kızlarr ben geldim doktordan özel hastane ve devlet farkını gördüm.Doktorum çok iyiydi hemen takip kartımı yazdı tansiyonumu ölçtü,kiloma baktı,tahlillerimi yazdı,ilaçlarımı yazdı.ve veee veeee minicik kesemizi gördük çok şükür doktorum 3 hafta sonra gelceksin o zaman kanlı canlı bebek görcez dedi.çok mutlu oldum korkularım gitti çok şükür şimdi bebeğe iyi bakıcaz artık onu büyütcez 3 haftaya kadar:))
Allahım herkese bu güzelliği nasip etsin...Aminnnnnnnnn
ayyyyyy ne güzelll tebrik ederim gözün aydın cnmmm darısı başıma..keseye göre kaç haftalıkmışssın cnm
canım tebrik ediyorum.Allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Değerin kaç çıktı senin?belirtilerin nedir şu anda..
amin canım teşekkür ederimm..bana doktor değerimi söylemedi gayet ii dedi çünkü stres yapıorum ve 2 kaybım var bu sefer söylemiycem dedi saolsun zaten ii oldu yoksa bütün gün elimde hesap makinasıyla dolaşcaktım 2 katına çıktımı die:) benim hafif bel ağrım var ve sağ kasığım kımıl kımıllll.. sende durumlar nasıl
tatlım bnim akıntım devam ediyor birde kasıklarımda çok ağrı oluyor doktora sorduk normal dedi kanaman olmadığı sürece korkma dedi.hafif bulantılarım başladı yemekleri görünce oluyor genelde.
kızlar hayırlı haberlerimizi aldık çok şükür ama ben kara kara doktor düşünmeye başladım
ben ist. anadolu yakasında oturuyorum bana önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı???
selincim ve mhtp ikinizide tebrik ederim çok güzel haberler bunlar darısı bizlere inş. beklemedeyiz hala. ama şuan bebek falan düşünemiom anneannem çok hasta şuan oksijenle duruo. hastaneye kaldırmışlar. cumada zaten yanına gitcektim ama böyle görmek istemezdim nolursunuz dua edin ona
Hadi gozun aydin tekrar canim :) icin rahatlamistir artik.) amin ins cumlesiylekızlarr ben geldim doktordan özel hastane ve devlet farkını gördüm.Doktorum çok iyiydi hemen takip kartımı yazdı tansiyonumu ölçtü,kiloma baktı,tahlillerimi yazdı,ilaçlarımı yazdı.ve veee veeee minicik kesemizi gördük çok şükür doktorum 3 hafta sonra gelceksin o zaman kanlı canlı bebek görcez dedi.çok mutlu oldum korkularım gitti çok şükür şimdi bebeğe iyi bakıcaz artık onu büyütcez 3 haftaya kadar:))
Allahım herkese bu güzelliği nasip etsin...Aminnnnnnnnn
memnun oldum canimben 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim , Gebze'de yaşıyorum bankacıyım genel müdürlükte çalışıyorum işim rahat ve pek yoğun değil ama bu aralar sistemsel değişikliklerden dolayı işlerim hiç yok ve akşama kadar bu sitede takılıyorum :) aslende Sakarya'lıyım...hepinizle tanıştığıma memnun oldum tek olduğumu düşünüyodum ama benimde aynı duyguları yaşayanlarda varmış sizlerle moral buluyorum hepinize tşk ederim..
Allah acil sifa versin canim. ins kisa surede sagligina kavusur.selincim ve mhtp ikinizide tebrik ederim çok güzel haberler bunlar darısı bizlere inş. beklemedeyiz hala. ama şuan bebek falan düşünemiom anneannem çok hasta şuan oksijenle duruo. hastaneye kaldırmışlar. cumada zaten yanına gitcektim ama böyle görmek istemezdim nolursunuz dua edin ona
senide tebrik ederim canim, Allah tamamina erdirsinkızlar hayırlı haberlerimizi aldık çok şükür ama ben kara kara doktor düşünmeye başladım
ben ist. anadolu yakasında oturuyorum bana önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı???
selincim ve mhtp ikinizide tebrik ederim çok güzel haberler bunlar darısı bizlere inş. beklemedeyiz hala. ama şuan bebek falan düşünemiom anneannem çok hasta şuan oksijenle duruo. hastaneye kaldırmışlar. cumada zaten yanına gitcektim ama böyle görmek istemezdim nolursunuz dua edin ona
bulantıların erken başlamış cnm bende bişey yok ıce quen nerde yaaaaa bugün pek girmediiii
geldim cnm valla kafamı kaldıramıyorum bi hastaneye randevu almaya gittim mahvoldum havada sıcak benim bebek yorcak baya beni belli etti
benimde hafiften bulantım var su içince özellikle çok fena oluyorum ağrım var ayaklarım belim üşüyor sağ kasığım kıpır kıpır çalışma var galiba içerde bide sizce benim bebek ne kadarlık kızlar ya dün 247 çıkmıştı değer doktorda taaa haftaya perşembeye verdi rendevuyu çatlamazsam iyi
amann canım dikkat et kendine bol bol yat dinlen..cnm muhtemelen senın bebeğin 4 haftalık..benim ayakalr demir gibi..bide sağ kasığımda sanki bişey gıdıklar gibi bi his var ama beni rahatsız etmio en azından varlığını hissediorummmmm:) ben cuma gidicem bakalım neler olcak inşallah bu sefer bi aksilik olmaz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?