artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

ayyyyyy ne güzelll tebrik ederim gözün aydın cnmmm darısı başıma..keseye göre kaç haftalıkmışssın cnm

canım tebrik ediyorum.Allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Değerin kaç çıktı senin?belirtilerin nedir şu anda..

ayyyyyy ne güzelll tebrik ederim gözün aydın cnmmm darısı başıma..keseye göre kaç haftalıkmışssın cnm

ayyy bak ben onu sormadım heycandan ama yanındaki bayan 5 haftalık demişti.sanırım öyle tatlım 3 hafta sonraya gün verdiğine göre doğrudur bebek 8.haftada görünüyor..

senin nasıl ne durumdasın??

canım tebrik ediyorum.Allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Değerin kaç çıktı senin?belirtilerin nedir şu anda..

amin canım teşekkür ederimm..bana doktor değerimi söylemedi gayet ii dedi çünkü stres yapıorum ve 2 kaybım var bu sefer söylemiycem dedi saolsun zaten ii oldu yoksa bütün gün elimde hesap makinasıyla dolaşcaktım 2 katına çıktımı die:) benim hafif bel ağrım var ve sağ kasığım kımıl kımıllll.. sende durumlar nasıl

tatlım bnim akıntım devam ediyor birde kasıklarımda çok ağrı oluyor doktora sorduk normal dedi kanaman olmadığı sürece korkma dedi.hafif bulantılarım başladı yemekleri görünce oluyor genelde.

tatlım bnim akıntım devam ediyor birde kasıklarımda çok ağrı oluyor doktora sorduk normal dedi kanaman olmadığı sürece korkma dedi.hafif bulantılarım başladı yemekleri görünce oluyor genelde.

bulantıların erken başlamış cnm bende bişey yok ıce quen nerde yaaaaa bugün pek girmediiii

kızlar hayırlı haberlerimizi aldık çok şükür ama ben kara kara doktor düşünmeye başladım
ben ist. anadolu yakasında oturuyorum bana önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı???

kızlar hayırlı haberlerimizi aldık çok şükür ama ben kara kara doktor düşünmeye başladım
ben ist. anadolu yakasında oturuyorum bana önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı???

cnm öle bi başlık vardı doktor tavsiyeleri die istersen oraya bak..

selincim ve mhtp ikinizide tebrik ederim çok güzel haberler bunlar darısı bizlere inş. beklemedeyiz hala. ama şuan bebek falan düşünemiom anneannem çok hasta şuan oksijenle duruo. hastaneye kaldırmışlar. cumada zaten yanına gitcektim ama böyle görmek istemezdim nolursunuz dua edin ona

canımmm Allahtan acil şifalar diliyorum..
inşallah en kısa sürede anneanneciğin sağlığına kavuşur...

saol canım bizde dayımı yarın havalanından alıp anneanneme götürcektik nnası seviniolardı ama şimdi ne dicez dayıma bilmiom dayımda ingilterede yaşıo. bi hasretle bekliolardı bişi olcak die korkuomya

Hadi gozun aydin tekrar canim :) icin rahatlamistir artik.) amin ins cumlesiyle
memnun oldum canim
Allah acil sifa versin canim. ins kisa surede sagligina kavusur.
senide tebrik ederim canim, Allah tamamina erdirsin

kizlar benim bat degisti 12 ekim oldu maalesef

cnm teşekkür ederimmm darısı başına..annanene acil şifalar dilerimmm inşallahhh en kısa zamanda iileşir..kendine dikkat et

bulantıların erken başlamış cnm bende bişey yok ıce quen nerde yaaaaa bugün pek girmediiii

geldim cnm valla kafamı kaldıramıyorum bi hastaneye randevu almaya gittim mahvoldum havada sıcak benim bebek yorcak baya beni belli etti
benimde hafiften bulantım var su içince özellikle çok fena oluyorum ağrım var ayaklarım belim üşüyor sağ kasığım kıpır kıpır çalışma var galiba içerde bide sizce benim bebek ne kadarlık kızlar ya dün 247 çıkmıştı değer doktorda taaa haftaya perşembeye verdi rendevuyu çatlamazsam iyi

Çok geçmiş olsun Allahtan acil şifalar diliyorum anneannen için...

tatlım çok geçmiş olsun allah acil şifa versin üzüldüm valla umarım hemen iyi olur

amann canım dikkat et kendine bol bol yat dinlen..cnm muhtemelen senın bebeğin 4 haftalık..benim ayakalr demir gibi..bide sağ kasığımda sanki bişey gıdıklar gibi bi his var ama beni rahatsız etmio en azından varlığını hissediorummmmm:) ben cuma gidicem bakalım neler olcak inşallah bu sefer bi aksilik olmaz yaa

yatamıyorumki ne yatıyorum ne oturuyorum sersem gibiyim .dimi ama doğru tahmin etmişim küçücük daha yaa şaka gibi hala inanamıyorum içimde bi can olduğuna aynı işte cnm gıdıklama batma sancı bi faliyet var yani bazen duruyor hareket konuşuyorum bende hadi bebeğim canlan diye sonra tekrar kıpır kıpır bişeyler başlıyo koca çocuk ya anlıyo beni töbe töbebişey olmıcak cnm içini ferah tut daha doğuma gitcez senle güle oynayaayyyy hakkaten görcez dimi o günleri allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…