bende çok halsizim bebeğim yaa ..kalktıımda tansionum düşüo herhalde gözlerim kararıo batma yok gibi bişey bizimkiler yerleştimi ne:) doktorumla görüştüm ctesi gel dedi ..sen nezaman gidiceksin
Yukarıda bır karısıklık oldu sanırsam :))
benim çookkk uykum var 24 saat uyumak istiyorum.ve kasıklarımda ağrı var başka bişey yok şu anda kızlar...sizin keseler görüldü mü kaç haftalık şu anda??
[/QUOTE]onu gördüm tatlım ama ben sana geri mail yazmadımmı yoksa bak yazmadı isem büyük eşşeklik etmişimdir ama hiç hatırlamıyorumki şuan aklım gitti zaten bugün kırmızıları görünce çok mutsuzum cücü çook annem yaa iki gün geçti kırmızılar test yaptım silik bişiler gördüm ama dün gece geldi egene kırmızılar sanırım tutunamadı bebiş gene çünkü ben hamişim gibi hissediyodum kocişle bi heyecan yaptııki sorma ama hevesimiz kaldı boğazda :)))napalım nasip kısmet artık ananen nasıl şimdi iimi durumu sen eve geldin dimi artık napıyosun yaa çok özledim gerçekten seni ve hepinizi...bebiş unuttu hakakten alacağı olsun bide unutmam derdi hep
ayyy kuzum unuturmuyum seniiii bennnnnnnn canımın içiii nasıl ösledimmm valla bendde seniiiii işte sana mail atmıştım annanemhasta diye yanındaydı dünde mail attım sanaa cok yorgundum sonra uyudumm kuzum tatil dönüşü koşturmaca yordu beniiiiiii ...... bebiş unuttu valla bizi canımın içiiiii bakalım nizaman ses soluk cıkıcakkkkk
cnm ben şuanda 4 hafta 5 günlüküm :) yani 5.haftanın içinde ..cumartesi günü doktora gidicem..inşallah ozaman görürüz kesemizi
dont problem canım asayiş berkemal:))
heeh okiş o zaman dont panikk :)) hamişler ne güzel ya belirtilerinizi konusuyorsun allah bızede kısmet eder inşallah sizinde sagsaglım kucagınıza almayı nasıp eder ınsallah ..
heeh okiş o zaman dont panikk :)) hamişler ne güzel ya belirtilerinizi konusuyorsun allah bızede kısmet eder inşallah sizinde sagsaglım kucagınıza almayı nasıp eder ınsallah ..
Amin güzelim çok saol.Allah inşallah en kısa zamanda sizede nasip eder de bu ay sizlerde katılırsınız bizim belirti sohbetlerimize...
ayyy inş.... canım ya hayırlısıyla Allahım bizede nasip etsinnnnnnnn
ınsallah ben anlarım 3 gun sora varmıdır yokmudur ??? ınsallah hayırlısıysa vardır. allahım sen su garıp kullarına bırer melek ıhsaneyle yarabbım bu mesaja bakıpta ıcınden ınSallah dıye gecıren herkes bırer melek sahıbı olsunnnnnnnnnnnnnnnnn aminn..
amınn canım hepımıze ınsallah tabıkı hayırlısıyla senın ne kadar var beklenmeyen gunune??
22 eylül bakalım nolcak canım yaa umarım gelmesssssss bu ay kırmızılar calışmalara devammm
[/QUOTE]ayy benim eşşek kafam yaa çok özür dileirm minnoşum affet beni gerçekten nasıl yaptım bunu anlamadım seni es geçmem biliyosunvalla cücüm artık zaten yapacak kbişi yok bebm ya beklicez ekimi napalım ananen için dua edicem hakkında hayırlısı olsun inşallah ii olur rabbim acı çekmesine izin vermez inşallah bende ananemi yeni kaybettim hatta hamileymişim cenazesinde haberim yoktu o zaman sevinmiştim ama malesef ditti :26: ananen nerdeki bebem
ayy cvp yazmadın bitanemmm ama olsunnn kuzum benimmmm valla suan evimdeyim ve evimi nasıl öslmişim anlatamam..valla hasta annanem hala belkiii haftaiçi kociş izin alabilrse işten2-3 günlüğüne gidicess ne bilim bişiy olursa diye korkuyomm yaşlı ve benim için cok değerliiidir minnoşum bakalım canımcım şimdilik evimizdeyiz .....sakın kafana takma meleğim hayırlısı baksana kacoldu bende tık yokk hayırlısıyla olucak inş...kuzummmmmm sen o güsellll canını sıkma
22 eylül bakalım nolcak canım yaa umarım gelmesssssss bu ay kırmızılar calışmalara devammm
kızlar ben yok ken güzel haberler geldi mi ??
ayyy cücüm yaa çok az kalmış annem seninde hadi bakalımm inşallah hayırlısı olur du bi kahve yapimda içelim karşılıklı nasıl olsa bebişte yok bu ay gene :))keyiflenelim azcık bebemlee ya özlemişim zatennçalışmlara ara vermek yok ne derdi su bebem kocişleri sevelimki bizde bebeişleri sevelim kulakları çınlasın
yok bebem bi değişiklik ama benim en candan dostum burda cücü çok sevinçliyim onu gördüğüme biz mayıs topikindeydik eylüle kadar geldik onunla hadi hayırlısı
ayyy cücüm yaa çok az kalmış annem seninde hadi bakalımm inşallah hayırlısı olur du bi kahve yapimda içelim karşılıklı nasıl olsa bebişte yok bu ay gene :))keyiflenelim azcık bebemlee ya özlemişim zatennçalışmlara ara vermek yok ne derdi su bebem kocişleri sevelimki bizde bebeişleri sevelim kulakları çınlasın
yok bebem bi değişiklik ama benim en candan dostum burda cücü çok sevinçliyim onu gördüğüme biz mayıs topikindeydik eylüle kadar geldik onunla hadi hayırlısı
ayy sen neredeyse benımle aynısın 2-3 gun oynuyor aramızda e senınde pek bısı kalmamıs bız ay basından berı gunasırı ılıskıye gırdık taa kı 2 gun oncesıne kadar 2 gundur calısma falan yok ıste cok yoruluyoruz halımız kalmıyor dıye 2 gundur calısma yokBenımde 3 gunum kaldı beklenmeyen gunumu am abutunbelırtılerım 2 gun surdu ve bugun bıttıbakalım pek umutlu degılım. Hepımız ıcın hayırlısı olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?