan bakıcak ama yine de tedirgin oldum işte.doktor saolsun hiç rahatlatmadı beni.olmazsa yarın kayınvaldemle mi gitsem o tanıyor ya doktoru emekli hemşire o zaman bak nasıl ilgilenecek doktor. ne dersiniz kızlar??

öncelikle tebrikler behiye_abg. ama kese gozukmedı dıye brıden panık olma emınım yakın bır zamnda gorursunuz

bildiğim kadarıyla kese 5.haftada kalp atışı 7. haftada belli oluyormuş

ilk başlarda ultrasonda gözükmeyebiliyor benim arkadaşım o da geçen hafta öğrendi kan sonucu 3774 tü ve onunda gözükmedi vajinal ultrasonda göründeü ve ertesi günki kan testide 5500 filan çıktı herşey normal yani doktor yarında göremezse vajinadan bakıp görebilir görmeyebilirde her bebek aynı diye bişi yok bunu sakın aklından çıkarma içini ferah tut bebişi üzme annesii
internetten baktığımda 4 hafta görünüyor ama doktor göremedi bişe ultrasyonda o yönden tedirginim normal mi sizce??

Benim arkadaşımın kesesi 5 haftalıkken belirginleşmişti. İçini ferah tut. Gerekirse doktorunu değiştir derim.

kızlarrr kan değerim 2701 bende hamişimm artıkkk
canım değerin gayet güzel 1500 olduğunda vajinadan ancak görülebilir karından olması için benim doktorum adetin 1 hafta geçtikten sonra demişti içini ferah tut senın son adet tarihin neydi

canım hoşgeldin benimde öğeden sonra bekliorum sen canını sıkma ..herşeye hazırlıklı olmalıyız önümüzde daha çok aylar var ama ben senden çok ümitliyim inşallah allhın izniyle hamilesindir

inş.lah cnm ya bakalım hayırlısı ben çok yoruldum gözlerim kapanıyo yatayım biraz inş.lah güzel bi sonuçla dönerim arkadaşlar dua edin bana

son adetim 9 ağustosdu canım.

İSİM BAT SONUÇ
behiye_abg 6 Eylül TEBRİKLER
rengarenk34 7 Eylül :92:
gossip_coloumnist 8 Eylül :92:
kelebeklerim0407 9 Eylül TEBRİKLER
ulten33 12 Eylül :92:
bilgemadam 13 Eylül :92:
selin7 13 Eylül :92:
icequen 14 Eylül :92:
gokay13 15 Eylül :92:
oreiro 15 Eylül :92:
uhlamur 15 Eylül :92:
41zeynep 16 Eylül :92:
Yesim83 16 Eylül :92:
emosderin 17 Eylül :92:
zahide_30 17 Eylül :92:
dila22 15-18 Eylül :92:
hapsuu 18 Eylül :92:
TugbaFatih 19-20 Eylül :92:
edirne 20 Eylül :92:
mileydi 21 Eylül :92:
ozlemcr 21 Eylül :92:
papatya2507 21 Eylül :92:
tugsad 21 Eylül :92:
dhc83 24 Eylül :92:
PembeKelebek 24 Eylül :92:
şeker-leblebi 25 Eylül :92:
karacikolata 26 Eylül :92:
nihal_25 26 Eylül :92:
gokceeennn 27 Eylül :92:
CosMo 29 Eylül :92:
aysunayy 30 Eylül :92:
nazonaz 30 Eylül :92:
BALIMSIN 3 Ekim :92:
jeanneCdarc 3 Ekim :92:
medmus 4 Ekim ? :92:
oznur_u 6 Ekim :92:
maryporker 6 Ekim :92:
umaygulay 8 Ekim ? :92:

arkadaşlar listeye eklememi istediğiniz kendinizle ilgili değişiklikleri bana özel msj atarsanız sevinirim, gözden kaçırdıklarım var gibi...

Son düzenleme:

beni de ekleye bilirimisin 18 eylül tarıhım özel mesaj atamıyorum o nedenle burdan yazıyorum

hamile olan arkadaşları tebrik ederim
inşallah sağlıklı gebelikler, hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
darısı hepimize olsun inş.

kızlar merhaba herkese;
bende dr takibine başladım ve dr bi sorun yok dedi ve yumurtan çatlamış dedi dün çatlamışsa dün ilişkiye girmedik ama bugün çatlamışsa en kısa zamanda ilişkiye girin dedi ve biz ancak gece 12 de girebiliriz ozamanda çok geç olabilir misafirler var.ve sol yumurtam çatlamış heralde bu ayki şansımı kaybettim nedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…