merhaba anneadaylari ve taze anneler :) nasilsiniz? Yazilanlari okudum biraz.ya bugun biraz umutsuzum ben bide canim sıkkıngorumcem oglunu benim dugun gunumde dogurdu ve adetine 2gun var hamile olmakdan supeleniyo.ya yine hamile olursa kocamin akrabalarinin dirdirindan kurtulamam.ay sen doguramadin mi daha yok kac ay oldu olmuyomu cocugun yok doktora git bilmem ne ya hamile olmasin gorumcem ya of.bende belirtı yok malesef adet olcam buyuk ihtimal canim cok skkin ya
caım bende çok istiyodum ama olmadı ve her şeyde bi hayır vardır dedim..önemli bişey değil ama yanında olmam lazımdı artık yarın inşallah güzel haberi veririm tabi varsa:)olmadı ama şekerim anlaşmayı bozdun hani beraber vercektik bugün haberi
Bu arada geçmiş olsun cnm önemli bişi yoktur inş.lah
merhaba anneadaylari ve taze anneler :) nasilsiniz? Yazilanlari okudum biraz.ya bugun biraz umutsuzum ben bide canim sıkkıngorumcem oglunu benim dugun gunumde dogurdu ve adetine 2gun var hamile olmakdan supeleniyo.ya yine hamile olursa kocamin akrabalarinin dirdirindan kurtulamam.ay sen doguramadin mi daha yok kac ay oldu olmuyomu cocugun yok doktora git bilmem ne ya hamile olmasin gorumcem ya of.bende belirtı yok malesef adet olcam buyuk ihtimal canim cok skkin ya
bugun regl oldum ve ovulasyon günümde ilişkiye girdik eşimlee ovulasyon günümden önce sonra hep denedik.. niye hamile kalmadım çok üzüldüm anlatamam... niyeyse hamile kalamıycam giib geliyor... 2 aydır denedikk ama benim umudum sıfırlandı diyebilirmmformulu ne anlamaıdm gittiiii hamile kalmak için
isim bat sonuç
behiye_abg 6 eylül:92:
Rengarenk34 7 eylül:92:
Gossip_coloumnist 8 eylül:92:
Kelebeklerim0407 9 eylül:92:
Ulten33 12 eylül:92:
Bilgemadam 13 eylül:92:
Maryporker 13 eylül:92:
Selin7 13 eylül:92:
Icequen 14 eylül:92:
Gokay13 15 eylül:92:
Oreiro 15 eylül:92:
Uhlamur 15 eylül:92:
41zeynep 16 eylül:92:
Yesim83 16 eylül:92:
Emosderin 17 eylül:92:
Zahide_30 17 eylül:92:
Dila22 15-18 eylül:92:
Tugbafatih 19-20 eylül:92:
Edirne 20 eylül:92:
Mileydi 21 eylül:92:
Ozlemcr 21 eylül:92:
Papatya2507 21 eylül:92:
Tugsad 21 eylül:92:
Dhc83 24 eylül:92:
Pembekelebek 24 eylül:92:
şeker-leblebi 25 eylül:92:
Karacikolata 26 eylül:92:
Nihal_25 26 eylül:92:
Gokceeennn 27 eylül:92:
Cosmo 29 eylül:92:
Aysunayy 30 eylül:92:
Nazonaz 30 eylül:92:
Jeannecdarc 3 ekim:92:
Balımsın 3 ekim:92:
Oznur_u 6 ekim:92:
Umaygulay 8 ekim ?:92:
[sıze=2][ı]arkadaşlar listeye eklememi istediğiniz kendinizle ilgili değişiklikleri bana özel msj atarsanız sevinirim...[/ı][/sıze]
canım dırdır dinlemek hayatta yapılabilecek ennn büyük hatadır...senin hayatın başka, diğerlerinin hayatı bambaşka seninkinden kime ne....ve kimseye cevap vermek zorunda değilsin...hayırlısı, o geleceği zamanı bilir, Allah ne zaman verirse de kestir at kapansın insanların ağzı ve sakın dertlenme kim kaç kere hamile kalırsa kalsın...herkes için yazılan kendisi için en uygundur unutma olur mu....10 tane doğursun görümcen boşveeerrrrrrr....hem sonra gelen bebekler daha kıymetli olur
bugun regl oldum ve ovulasyon günümde ilişkiye girdik eşimlee ovulasyon günümden önce sonra hep denedik.. niye hamile kalmadım çok üzüldüm anlatamam... niyeyse hamile kalamıycam giib geliyor... 2 aydır denedikk ama benim umudum sıfırlandı diyebilirmmformulu ne anlamaıdm gittiiii hamile kalmak için
:) hemen oncelikler degisti demek. bende cok sasirmistim ilk hamleligimde. Idrar yaptim pozitif cikti inanmadim kan yaptim pozitif cikti inanmadim en sonunda ultrasonda gordum tamam dedim ben hamileyim. cok supheciyim. :)saol cnm kalbin temizmiş sonucu alınca bi güzel başladım ben ağlamaya herkes bişey var sandı bakıyo öyle telefon elimde arayamıyorum elim ayağım titriyo nese aradım ağlamaktan konuşamıyorum ben tabi bide küstük iki gündür noldu dedi hamileymişim dedim bişey planlayamıyosunki o an onun verdiği tepki daha garipti önce anlamadı herhalde cinsiyeti bellimi dedi dalga geçiyo sandım önce şaşırmış bişeyde diyemedi azcık konuştuk akşama kutlarız dedi kapattık biraz önce aradı sen bana biraz önce telde hamileyim mi dedin dedi güldüm ama çabuk girdi babalık moduna teli kapatırken çocuğa dikkat et diyo kendine dikkat et demiyo kıyamam canın bişey istiyomu faan diyo hemen
hahaa cok guldum ya, katiliyorum merakta ediyoruz hem. adet olsakta umut devam etmeli , eylul olmazsa ekim batlarini beklicez artik :)birde arkadaşlar BAT'ı 10 gün geçtiği halde haber vermeyenleri listeden silerim
hamile isimlerinin arasında don sütyen sallamalarına gerek yok
çünkü 10 günlük gecikmeyle ortaya çıkar artık ne olup ne olmadığı
sadece listeye isim yazdırmak olmamalı amaç, burada paylaşımda yapılsın
Ahh insallah cosmo, ama bende belirti neyin kalmadi. sabah bir ara midem agzima geldi.gözlerim doldu bitanem..çok sevindimmm..
inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişiniz:)
yeşimcimmmm sıra sende hadi bakalımmm...
yaa ben eylül ayını zaten çok seviyorumm..bereketiyle geldi iştee
olsun canim nasip gelecek aya insallah. Moralini yuksek tut.Umudum gelecek aya kaldı kızlar :-( regl oldum
canim hic oyle dusunme ya. o baska sen baska. biliyorum bazi seyler insnain zoruna gidiyor amamerhaba anneadaylari ve taze anneler :) nasilsiniz? Yazilanlari okudum biraz.ya bugun biraz umutsuzum ben bide canim sıkkıngorumcem oglunu benim dugun gunumde dogurdu ve adetine 2gun var hamile olmakdan supeleniyo.ya yine hamile olursa kocamin akrabalarinin dirdirindan kurtulamam.ay sen doguramadin mi daha yok kac ay oldu olmuyomu cocugun yok doktora git bilmem ne ya hamile olmasin gorumcem ya of.bende belirtı yok malesef adet olcam buyuk ihtimal canim cok skkin ya
aslında cnm cevre baskısından sıkılmıştım dedim hem istiyorum hemde şu milet sussum bebek yapayım dedim.. tabi sadece milet istiyor diye yapmam o ayrıda hiç etkisi yokta diyemem..nebilimmm hemen olur sanıyodum ondan üzüldüm hakkımıza hayırlısıı..umarım o %25 bu ay denk gelir hepimize:)canımıniçi umutların sıfırlanması için 2 ay o kadar çooooookkkk erken ki...30 lu yaşlardan önce tam tamına 1 yıl sonra telaşlanman gerekir...sana şöyle bir istatistik vereyim...düzenli cinsel hayatı olan bir kadının hamile kalma şansı her ay sadece %25...yani öyle ha deyince hamile kalınamıyor...bir de deneme ,sadece sevgini paylaş eşinle...deneme deyince bilimsel çalışma yapıyormuşum gibi geliyor bana...mutlulukla yaşadığın bişeyin sonucunda oluşursa bebişlerimiz hem daha kolay gelirler hem sevgimizi alıp sevgi dolu olurlar....şimdi bebek fikrini kafandan atıp evliliğinin keyfini çıkar bence...bunun formülü yok ve sende bir terslik yok ...henüz zamanı değil en uygun zamanda gelir emin ol
evet canım banada öyle geliyor.ama bunun bir zamanı var elbette.rabbim biliyor zamanını biz ancak sabredip beklemeliyiz.benimde 3. ayım olcak korunmadan.ve kist var aynı zamanda da dr engel olmaz ama zorlaştırır dedi.yine de umutsuzluğa kapılmamaya çalışıyorum.hakkımızda hayırlısı olsun inş.
karnima yastigi koydum gectim aynanin karsısina baktim hamilelik yakisiyomu diye yakisti sanirsam kizlar :) insallah su gobusume gelirse bebisim dahada yakiscak.daha 3gun var hayirlisi :)
karnima yastigi koydum gectim aynanin karsısina baktim hamilelik yakisiyomu diye yakisti sanirsam kizlar :) insallah su gobusume gelirse bebisim dahada yakiscak.daha 3gun var hayirlisi :)
kızlarrr kan değerim 2701 bende hamişimm artıkkk
doktor yarın gel değerlerine tekrar bakalım dedi ultrasyonda yine bakarız dedi görünmezse başka şekilde dedi ama ne dedi anlamadım tam nette de vajinal ultrasyon die sanırım alttan bakıcak ama yine de tedirgin oldum işte.doktor saolsun hiç rahatlatmadı beni.olmazsa yarın kayınvaldemle mi gitsem o tanıyor ya doktoru emekli hemşire o zaman bak nasıl ilgilenecek doktor. ne dersiniz kızlar??
kızlarrrrrrrr müjdemi isterim sonucu aldım geldim hemde ayağımı sürüye sürüye geldim çünkü hepinizi peşimden sürüklicem
ve sonuç
HAMİLEYİMMMMM
tabiki çok yakışıcak..hemde senden çok ümitliyim..bak bi başlık açtın tpic bereketlendi bir sürü arkadaşlıklar oldu sayende inşallah rabbim sana nasip edecek muck
çok yakıştığına eminim .....
candan erçetin dinliyorum ve "kul kurar, kader gülermiş" diyor..çok doğru biz ne kadar çabakarsak çabalayalım, ne planlar ne kurgular hiçbiri yaşayacaklarımızın önüne geçemez...
ben iki düşük yaptım...herşeyim planlı olsun istedim..öğretmenim, doğum şubat marta denk gelsin dedim ki bebeğime uzun süre kendim bakabileyim...6 martta doğum yapacaktım şu an 6 aylık olacaktı bebeğim ve ben 6 ay dolu dolu emzirdikten, büyüttükten sonra başlayacaktım işe...e ben kurdum kader güldü işte olmadı...sonra bu yıl nisan mayıs haziran gibi hamile kalırsam yine şubat ya da martta alacaktım bebişimi kucağıma...ben yine kurdum ve kader yine hadi oradan git işine dedi ameliyat oldum...haziranda temmuzda doğum yapayım hiç istemedim...2 3 aylık bebişi nasıl bırakırım diye düşündüm....sonra bişey oldu bazı şeylerin bizim elimizde olmadığını iyiden iyiye farkedip kendimi bıraktım...2. ay oldu o geleceği zamanı biliyor...şubat mart, haziran temmuz ağustos ocak eylül vsvs...ben artık karışmıyorum...
demem o ki herşey olası gerektiği zamanda olur olmuyorsa zamanı gelmemiştir...
şimdi 3. bebiş haberinizi bekliyorum ben heyecanla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?