yaa erken hasta oldum. Yeni tarihim 13 ekim olacak puff gelecek ay umarim basaririz. Buarada hamile olan herkese tebrikler saglikli bebekleri olur insallah
İSİM BAT SONUÇ TEDAVİ GÖRENLER
behiye_abg 6 EylülTEBRİKLER
rengarenk34 7 Eylül:92: xxx
gossip_coloumnist 8 Eylül:92:
kelebeklerim0407 9 EylülTEBRİKLER
ulten33 12 Eylül:92:
bilgemadam 13 Eylül:92:
selin7 13 Eylül:92:
icequen 14 EylülTEBRİKLER
oreiro 14 Eylül:92:
gokay13 15 Eylül:92:
oreiro 15 Eylül:92:
uhlamur 15 Eylül:92:
angelica25 16 Eylül:92:
41zeynep 16 Eylül:92:
Yesim83 16 Eylül:92:
emosderin 17 Eylül:92:
zahide_30 17 Eylül:92:
dila22 15-18 Eylül:92:
TugbaFatih 19-20 Eylül:92:
edirne 20 Eylül:92:
mileydi 21 Eylül:92:
ozlemcr 21 Eylül:92:
papatya2507 21 Eylül:92:
_Sel 21 Eylül:92:
tugsad 21 Eylül:92:
dhc83 24 Eylül:92:
PembeKelebek 24 Eylül:92:
şeker-leblebi 25 Eylül:92: Eş Tedavisi
karacikolata 26 Eylül:92:
nihal_25 26 Eylül:92:
gokceeennn 27 Eylül:92:
CosMo 29 Eylül:92:
aysunayy 30 Eylül:92:
nazonaz 30 Eylül:92:
rose_minel 30 Eylül:92:
BALIMSIN 3 Ekim:92:
jeanneCdarc 3 Ekim:92:
medmus 4 Ekim ?:92:
oznur_u 6 Ekim:92:
maryporker 6 Ekim:92:
umaygulay 8 Ekim ?:92:
hapsuu 13 Ekim:92:
arkadaşlar listeye eklememi istediğiniz kendinizle ilgili değişiklikleri bana özel msj atarsanız sevinirim, gözden kaçırdıklarım olabiliyor...
deneme deneme deneme 1 2 3
Umudum gelecek aya kaldı kızlar :-( regl oldum
kızlarrrrrrrr müjdemi isterim sonucu aldım geldim hemde ayağımı sürüye sürüye geldim çünkü hepinizi peşimden sürüklicem
ve sonuç
HAMİLEYİMMMMM
saol cnm benim darısı başına bu ayda bi keramet var ateş ölçmeye devam aksatma sakıngözlerim doldu bitanem..çok sevindimmm..
inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişiniz:)
yeşimcimmmm sıra sende hadi bakalımmm...
yaa ben eylül ayını zaten çok seviyorumm..bereketiyle geldi iştee
amin cnm çok saol allah sizede nasip etsintebrikler canımmmmmm çok sevindim inşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur:)
ayyyyyyy ÇOOOOOOOKKKK SEVİNDİMMMMMM SANA UĞUR GETİRDİMMMM:) İNŞALLAHHH KENDİMEDE GETİRİRİM ...AYYY DESENE TEYZE YAPTIN BENİİİ BELİRTİLERİMİZ AYNI DİODUN BAK NE GÜZEL OLDUU SEN BENDEN ÖNCE ÖĞRENDİN HAYIRLISI OLSUN TATLIM İNŞALLAHHH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALIRSIN KENDİNE VE BEBİŞE DİKKAT ET BUNDAN SONRA YEMENE İÇMENE DİKKAT ET ÖZELLİKLE BOL BOL SU İÇ:)
birde arkadaşlar BAT'ı 10 gün geçtiği halde haber vermeyenleri listeden silerim
hamile isimlerinin arasında don sütyen sallamalarına gerek yok
çünkü 10 günlük gecikmeyle ortaya çıkar artık ne olup ne olmadığı
sadece listeye isim yazdırmak olmamalı amaç, burada paylaşımda yapılsın
bi daha tebrikler ozaman...testte pozitif çıktığında yanılma payı çok düşüktür diye biliyorum silikte olsa bebişinin ilk haberi...şimdi sağlıkla mutlulukla güzel bir hamilelik geçir bakalım
haahaha Allah iyiliğini versin şeker çok hoşsun :)))
ben o bayrakları sen söylediğinde farkettim, ben gerçekten beyaz bayrak zannetmiştin ne kadar dikkatsizim
bu arada mutluluk heyecan vsvs gerçekten paylaşıldıkça artarmış şimdi güzel haberler aldıkça güzel haber vermeyi daha hevesle bekliyorum ve haberleri daha hevesle bekliyorum..
çok saol cnm eksik olma ya ben günümden önce yaptımya o yüzden korktum açıkçası ama allaha şükür testte kesinleşti allah sağ salim kucağıma almayıda nasip eder inş.lah darısı hepinizin başına çok değişik bir duyguymuş
Umudum gelecek aya kaldı kızlar :-( regl oldum
hapsuu inan sana çok üzüldüm sen ve senin gibi bu ay adet görenlere. sanki bende sizleri yalnız bırakmıcakmışım gibi geliyor kırmızılar kapıda sanırım..
iceqeeen tatlım Allah sağsalim bebeğine kavuşmanı nasip etsin. haberi okuyunca senin bu mutluluğunu eşimlede paylaştım.. bugün sana hastanede denilenleri söyledim. moralini bozmuşlar arkadaşımın dedim. eşimde biz perşembeye kadar bekleyelim en iyisi dedi. sahi canım adetten kaç gün sonra yaptın testi
testim yarına kaldı cnm kayınvalidem rahatsızlandı çıkamadım artık ben öğrenene kadar çoçuk ilkokula başlar:)
ben yarın yapsammı ki? çatlıcam ha ...
çok saol cnm eksik olma ya ben günümden önce yaptımya o yüzden korktum açıkçası ama allaha şükür testte kesinleşti allah sağ salim kucağıma almayıda nasip eder inş.lah darısı hepinizin başına çok değişik bir duyguymuş
günün ne zamandı cnm.valla ben selin ovulasyon testini yaptı çift çizgi gördü itiraf ediyorum çok pis kıskandımbaşka türlü günüm geçmeden yapamazdım cesaret edipte
kesinlikle inanılmaz bir duygu...ben ilk yaşadığımda öğrenir öğrenmez dünyam değişmişti sanki....
sana abla tavsiyesi (muhtemelen ablanım :)) önce sadece eşinle keyfini çıkarın sonra biraz sakinleştiğinde hayatına normal devam et ve bir süre kimseye söyleme...biliyorum çok zor (benim bir megafonla anons yapmadığım kalmıştı) ama ben bu konuda nazara çok fazla inanıyorum...hamile olduğumu öğrendiğim ve herkese söylediğim gece sabaha kadar uyuyamamıştım sıkıntıdan...
bol su içmeye çalış kendini çok fazla dinleme o sana zaten ne yapman gerektiğini söyler önce ilk doktor kontrollerini yaptır ve kendini rahat bırak içinde büyüsün bebişin (ay konuşurken çok heyecanlandım şimdi)
kendine dikkat et ve canını hiçbirşeyin sıkmasına izin verme olur mu
günüm dündü. bende şimdi 2 gün kala çıkınca heveslendim valla iştaha geldim biansabah yapım bari çıkmaz belki ama Allahtan ümit kesilir mi? valla bi çıksın dile ne dilersen canım senden cesaret alıom çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?