artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

merhaba anneadaylari ve taze anneler :) nasilsiniz? Yazilanlari okudum biraz.ya bugun biraz umutsuzum ben bide canim sıkkın gorumcem oglunu benim dugun gunumde dogurdu ve adetine 2gun var hamile olmakdan supeleniyo.ya yine hamile olursa kocamin akrabalarinin dirdirindan kurtulamam.ay sen doguramadin mi daha yok kac ay oldu olmuyomu cocugun yok doktora git bilmem ne ya hamile olmasin gorumcem ya of.bende belirtı yok malesef adet olcam buyuk ihtimal canim cok skkin ya

tatlım öle deme günah allah sanada vercek elbet böle düşünme ne olur onun bunun lafına takarsan zaten olmaz üzülme başkalarının değil kendi hayatına odaklan iyi düşün iyi şeyler olsun hayatında

bugun regl oldum ve ovulasyon günümde ilişkiye girdik eşimlee ovulasyon günümden önce sonra hep denedik.. niye hamile kalmadım çok üzüldüm anlatamam... niyeyse hamile kalamıycam giib geliyor... 2 aydır denedikk ama benim umudum sıfırlandı diyebilirmm formulu ne anlamaıdm gittiiii hamile kalmak için

olmadı ama şekerim anlaşmayı bozdun hani beraber vercektik bugün haberi
Bu arada geçmiş olsun cnm önemli bişi yoktur inş.lah
caım bende çok istiyodum ama olmadı ve her şeyde bi hayır vardır dedim..önemli bişey değil ama yanında olmam lazımdı artık yarın inşallah güzel haberi veririm tabi varsa:)

sen canını sıkma allah sanada nasip eder hayırlısıyla bazıları daha doğurgan oluo benim ablamda korunmayı bıraktı hemen hamile kaldı hiiiç sorunsuz 9 ay geçirdi ve gününde doğurdu hatta bugün yeğenimin doğum günü 1. Yaş:)

iceguencimm tebrikler canimm sag salim kucaginada alirsin insallah ee simdi biz ne annesiyiz mayis mi haziran mi:44:

canımıniçi umutların sıfırlanması için 2 ay o kadar çooooookkkk erken ki...30 lu yaşlardan önce tam tamına 1 yıl sonra telaşlanman gerekir...sana şöyle bir istatistik vereyim...düzenli cinsel hayatı olan bir kadının hamile kalma şansı her ay sadece %25...yani öyle ha deyince hamile kalınamıyor...bir de deneme ,sadece sevgini paylaş eşinle...deneme deyince bilimsel çalışma yapıyormuşum gibi geliyor bana... mutlulukla yaşadığın bişeyin sonucunda oluşursa bebişlerimiz hem daha kolay gelirler hem sevgimizi alıp sevgi dolu olurlar....şimdi bebek fikrini kafandan atıp evliliğinin keyfini çıkar bence...bunun formülü yok ve sende bir terslik yok ...henüz zamanı değil en uygun zamanda gelir emin ol

özel atamıyorum hakkım yok benide eklermisn 6 ekim bat

canım dırdır dinlemek hayatta yapılabilecek ennn büyük hatadır...senin hayatın başka, diğerlerinin hayatı bambaşka seninkinden kime ne....ve kimseye cevap vermek zorunda değilsin...hayırlısı, o geleceği zamanı bilir, Allah ne zaman verirse de kestir at kapansın insanların ağzı ve sakın dertlenme kim kaç kere hamile kalırsa kalsın...herkes için yazılan kendisi için en uygundur unutma olur mu....10 tane doğursun görümcen boşveeerrrrrrr....hem sonra gelen bebekler daha kıymetli olur

Canlarimsiniz destekleriniz icin tesekkurederim.aslinda duymamaya calisiyorum baskalarini ama bazen sozlesmis gibi hepsi ayni anda karsima cikiyor.coguna korunuyoruz diyorum ama kayinvalidem bile buna aldiris etmeden hadi.dogursana yok daha niye olmadi felan yapiyor.bende cok istiyorum aksi bisey yok ama elimde degil olmuyo.elbette bebegiminde gelme zamanı var onu bekliyor belki oda sabirsizlaniyodur bana kavusmak icin

evet canım banada öyle geliyor.ama bunun bir zamanı var elbette.rabbim biliyor zamanını biz ancak sabredip beklemeliyiz.benimde 3. ayım olcak korunmadan.ve kist var aynı zamanda da dr engel olmaz ama zorlaştırır dedi.yine de umutsuzluğa kapılmamaya çalışıyorum.hakkımızda hayırlısı olsun inş.

kizlar ben yine gece kusu oldum burda ssat 3 bakmadan yatmiyim dedim.
sinav ve adet gunu yaklastikca hem geriliyorum hemde sabirsizleniyorum bir olup bitse hersey,
cok zor geciyor bana bu hafta. cok korkuyorum her ikisindende . :18: :18:
:) hemen oncelikler degisti demek. bende cok sasirmistim ilk hamleligimde. Idrar yaptim pozitif cikti inanmadim kan yaptim pozitif cikti inanmadim en sonunda ultrasonda gordum tamam dedim ben hamileyim. cok supheciyim. :)
cok guzel bir duygu biliyorum ins yeniden yasarim , isteyen herkes yasasin insallah.
hahaa cok guldum ya, katiliyorum merakta ediyoruz hem. adet olsakta umut devam etmeli , eylul olmazsa ekim batlarini beklicez artik :)
Ahh insallah cosmo, ama bende belirti neyin kalmadi. sabah bir ara midem agzima geldi.
psikojik deyip durdum kendime simdi hicbirbelirti yok ya. ne gogus sizisi ne akinti.
bir gobek cikti gazdan , birde doluluk hissi var karnimda. bugunu bitirdik artik son 3 gun.
Umudum gelecek aya kaldı kızlar :-( regl oldum
olsun canim nasip gelecek aya insallah. Moralini yuksek tut.
canim hic oyle dusunme ya. o baska sen baska. biliyorum bazi seyler insnain zoruna gidiyor ama
kapat kulaklarini hic umursama. kendileri konussun kendileri dinlesin.

zamanini bekliyordur canim. hic problem olmasada bebek olucak diye birsey yok
hemen pes etmemek lazim. Gelecek ay nasip olur insallah. rahat olmya calis.

karnima yastigi koydum gectim aynanin karsısina baktim hamilelik yakisiyomu diye yakisti sanirsam kizlar :) insallah su gobusume gelirse bebisim dahada yakiscak.daha 3gun var hayirlisi :)

aslında cnm cevre baskısından sıkılmıştım dedim hem istiyorum hemde şu milet sussum bebek yapayım dedim.. tabi sadece milet istiyor diye yapmam o ayrıda hiç etkisi yokta diyemem..nebilimmm hemen olur sanıyodum ondan üzüldüm hakkımıza hayırlısıı..umarım o %25 bu ay denk gelir hepimize:)

benimde 2. ayım dı bu ay.. bakalım devam etcem bi süre daha olmazsa doktora giderim artık.. umaırm doktora gerek kalmadan mutlu şekilde sizlere haber veririm..
bide ayıptır söylemesii şimdi ilişkiye giriyoruz ya ben 15 dk falan bekleyip tuvalete gidiyorum acaba ondanmı olmuyorrr

karnima yastigi koydum gectim aynanin karsısina baktim hamilelik yakisiyomu diye yakisti sanirsam kizlar :) insallah su gobusume gelirse bebisim dahada yakiscak.daha 3gun var hayirlisi :)

tabiki çok yakışıcak..hemde senden çok ümitliyim..bak bi başlık açtın tpic bereketlendi bir sürü arkadaşlıklar oldu sayende inşallah rabbim sana nasip edecek muck

çok yakıştığına eminim .....

candan erçetin dinliyorum ve "kul kurar, kader gülermiş" diyor..çok doğru biz ne kadar çabakarsak çabalayalım, ne planlar ne kurgular hiçbiri yaşayacaklarımızın önüne geçemez...

ben iki düşük yaptım...herşeyim planlı olsun istedim..öğretmenim, doğum şubat marta denk gelsin dedim ki bebeğime uzun süre kendim bakabileyim...6 martta doğum yapacaktım şu an 6 aylık olacaktı bebeğim ve ben 6 ay dolu dolu emzirdikten, büyüttükten sonra başlayacaktım işe...e ben kurdum kader güldü işte olmadı...sonra bu yıl nisan mayıs haziran gibi hamile kalırsam yine şubat ya da martta alacaktım bebişimi kucağıma...ben yine kurdum ve kader yine hadi oradan git işine dedi ameliyat oldum...haziranda temmuzda doğum yapayım hiç istemedim...2 3 aylık bebişi nasıl bırakırım diye düşündüm....sonra bişey oldu bazı şeylerin bizim elimizde olmadığını iyiden iyiye farkedip kendimi bıraktım...2. ay oldu o geleceği zamanı biliyor...şubat mart, haziran temmuz ağustos ocak eylül vsvs...ben artık karışmıyorum...

demem o ki herşey olası gerektiği zamanda olur olmuyorsa zamanı gelmemiştir...

şimdi 3. bebiş haberinizi bekliyorum ben heyecanla...

Son düzenleme:
kızlarrr kan değerim 2701 bende hamişimm artıkkk

oh oh ne güzel..tebrik ederim canim..güzel bi hamilelik ve daha da güzel bi dogum diliyorum sana simdiden

ilk 3 ay vajinal ultrasonla daha iyi görünüyor hem bebek hem kese canim..ben kizima hamileyken vajinal ultrason istememistim..korktugumdan .. doktorum güven bana dedi..ve vajinal bakti..keseyi gördük..sonra gel gönlün olsun karnindan bakalim dedi ve keseyi bulamadi..anlican vajinal daha verimli

kızlarrrrrrrr müjdemi isterim sonucu aldım geldim hemde ayağımı sürüye sürüye geldim çünkü hepinizi peşimden sürüklicem
ve sonuç

HAMİLEYİMMMMM

dünden belliydi zaten canim .. doktorlar bosuna bozdu senin maralini.. tekrar kutlarim.. iyi bak kendine..uzanma öyle yükseklere..ani agir kaldirma.. güzel seyler düsün..hersey güzel olsun insallah :)

darisi listenin geri kalaninin basina

biz calismalari cogalttik..isimizi garantiye almak icin her aksama randevulastik esimle

tabiki çok yakışıcak..hemde senden çok ümitliyim..bak bi başlık açtın tpic bereketlendi bir sürü arkadaşlıklar oldu sayende inşallah rabbim sana nasip edecek muck

Ay allah konusturuyo seni :) insallah tatlim.rabbim biliyo nekadar istedigimi hep hayalimdi 4cocugum olsun istedim.bu topigi aslinda kalbim cok acirken ben acimi dindirmeye calisirken hem aglayip biyandanda basaricam o milyonlarca spermin 1tanesini yumurtama ulastiricam diye kendime inat ederken actim.neguzel arkadaslarim oldu neguzel haberler aldim ve sayenizde umudumu hc kaybetmedim.iyiki varsiniz dunya tatlisi anneciklerim :)

Canim benim keske hersey dusundugumuz gibi olsaydi keske.ama neyazikki olmuyor.ben inaniyorum bebegimizde bize gelebilmek icin sabirsizlaniyo.takma kafana bisey sadece mutlu ol umutlu ol ve gonul kapini sonuna kadar ac bebegini cagir.eminim kisa zamanda seninle olacaktir tatlim

herkese günaydın kızlar...

tabiki yakışır canım..inşallah tez zamanda hamile oluruz...son 3 günün emosderin gelmesin kırmızılarrrr benim bat 30 eylül şu sıralar ovulasyon dönemim ama ne gün bilmem...gün aşırı çalışmalara devam inşallah gelirsin bu ay bebeğimmm

arkadaşlar yazdıklarınızı okurken gözzyaşlarımı tutamadım ne kadar güzel hamilelik haberlerinizi paylaşmışsınız allah nazardan korusun hepinizi ve inş. bende birgün böyle baylaşabilirim hamişliğimi.... ne kadar güzel herkes birbirini düşünüp dualar ediyor zaten rabbim karşılıklı edilen duaları daha çabuk kabul edermiş hamile kalan arkadaşlar allah kolay kurtarsın hayırlı evlatlarınız olr inş. henüz olmayan arklar ise (benm gibi ) en kısa zamanda başaracağz inş. kızlar !!!!!!
benimde yumurtlama dönemim cuma günü başlayacak hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…