- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
kızlarrrrrrrr müjdemi isterim sonucu aldım geldim hemde ayağımı sürüye sürüye geldim çünkü hepinizi peşimden sürüklicem
ve sonuç
HAMİLEYİMMMMM
Benimde icim kipir kipir oldu ya.
son 4 gun :)
nerde aradın beni berremm benim bende çok özledim senii ne var ne yok bebiş varmı bugün benim bat ama gelen giden yok test yaptım çıkmadı bekliyorum tatlım:))) sen napıyosun çook özlediiimmm berremi ben yaaa
ayyyy icequencim çokkkkkkkkk sevindim adına ...3. ayındı sanırım senin değilmi yanlış hatırlamıyorsam..TEBRİK EDERİM canım gözün aydın..sağlıcakla kucağına alırsın inşallahhhhhh..neşe dolu sorunsuz bir hamilelik geçirirsin...
seninde az kalmış bata canım inşallah seninde güzel haberlerin gelir..ayyy kızlar benide heyecanlandırdınız bata çokkkkkk var benim geçmiyo günler..:44:
saol cnm kalbin temizmiş sonucu alınca bi güzel başladım ben ağlamaya herkes bişey var sandı bakıyo öyle telefon elimde arayamıyorum elim ayağım titriyo nese aradım ağlamaktan konuşamıyorum ben tabi bide küstük iki gündür noldu dedi hamileymişim dedim bişey planlayamıyosunki o an onun verdiği tepki daha garipti önce anlamadı herhalde cinsiyeti bellimi dedi dalga geçiyo sandım önce şaşırmış bişeyde diyemedi azcık konuştuk akşama kutlarız dedi kapattık biraz önce aradı sen bana biraz önce telde hamileyim mi dedin dedi güldüm ama çabuk girdi babalık moduna teli kapatırken çocuğa dikkat et diyo kendine dikkat et demiyo kıyamam canın bişey istiyomu faan diyo hemen
2.ayımdı cnm çok şükür allahım fazla aratmadı.çok teşekkür ederim cnm güzel dileklerin için darısı başınıza artık bol bebekli bi topik olcak inş.lah
kızlar ben zor olmazsa eğer bide sonucu pozitif olan arkadaşlarımızın kutucuğuna klomenlemi + çatlama iğnesi varmı yoksa tamamen doğal yöntemmi onu belirten bi simgede ekleyelim diyorum sizce
Şeker leblebi çok zor olurmu???
kızlarrrrrrrr müjdemi isterim sonucu aldım geldim hemde ayağımı sürüye sürüye geldim çünkü hepinizi peşimden sürüklicem
ve sonuç
hamileyimmmmm
aslında eklenebilir kimin ne yol izlediğini görmüş olur ve bizler içinde tecrübe olur , ben klomen kullanıyorum 2.ayım cuma günü tekrar kontrole gidicem yumurtlamama bakılcak..
birde arkadaşlar BAT'ı 10 gün geçtiği halde haber vermeyenleri listeden silerim
hamile isimlerinin arasında don sütyen sallamalarına gerek yok
çünkü 10 günlük gecikmeyle ortaya çıkar artık ne olup ne olmadığı
sadece listeye isim yazdırmak olmamalı amaç, burada paylaşımda yapılsın
hayırlısı olsun cnm umutlu topiğimizde yola devamUmudum gelecek aya kaldı kızlar :-( regl oldum
umudum gelecek aya kaldı kızlar :-( regl oldum
Umudum gelecek aya kaldı kızlar :-( regl oldum
ve sonuç
HAMİLEYİMMMMM
hakkında hayırlısı olsun
yeni tarihin nedir
18 EKİM mi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?