artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

yaa erken hasta oldum. Yeni tarihim 13 ekim olacak puff gelecek ay umarim basaririz. Buarada hamile olan herkese tebrikler saglikli bebekleri olur insallah

üzülme canım hakkında hayırlısı olsun belki böylesi daha ii sende bu ay tekrar çalışırsınn ekimdede senı kutlarızz

bENİM KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNEMDE İLK AY KLOMEN + ÇATALAMA İĞNESİ YAZSAK YETECEK SANIRIM :)

kızlarrrrrrrr müjdemi isterim sonucu aldım geldim hemde ayağımı sürüye sürüye geldim çünkü hepinizi peşimden sürüklicem
ve sonuç

HAMİLEYİMMMMM

bi daha tebrikler ozaman ...testte pozitif çıktığında yanılma payı çok düşüktür diye biliyorum silikte olsa bebişinin ilk haberi...şimdi sağlıkla mutlulukla güzel bir hamilelik geçir bakalım

saol cnm benim darısı başına bu ayda bi keramet var ateş ölçmeye devam aksatma sakın

tebrikler canımmmmmm çok sevindim inşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur:)
amin cnm çok saol allah sizede nasip etsin

getirdin cnm ya senin sayende baya erken öğrendim erken yaşadım mutluluğu allah daim etsin inş.lah allah sanada nasip etsin bidaha acısını göstermesin inş.lah bende sana uğurlu gelirim cnm sen naptın sonuç ne zaman çıkcak tatlım

haahaha Allah iyiliğini versin şeker çok hoşsun :)))

ben o bayrakları sen söylediğinde farkettim, ben gerçekten beyaz bayrak zannetmiştin ne kadar dikkatsizim

bu arada mutluluk heyecan vsvs gerçekten paylaşıldıkça artarmış şimdi güzel haberler aldıkça güzel haber vermeyi daha hevesle bekliyorum ve haberleri daha hevesle bekliyorum..

hapsuu inan sana çok üzüldüm sen ve senin gibi bu ay adet görenlere. sanki bende sizleri yalnız bırakmıcakmışım gibi geliyor kırmızılar kapıda sanırım..

iceqeeen tatlım Allah sağsalim bebeğine kavuşmanı nasip etsin. haberi okuyunca senin bu mutluluğunu eşimlede paylaştım.. bugün sana hastanede denilenleri söyledim. moralini bozmuşlar arkadaşımın dedim. eşimde biz perşembeye kadar bekleyelim en iyisi dedi. sahi canım adetten kaç gün sonra yaptın testi

bi daha tebrikler ozaman ...testte pozitif çıktığında yanılma payı çok düşüktür diye biliyorum silikte olsa bebişinin ilk haberi...şimdi sağlıkla mutlulukla güzel bir hamilelik geçir bakalım

çok saol cnm eksik olma ya ben günümden önce yaptımya o yüzden korktum açıkçası ama allaha şükür testte kesinleşti allah sağ salim kucağıma almayıda nasip eder inş.lah darısı hepinizin başına çok değişik bir duyguymuş

doğru ya bende bayrak sanmıştım ha...

testim yarına kaldı cnm kayınvalidem rahatsızlandı çıkamadım artık ben öğrenene kadar çoçuk ilkokula başlar:)

iceqeeen tatlım Allah sağsalim bebeğine kavuşmanı nasip etsin. haberi okuyunca senin bu mutluluğunu eşimlede paylaştım.. bugün sana hastanede denilenleri söyledim. moralini bozmuşlar arkadaşımın dedim. eşimde biz perşembeye kadar bekleyelim en iyisi dedi. sahi canım adetten kaç gün sonra yaptın testi

Umudum gelecek aya kaldı kızlar :-( regl oldum

tatlım sakın üzülme bol moralle hemen adetin ardından çalışmala başlıyosun bidahaki ayda seni tebrik edicez allhın izniyle

saol cnm ya moralimi bozan şey zaten tedirginim yaptığımın farkındayım iyice keyfim kaçtı tatlım sorunda oya zaten ben adetime 2 kala test yaptım evde hafif çizgi görünce koştum bugün kan testine ondan bozdularya moralimi bikaç gün geçsin öle yaptır daha günün bile gelmemiş diye normalde adet günüm yarındı benim

testim yarına kaldı cnm kayınvalidem rahatsızlandı çıkamadım artık ben öğrenene kadar çoçuk ilkokula başlar:)

olmadı ama şekerim anlaşmayı bozdun hani beraber vercektik bugün haberi
bu arada geçmiş olsun cnm önemli bişi yoktur inş.lah

Son düzenleme:

kesinlikle inanılmaz bir duygu...ben ilk yaşadığımda öğrenir öğrenmez dünyam değişmişti sanki....

sana abla tavsiyesi (muhtemelen ablanım :)) önce sadece eşinle keyfini çıkarın sonra biraz sakinleştiğinde hayatına normal devam et ve bir süre kimseye söyleme...biliyorum çok zor (benim bir megafonla anons yapmadığım kalmıştı) ama ben bu konuda nazara çok fazla inanıyorum...hamile olduğumu öğrendiğim ve herkese söylediğim gece sabaha kadar uyuyamamıştım sıkıntıdan...

bol su içmeye çalış kendini çok fazla dinleme o sana zaten ne yapman gerektiğini söyler önce ilk doktor kontrollerini yaptır ve kendini rahat bırak içinde büyüsün bebişin (ay konuşurken çok heyecanlandım şimdi)

kendine dikkat et ve canını hiçbirşeyin sıkmasına izin verme olur mu

günün ne zamandı cnm.valla ben selin ovulasyon testini yaptı çift çizgi gördü itiraf ediyorum çok pis kıskandım başka türlü günüm geçmeden yapamazdım cesaret edipte

günüm dündü. bende şimdi 2 gün kala çıkınca heveslendim valla iştaha geldim bian sabah yapım bari çıkmaz belki ama Allahtan ümit kesilir mi? valla bi çıksın dile ne dilersen canım senden cesaret alıom çünkü

aynı benimde öyle oldu bi anda bakışın değişiyo hayatına bebeğide dahil ediyosun hemen değişik bi duygu.valla cnm bi size bi kocama bi anneme söledim babama sölemicez ağzı durmaz sabaha kadar bütün herkes duyar 3 aydan önce sölemek iyi olmaz derler bende inanırım nazara burdaki arkadaşlarımın kötü niyetli olmadığını bildiğim için hiç çekinmedim açıkçası çok saol tavsiyelerin için şimdi bide doktor işini hallettim mi inş.lah geriside gelir her şeyi burda paylaşıcaz zaten allah izin verirse

ee gecikmiş işte cnm ben öğlen yaptığım halde çıktı sen sabah yapcan garanti olur hadi hayırlısı sabah bekliyorum güzel haberini.cnm benim sağlıklı bi evladın olsun başka bişey dilemem ben burdaki bütün arkadaşlar için dileğim hep aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…