evet tatlım yanı zatenn benimde öle ama bugün adet günüm benimm çokk heyecanlıyım çokkk :))
madamcımm benim bugün adet günümmm:) gelen giden yok testin varsa hemen yap hadi bekliorumm çabukkk beni teyzee yappp:)
evet tatlım yanı zatenn benimde öle ama bugün adet günüm benimm çokk heyecanlıyım çokkk :))
madamcımm benim bugün adet günümmm:) gelen giden yok testin varsa hemen yap hadi bekliorumm çabukkk beni teyzee yappp:)
İnşallah hepiniz hamişsinizdir hatunlar... Sizin bu haliniz beni bile burdan heycanlandırdı. Bende bu ay hamiş belirtileri hissettim. Ama tutmamış bizim bebiş. Bugün adetimin son günü. Çalışmalara devam. Yalnız ilginç olan ben hep 28 günde bir olurum. Çalışmalara geçen ay başladık ve düzenim değişti 26 gün sonra oldum. Yumurtlama günümü neye göre hesaplıcam bilemedim...Bilgisi olan varmııııı???
herkese günaydınn güzell hamişler ve adayları bugün güzel bir gün bugün adet günüm dualarınızı bekliyorum inşallah gelmez ve hamiş oluruzzz[/Q
hadi tatlım ikimizde bekleyişteyiz inş rabbim nasip ederde beraber veririz hamiş haberini. akıntım çok oluo gibi ama akmıo nası işse. içte bişiler oluo ama ne? bu sabah öyle fırladımki yataktan oldum sandım bian şükür rabbime olmamışım...
ben diyorumki ama selin teyzesi acık daha bekliyim dün öğlen yapmıştım ççıkmamıştı bugünde çıkmazsa pufff hayaller suya düşecekk ama gelen gidende yok offf beklemek zor valla sen nasılsınn test filan yaptın mı hiç bugün yapmadım ama elimde test olsa yapardım gelen giden yoksa ve bugün adet gününse silikte olsa çıkar yap sen testi çıkmazsa ve adet olmazsan yarın bitane daha yaprsın
İnşallah hepiniz hamişsinizdir hatunlar... Sizin bu haliniz beni bile burdan heycanlandırdı. Bende bu ay hamiş belirtileri hissettim. Ama tutmamış bizim bebiş. Bugün adetimin son günü. Çalışmalara devam. Yalnız ilginç olan ben hep 28 günde bir olurum. Çalışmalara geçen ay başladık ve düzenim değişti 26 gün sonra oldum. Yumurtlama günümü neye göre hesaplıcam bilemedim...Bilgisi olan varmııııı???
canım en güzeli ovulasyon testi kullan
herkese günaydınn güzell hamişler ve adayları bugün güzel bir gün bugün adet günüm dualarınızı bekliyorum inşallah gelmez ve hamiş oluruzzz[/Q
hadi tatlım ikimizde bekleyişteyiz inş rabbim nasip ederde beraber veririz hamiş haberini. akıntım çok oluo gibi ama akmıo nası işse. içte bişiler oluo ama ne? bu sabah öyle fırladımki yataktan oldum sandım bian şükür rabbime olmamışım...
senındemi bugün cnm maşallah topic bereketlendi inş hamilesindir
Ya benim normalde hiç gecikmez hep 28 . gün gelirdi... Bugün 30. gün tık yok.
2 gün bi kahverengi akıntım falan oldu, şimdi o da kesildi. Ama hamile olabileceğime dair de enn ufak bişey hissetmiyorum..
Test yapıp negatif olduğunu görmek istemiyorum artık... Kafam çok karışık
ben diyorumki ama selin teyzesi acık daha bekliyim dün öğlen yapmıştım ççıkmamıştı bugünde çıkmazsa pufff hayaller suya düşecekk ama gelen gidende yok offf beklemek zor valla sen nasılsınn test filan yaptın mı hiç
bugün yapmadım ama elimde test olsa yapardım gelen giden yoksa ve bugün adet gününse silikte olsa çıkar yap sen testi çıkmazsa ve adet olmazsan yarın bitane daha yaprsın
Ovulasyon testini kullananlar varmı? Faydası varmı ve nasıl kullanılıyorum bilmiyorum
senındemi bugün cnm maşallah topic bereketlendi inş hamilesindir
yok canım benim dündü ama olmadı şuana kadarda olan bişi yok bekleyişteyim:18::18::18:
bilgemadam bir 9 aylığına kırmızıların gelmemesi bunun yanında sağlıklı hayırlı bebişler gelmesi dileğiyle
eevt bekliyorussss kırmızı kart görmezsek süperrr herkese günaydınn güzell hamişler ve adayları bugün güzel bir gün bugün adet günüm dualarınızı bekliyorum inşallah gelmez ve hamiş oluruzzz[/Q
ii madam dur azcık sıkışayım da o zaman yapimm şu testtii :)))sen nerde yaşıyorsunn?ben diyorumki ama selin teyzesi acık daha bekliyim dün öğlen yapmıştım ççıkmamıştı bugünde çıkmazsa pufff hayaller suya düşecekk ama gelen gidende yok offf beklemek zor valla sen nasılsınn test filan yaptın mı hiç
bugün yapmadım ama elimde test olsa yapardım gelen giden yoksa ve bugün adet gününse silikte olsa çıkar yap sen testi çıkmazsa ve adet olmazsan yarın bitane daha yaprsın
inşallahhhsenındemi bugün cnm maşallah topic bereketlendi inş hamilesindir
tabiki faydası var ben bu ay kullandım hiç yumurtlamanı kaçırma gibi bı durumun yok kullanımı gayet kolay bununla ilgili başlıkta var orayı okuyabilirsin..kullanımı çok kolayben diyorumki ama selin teyzesi acık daha bekliyim dün öğlen yapmıştım ççıkmamıştı bugünde çıkmazsa pufff hayaller suya düşecekk ama gelen gidende yok offf beklemek zor valla sen nasılsınn test filan yaptın mı hiç
Ovulasyon testini kullananlar varmı? Faydası varmı ve nasıl kullanılıyorum bilmiyorum
yok canım benim dündü ama olmadı şuana kadarda olan bişi yok bekleyişteyim:18::18::18:
senınde test yapma zamanın gelmiş ne bekliosun canım
bilgemadam bir 9 aylığına kırmızıların gelmemesi bunun yanında sağlıklı hayırlı bebişler gelmesi dileğiyle
ii hade çok şükürr bekle bakalım sendende güzelleri alırız inşallahherkese günaydınn güzell hamişler ve adayları bugün güzel bir gün bugün adet günüm dualarınızı bekliyorum inşallah gelmez ve hamiş oluruzzz[/Q
tamam o zaman biras sıkışım yaparımm sen nerede oturuyorsun ?ben diyorumki ama selin teyzesi acık daha bekliyim dün öğlen yapmıştım ççıkmamıştı bugünde çıkmazsa pufff hayaller suya düşecekk ama gelen gidende yok offf beklemek zor valla sen nasılsınn test filan yaptın mı hiç
evettt benimde bugünnnnnnnnnnnnn senındemi bugün cnm maşallah topic bereketlendi inş hamilesindir
Dün akşam bir bebek ziyaretine gittik . Bir başka arkadaşın hamile olduğunu öğrendim. Onun adına sevindim ama kendi adıma üzüldüm o kadar mutluydu ki gözlerinden resmen taşıyordu mutluluk ben 2 aylık hamileyim derken, eee napayım onunla beraber başlamıştık daha doğrusu ben başlayalı üç ay olmuştu bizde düşünüyoruz ve inanıyorum ben bu ay hamile kalıcam demişti gerçektende inandığı gibi oldu :)) belki de olumlu düşünmek gerekli ama ben en başında olumsuz düşünmüyordum ki bende her an hamile kalacakmışım gibi hissediyordum aman yaaaa neyse cumartesi dr gidicem zaten neymiş ne değilmiş öğreniriz her ay her ay hamilelik psikolojisinden sıkıldım ama yalancı belirtiler istemiyorum gerçek belirtiler olsun ve çift çizgiyi göreyim artık. Daha doğrusu hepimiz görelim inş
Dün akşam bir bebek ziyaretine gittik . Bir başka arkadaşın hamile olduğunu öğrendim. Onun adına sevindim ama kendi adıma üzüldüm o kadar mutluydu ki gözlerinden resmen taşıyordu mutluluk ben 2 aylık hamileyim derken, eee napayım onunla beraber başlamıştık daha doğrusu ben başlayalı üç ay olmuştu bizde düşünüyoruz ve inanıyorum ben bu ay hamile kalıcam demişti gerçektende inandığı gibi oldu :)) belki de olumlu düşünmek gerekli ama ben en başında olumsuz düşünmüyordum ki bende her an hamile kalacakmışım gibi hissediyordum aman yaaaa neyse cumartesi dr gidicem zaten neymiş ne değilmiş öğreniriz her ay her ay hamilelik psikolojisinden sıkıldım ama yalancı belirtiler istemiyorum gerçek belirtiler olsun ve çift çizgiyi göreyim artık. Daha doğrusu hepimiz görelim inş
selam kizlar biraz okudum bi cok arkadasimizin adet gunu bugun,hayirli haberlerinizi bekliyorum bende hamilelikte beslenme konusunu arastiriyorum ,hadi bebis haberleriniz gelsinde birlikte arastiralim
kelebeklerim senin kesinleşmişti dimi hamişsin dimi
selam kizlar biraz okudum bi cok arkadasimizin adet gunu bugun,hayirli haberlerinizi bekliyorum bende hamilelikte beslenme konusunu arastiriyorum ,hadi bebis haberleriniz gelsinde birlikte arastiralim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?