artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

dilinin altından ölçmen gerekiyor canım ay çok güldüm. bence kasıklarında inanılmaz bir ağrı hissettiğin an yumurtlama günündür

günaydınnn anne adayları ve anne aday adayları=)))ne güzel bizim topiğimiz erkenci topik=))

günaydınnnnn inşallah bende anne adayımdır

ates ciktigi zaman mi yumurtlamis oluyoruz yoksa ciktiktan biraz sonrami ?
yada ne kadar sonra???

arkadaşlar hasta olmama 5 gun var daha ara ara sancı gırmeye başladı bu aydan da umudumu yitirmeye başladım şimdiden galiba gelecek aya kalacak umutlarım

günaydın canım.
bence 5. gününü bekle. idrarda hemen çıkmaz. morelini bozma hemen:)

arkadaşlar merhaba,
yeni üye oldum. 2,5 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Bu ay ilk defa klomen kullanımına başladım..
Adetim geçeli 2 gün oluyor ama test yapmaya da korkuyorum...
Sizce test yapmalı mıyım? 2 gün geçe yapsam idrar testinde çıkar mı ?

herkese günaydın kızlar......

ben yine kendim yazıp kendim okucam sanırım tüm yazdıklarım arada kayboluyor..ama olsun... inşlh bugün hast.giden arkadaşlar olumlu sonuçlarla döner...
hamiş haberleri çoğalır....

amin umarım isteyen herkes güzel haberler alır

kan testi daha keisn bir sonuc verir idrarde geç çıktıgı soylenıyor genelde ama yapan bir kac arkadas oldu bazen silik bir şekilde idrarda da belli olabilir ama tavsiyem idrar testi yapacaksan bir kaç gun daha beklemen

yada ne kadar sonra???

canım bi yerden okuduğum kadarıyla ateş düştüğü gün yumurtlama oluyomuş sonrasında hemen ertesi gün ateş yükseliyomuş ateşin düşüşünü de değerlendirip ilişki şart diolar..

çıkabilir canım varsa ama adet geçtikten anca 10 gün sonra idrardan öğrenen bi arkadaşım da var..en garantili kan tahlili..bide klomen de geçiktirebilio bi kaç gün diolar ama emin değilim duyduklarımı söylüyorum...

Allah kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın...
2 ay önce adedim 10 güğün gecikti. Ben tabi bebeğe yordum çünkü şu yaşıma kadar adetimde hiç sapma olmamıştı..Kan testi yaptırdım 8. günü negatif çıktı. Bebek düşünmediğimiz halde nagatifi görünce çok üzülmüştüm..
İnşallah bu kez çok beklemeden olumlu sonuçlar alırız..
Bu arada kıslar 2 gündür ara ara üşüme geliyor. Vücudum yanıyor hiissediyorummm...

Ya benim normalde hiç gecikmez hep 28 . gün gelirdi... Bugün 30. gün tık yok.
2 gün bi kahverengi akıntım falan oldu, şimdi o da kesildi. Ama hamile olabileceğime dair de enn ufak bişey hissetmiyorum..
Test yapıp negatif olduğunu görmek istemiyorum artık... Kafam çok karışık

ben ateşin yükseldiğinde yumurtlama olayı oluyor sanıyorum ve 12 saat içinde ilişki lazım.

ama bende ateş şuanda stabil(doktorlar dizisini fazla islersek böyle olur:))

herhangi bi yükseliş yada düşüşte hemen bizimkini bayıltıp işe koyulacağım:)

yada ne kadar sonra???

bir kaç gun daha bekle ve test yap yuksek ıhtımal hamıle olma şansın var. hamilelik belirtiside bekleme hemen ben ilk hamılelıgımde hiç belirti yaşamamaıstım 2 hafta gecıkınce doktora gıttım ve kontrol sırasında hamıle oldugum anlaşıldı. belirti yok diye üzülme o nedenle.

merak eden ve ii dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim kızlar ama randevuyu öğleden sonraya verdilerrrr beklemek zorundayımmm..
ıcequennnnn nerdesinnn canım yaaa çok merak ediorumm seniiii

merak eden ve ii dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim kızlar ama randevuyu öğleden sonraya verdilerrrr beklemek zorundayımmm..
ıcequennnnn nerdesinnn canım yaaa çok merak ediorumm seniiii

hayırlısı selin7 cim ıcequen den ve senden olumlu sonuçlar gelicekmiş gibime geliyor içime doğuyor

evet tatlım yanı zatenn benimde öle ama bugün adet günüm benimm çokk heyecanlıyım çokkk :))
insallah canim ya. bu gogus ucu degilde yani sayilirmi? bir tane var sanki daha once ordamiydi bilmiyorum. :44:
amaaan. kafayi siyiricaz belirti diye. beklemek en dogrusu , ama cok zooooor

offff inşallah öle olur yaaa çatlıycam valla meraktann testim yanımda ama yapmıyorum azcık bekliyim kırmızılar gelir belki ayy inşallah gelmes yaaaaaaaa
canım benim doktorum adettinin üzerinden en az 5 gün geçerse belli olur demişti bence biraz bekle hemen umutsuzluğa kapılma :82:

benimdeeee adet günüm ulten yaaaa senle bana günn geçmez şimdi bugünn paylaşalım bare zaman geçsin arkadaşımmm
ben baktım göğüslerimede ağrıdan başka bişi yok nieya olsun ucuda acısın damarda olsun ama.... bugün adet günüm daha bişi yok ama olcam sanki.. paylaşmaya devam ederim dua edin nolur....

selinnn ne var ne yok bat ne zamandı kardeşim benim bugünn heyecan dorukta gelen giden yok bakalım bekliyorumm gelmesin amaaa
oooyyyyyyyy hade bakalımm herkes hamiş olsunn yaaaa
kızlar günaydınnnn
bugünde inşallah güzel güzel haberler alırız. yarında benim adet günüm çok heyecanlıyım çokkk:87:

selin hakkında hayırlısı arkadaşımm güzel haberini bekliyoruz benimde benimde bugün adet günüm kasıklarım ağrıyo ama nie ağrıyo hiç bilmiyorum dua edelim hamiş olalımm
günaydın canım inşallah sendende güzel haberler alırız...benim çok belim ağrıo ve karnımda ağrı var bekliorum öğleden sonra gidicem tahlile

herkese günaydınn güzell hamişler ve adayları bugün güzel bir gün bugün adet günüm dualarınızı bekliyorum inşallah gelmez ve hamiş oluruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…