artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

ben diyorumki ama selin teyzesi acık daha bekliyim dün öğlen yapmıştım ççıkmamıştı bugünde çıkmazsa pufff hayaller suya düşecekk ama gelen gidende yok offf beklemek zor valla sen nasılsınn test filan yaptın mı hiç

bilgemadam bir 9 aylığına kırmızıların gelmemesi bunun yanında sağlıklı hayırlı bebişler gelmesi dileğiyle

tatlım..o kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir...

hala kırmızılar yoksa bi kan testi yaptır derim..
madem adetinde hep düzenli..işkillenmek lazım bu durumdan:)

ayyyyy ağzın bak yesin canım benimmmm bakalım inşallah gelmezz ....
bilgemadam bir 9 aylığına kırmızıların gelmemesi bunun yanında sağlıklı hayırlı bebişler gelmesi dileğiyle

inşallahh sende bu ay kalırsın hamiş:9) bence sen bu ay nasıl hesaplayacaksın bilemem ama bu ay 28den hesapla bidahaki ay yine 26 olursa o zaman anlarsın ki 26 günde bir oluyorsun ama sen hesabı kitabı bırak bence belkide yumurtlama tarihlerimiz değişkendir o yüzden sen gün aşırı sev kocişi

inşallah canım yaa güzel için de ayrıca teşekkürlerr

hımm bu ay 28 den hesaapla yine 26 olursa o zaman 26 dan hesaplarsın ama madem bebiş için uğraşıyoruz gün hesaplamayı bırakıp gün aşırı seversek kocişleri daha sağlam olur bence:))

Dün akşam bir bebek ziyaretine gittik . Bir başka arkadaşın hamile olduğunu öğrendim. Onun adına sevindim ama kendi adıma üzüldüm o kadar mutluydu ki gözlerinden resmen taşıyordu mutluluk ben 2 aylık hamileyim derken, eee napayım onunla beraber başlamıştık daha doğrusu ben başlayalı üç ay olmuştu bizde düşünüyoruz ve inanıyorum ben bu ay hamile kalıcam demişti gerçektende inandığı gibi oldu :)) belki de olumlu düşünmek gerekli ama ben en başında olumsuz düşünmüyordum ki bende her an hamile kalacakmışım gibi hissediyordum aman yaaaa neyse cumartesi dr gidicem zaten neymiş ne değilmiş öğreniriz her ay her ay hamilelik psikolojisinden sıkıldım ama yalancı belirtiler istemiyorum gerçek belirtiler olsun ve çift çizgiyi göreyim artık. Daha doğrusu hepimiz görelim inş

inşallah canımm sen içini rahat tut herkesin annelik günü farklıdır bizde 3 arkadaş başladık onlar ilk denemede tutturdu bakalım ben napıcam benimde bugün mesela ama gelen giden yok dün test yaptım çıkmadı mesela bugün tekrar yapıcamm hayırlısı nasip kısmet

selam kizlar biraz okudum bi cok arkadasimizin adet gunu bugun,hayirli haberlerinizi bekliyorum bende hamilelikte beslenme konusunu arastiriyorum ,hadi bebis haberleriniz gelsinde birlikte arastiralim

oyyy tatlım benim...kederlenmişiz:)
normal bunlar,hepimizin çevresinden hamile haberleri geliyo,hatta bizden çok sonra evlenenlerin bile çocukları oluyor:)alışmak lazım bunlara...
benim bacım var bitane,asıl kazığı o attı bana ama iyikide atmışbebek diye diye yanan ben,
hanfendi bebek istemiyodu ilk kez bi deniyim demiş ve hamile kaldı:)

abla kardeş aynı zamanlarda hamiş gezeriz diyede ümitlendim ama şansım varsa yinede yakalarım:)

bizimde kısmetimiz buymuş,sonuçta bu çok büyük bir olay,aczık beklemeye değer...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…