artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

kizlar bugun esim randevu almis doktordan ekim ayina vermis birde tahmini dogum tarihi 11 haziran demis ama benim cati darligim var planli sezeryan yapiyorlar iki hafta once alirlar:26:

kızlarrrrrrrr müjdemi isterim sonucu aldım geldim hemde ayağımı sürüye sürüye geldim çünkü hepinizi peşimden sürüklicem
ve sonuç

HAMİLEYİMMMMM

nerde aradın beni berremm benim bende çok özledim senii ne var ne yok bebiş varmı bugün benim bat ama gelen giden yok test yaptım çıkmadı bekliyorum tatlım:))) sen napıyosun çook özlediiimmm berremi ben yaaa
seni aradım madamım...
nasılsın neler yapıyon...
özledim valla...

kızlarrrrrrrr müjdemi isterim sonucu aldım geldim hemde ayağımı sürüye sürüye geldim çünkü hepinizi peşimden sürüklicem
ve sonuç

HAMİLEYİMMMMM

yaaaa kızlar süpersiniz sürüyün sürüyün bizde gelcez peşinizden ama bakın anlaşalım bizi burda bırakıp başka topiklere taşınmayın olurmu bu süreci ve doğumlarını bile bu topikde paylaşalım şimdi 3 ledik hamişleri demii:)

valla 3ledik cnm darısı hepinizin başına

valla şekerim ben bu topiği ve burdaki herkesi çok sevdim burdan devam edelim derim benim için no problem

kızlar ben zor olmazsa eğer bide sonucu pozitif olan arkadaşlarımızın kutucuğuna klomenlemi + çatlama iğnesi varmı yoksa tamamen doğal yöntemmi onu belirten bi simgede ekleyelim diyorum sizce

Şeker leblebi çok zor olurmu???

saol yeşimcim eksik olma darısı hepinizin başına ne güzel bişeymiş ya şaka gibi geliyo hala

ıcequenn gözün aydın canım çok sevindim senin adına içime doğmuştu... haber verdinmi eşine planın varmı?hamişler eşlerinize neasıl haber verdiniz

valla şekerim ben bu topiği ve burdaki herkesi çok sevdim burdan devam edelim derim benim için no problem

ay nasılda neşelendin Allah bu neşeni hiç bozmasın ne heyecandır şimdi benim bile içim kıpır kıpır oldu hadi kızlar günü geçen test yapsın bilelim artık :) Topiğimiz çok bereketli hepimiz bebeklerimizin takibini yapalım inşallah burda ya ne güzel gün be gün herşeyi paylaşıcaz önce kalanlardan tüm bilgileri alcaz acemiliğimizi bastırıcaz bu süper valla:)

ay nasılda neşelendin Allah bu neşeni hiç bozmasın ne heyecandır şimdi benim bile içim kıpır kıpır oldu hadi kızlar günü geçen test yapsın bilelim artık :) Topiğimiz çok bereketli hepimiz bebeklerimizin takibini yapalım inşallah burda ya ne güzel gün be gün herşeyi paylaşıcaz önce kalanlardan tüm bilgileri alcaz acemiliğimizi bastırıcaz bu süper valla:)

ıcequenn gözün aydın canım çok sevindim senin adına içime doğmuştu... haber verdinmi eşine planın varmı?hamişler eşlerinize neasıl haber verdiniz

saol cnm kalbin temizmiş sonucu alınca bi güzel başladım ben ağlamaya herkes bişey var sandı bakıyo öyle telefon elimde arayamıyorum elim ayağım titriyo nese aradım ağlamaktan konuşamıyorum ben tabi bide küstük iki gündür noldu dedi hamileymişim dedim bişey planlayamıyosunki o an onun verdiği tepki daha garipti önce anlamadı herhalde cinsiyeti bellimi dedi dalga geçiyo sandım önce şaşırmış bişeyde diyemedi azcık konuştuk akşama kutlarız dedi kapattık biraz önce aradı sen bana biraz önce telde hamileyim mi dedin dedi güldüm ama çabuk girdi babalık moduna teli kapatırken çocuğa dikkat et diyo kendine dikkat et demiyo kıyamam canın bişey istiyomu faan diyo hemen

neşelenmek ne kelime cnm uçuyorum çok değişik bi duygu ama hastanedeki kızların tepkisi çok güzeldi günüm geçmeden öğrendim ya sanki sonuç benim değilde onların gibi hem şaşırdılar hem sevindiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…