günaydın kızlarr:)
kızlar ben ateş ölçme yönteminde popodan vazgeçmedim..çok inatçıyım:)
iki gün oldu..
iki gündürde 36,4 çıkıyor ateşim..
Allahım nasıl bir denge veriyorsa insana şaşmıyor yaa..:)
neyse böyle devam ederse ne zaman yımırtladığıımı kolaylıkla anlarım:)
günaydınnn anne adayları ve anne aday adayları=)))ne güzel bizim topiğimiz erkenci topik=))
günaydın kızlarr:)
kızlar ben ateş ölçme yönteminde popodan vazgeçmedim..çok inatçıyım:)
iki gün oldu..
iki gündürde 36,4 çıkıyor ateşim..
Allahım nasıl bir denge veriyorsa insana şaşmıyor yaa..:)
neyse böyle devam ederse ne zaman yımırtladığıımı kolaylıkla anlarım:)
gunaydin hanimlar
karninda doluluk hissi olan var mi? beimki oyle gibi.
bugun test yaptim tabiki negatif cikti. belki silik olur dedim ama maalesef karin agrim hala suruyor.
artik adetim gecene kadar test yapmicam karar verdim.
bugunde ins guzel haberler aliriz.
herkese günaydın kızlar......
ben yine kendim yazıp kendim okucam sanırım tüm yazdıklarım arada kayboluyor..ama olsun... inşlh bugün hast.giden arkadaşlar olumlu sonuçlarla döner...
hamiş haberleri çoğalır....
arkadaşlar merhaba,
yeni üye oldum. 2,5 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Bu ay ilk defa klomen kullanımına başladım..
Adetim geçeli 2 gün oluyor ama test yapmaya da korkuyorum...
Sizce test yapmalı mıyım? 2 gün geçe yapsam idrar testinde çıkar mı ?
ates ciktigi zaman mi yumurtlamis oluyoruz yoksa ciktiktan biraz sonrami ?
yada ne kadar sonra???
arkadaşlar merhaba,
yeni üye oldum. 2,5 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Bu ay ilk defa klomen kullanımına başladım..
Adetim geçeli 2 gün oluyor ama test yapmaya da korkuyorum...
Sizce test yapmalı mıyım? 2 gün geçe yapsam idrar testinde çıkar mı ?
amin umarım isteyen herkes güzel haberler alır
Allah kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın...
2 ay önce adedim 10 güğün gecikti. Ben tabi bebeğe yordum çünkü şu yaşıma kadar adetimde hiç sapma olmamıştı..Kan testi yaptırdım 8. günü negatif çıktı. Bebek düşünmediğimiz halde nagatifi görünce çok üzülmüştüm..
İnşallah bu kez çok beklemeden olumlu sonuçlar alırız..
Bu arada kıslar 2 gündür ara ara üşüme geliyor. Vücudum yanıyor hiissediyorummm...
ates ciktigi zaman mi yumurtlamis oluyoruz yoksa ciktiktan biraz sonrami ?
yada ne kadar sonra???
Ya benim normalde hiç gecikmez hep 28 . gün gelirdi... Bugün 30. gün tık yok.
2 gün bi kahverengi akıntım falan oldu, şimdi o da kesildi. Ama hamile olabileceğime dair de enn ufak bişey hissetmiyorum..
Test yapıp negatif olduğunu görmek istemiyorum artık... Kafam çok karışık
merak eden ve ii dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim kızlar ama randevuyu öğleden sonraya verdilerrrr beklemek zorundayımmm..
ıcequennnnn nerdesinnn canım yaaa çok merak ediorumm seniiii
insallah canim ya. bu gogus ucu degilde yani sayilirmi? bir tane var sanki daha once ordamiydi bilmiyorum. :44:
amaaan. kafayi siyiricaz belirti diye. beklemek en dogrusu , ama cok zooooor
canım benim doktorum adettinin üzerinden en az 5 gün geçerse belli olur demişti bence biraz bekle hemen umutsuzluğa kapılma :82:
ben baktım göğüslerimede ağrıdan başka bişi yoknieya olsun ucuda acısın damarda olsun ama.... bugün adet günüm daha bişi yok ama olcam sanki.. paylaşmaya devam ederim dua edin nolur....
kızlar anca geçmişi okudum iice kaynatmışssınız..birazdan dışarı çıkıcaz ama gitmeden bi bakıyım dedim..içimde garip bi rahatlık va neden bilmiorum herşey olacağına varır..bu arada ayakalrım ne zaman ısınıcak merak ediorumm
kızlar günaydınnnn
bugünde inşallah güzel güzel haberler alırız. yarında benim adet günüm çok heyecanlıyım çokkk:87:
günaydın canım inşallah sendende güzel haberler alırız...benim çok belim ağrıo ve karnımda ağrı var bekliorum öğleden sonra gidicem tahlile
hayırlısı selin7 cim ıcequen den ve senden olumlu sonuçlar gelicekmiş gibime geliyor içime doğuyor
evet tatlım yanı zatenn benimde öle ama bugün adet günüm benimm çokk heyecanlıyım çokkk :))
madamcımm benim bugün adet günümmm:) gelen giden yok testin varsa hemen yap hadi bekliorumm çabukkk beni teyzee yappp:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?