artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

bende çok halsizim bebeğim yaa ..kalktıımda tansionum düşüo herhalde gözlerim kararıo batma yok gibi bişey bizimkiler yerleştimi ne:) doktorumla görüştüm ctesi gel dedi ..sen nezaman gidiceksin

benim çookkk uykum var 24 saat uyumak istiyorum.ve kasıklarımda ağrı var başka bişey yok şu anda kızlar...sizin keseler görüldü mü kaç haftalık şu anda??

benim çookkk uykum var 24 saat uyumak istiyorum.ve kasıklarımda ağrı var başka bişey yok şu anda kızlar...sizin keseler görüldü mü kaç haftalık şu anda??

cnm ben şuanda 4 hafta 5 günlüküm :) yani 5.haftanın içinde ..cumartesi günü doktora gidicem..inşallah ozaman görürüz kesemizi

[/QUOTE]

ayy cvp yazmadın bitanemmm ama olsunnn kuzum benimmmm valla suan evimdeyim ve evimi nasıl öslmişim anlatamam..valla hasta annanem hala belkiii haftaiçi kociş izin alabilrse işten2-3 günlüğüne gidicess ne bilim bişiy olursa diye korkuyomm yaşlı ve benim için cok değerliiidir minnoşum bakalım canımcım şimdilik evimizdeyiz .....sakın kafana takma meleğim hayırlısı baksana kacoldu bende tık yokk hayırlısıyla olucak inş...kuzummmmmm sen o güsellll canını sıkma

cnm ben şuanda 4 hafta 5 günlüküm :) yani 5.haftanın içinde ..cumartesi günü doktora gidicem..inşallah ozaman görürüz kesemizi

hadi bakalım inşallah görürüz keseciğimizi.ben dün gördüm benimki 5+1.3 hafta sonra bebişi görmeye gitcez 5 ekimde.dogumgünümde 7 ekim inşallah annesini üzmez kendini gösterir bebeğim.

heeh okiş o zaman dont panikk :)) hamişler ne güzel ya belirtilerinizi konusuyorsun allah bızede kısmet eder inşallah sizinde sagsaglım kucagınıza almayı nasıp eder ınsallah ..

Amin güzelim çok saol.Allah inşallah en kısa zamanda sizede nasip eder de bu ay sizlerde katılırsınız bizim belirti sohbetlerimize...

heeh okiş o zaman dont panikk :)) hamişler ne güzel ya belirtilerinizi konusuyorsun allah bızede kısmet eder inşallah sizinde sagsaglım kucagınıza almayı nasıp eder ınsallah ..

ayyy inş.... canım ya hayırlısıyla Allahım bizede nasip etsinnnnnnnn

Amin güzelim çok saol.Allah inşallah en kısa zamanda sizede nasip eder de bu ay sizlerde katılırsınız bizim belirti sohbetlerimize...

ınsallah ben anlarım 3 gun sora varmıdır yokmudur ??? ınsallah hayırlısıysa vardır. allahım sen su garıp kullarına bırer melek ıhsaneyle yarabbım bu mesaja bakıpta ıcınden ınSallah dıye gecıren herkes bırer melek sahıbı olsunnnnnnnnnnnnnnnnn aminn..
ayyy inş.... canım ya hayırlısıyla Allahım bizede nasip etsinnnnnnnn

amınn canım hepımıze ınsallah tabıkı hayırlısıyla senın ne kadar var beklenmeyen gunune??

ayy benim eşşek kafam yaa çok özür dileirm minnoşum affet beni gerçekten nasıl yaptım bunu anlamadım seni es geçmem biliyosun valla cücüm artık zaten yapacak kbişi yok bebm ya beklicez ekimi napalım ananen için dua edicem hakkında hayırlısı olsun inşallah ii olur rabbim acı çekmesine izin vermez inşallah bende ananemi yeni kaybettim hatta hamileymişim cenazesinde haberim yoktu o zaman sevinmiştim ama malesef ditti :26: ananen nerdeki bebem
ayy cvp yazmadın bitanemmm ama olsunnn kuzum benimmmm valla suan evimdeyim ve evimi nasıl öslmişim anlatamam..valla hasta annanem hala belkiii haftaiçi kociş izin alabilrse işten2-3 günlüğüne gidicess ne bilim bişiy olursa diye korkuyomm yaşlı ve benim için cok değerliiidir minnoşum bakalım canımcım şimdilik evimizdeyiz .....sakın kafana takma meleğim hayırlısı baksana kacoldu bende tık yokk hayırlısıyla olucak inş...kuzummmmmm sen o güsellll canını sıkma[/QUOTE]

22 eylül bakalım nolcak canım yaa umarım gelmesssssss bu ay kırmızılar calışmalara devammm

22 eylül bakalım nolcak canım yaa umarım gelmesssssss bu ay kırmızılar calışmalara devammm

ayy sen neredeyse benımle aynısın 2-3 gun oynuyor aramızda e senınde pek bısı kalmamıs bız ay basından berı gunasırı ılıskıye gırdık taa kı 2 gun oncesıne kadar 2 gundur calısma falan yok ıste cok yoruluyoruz halımız kalmıyor dıye 2 gundur calısma yok Benımde 3 gunum kaldı beklenmeyen gunumu am abutunbelırtılerım 2 gun surdu ve bugun bıttıbakalım pek umutlu degılım. Hepımız ıcın hayırlısı olsun ..

[/QUOTE]

ayy sacmalama bitanem ya nolcakk ben sana kırılırmıyım hic canım meleğim benimm ...öle kuzum yapcak bişiy yok beklicess napsakkkiii yumurtlama takibimi yapsak yaff ayy ne bilim zaten kafam bozuk bu aralar mevsim değişimi nidir anlamadım aslında cok severim ben sonbaharııııııı lütfen bebeğim gel artıkk hepimize Allahımmm bekletmeden versinn kuzum benimmm annanem erdekte işte annişimde orda yaa öle işte canım herkes için hayırlısı olsun yaa :103::128:

ayyy cücüm yaa çok az kalmış annem seninde hadi bakalımm inşallah hayırlısı olur du bi kahve yapimda içelim karşılıklı nasıl olsa bebişte yok bu ay gene :))keyiflenelim azcık bebemlee ya özlemişim zatennçalışmlara ara vermek yok ne derdi su bebem kocişleri sevelimki bizde bebeişleri sevelimkulakları çınlasın

yok bebem bi değişiklik ama benim en candan dostum burda cücü çok sevinçliyim onu gördüğüme biz mayıs topikindeydik eylüle kadar geldik onunla hadi hayırlısı
kızlar ben yok ken güzel haberler geldi mi ??

yok bebem bi değişiklik ama benim en candan dostum burda cücü çok sevinçliyim onu gördüğüme biz mayıs topikindeydik eylüle kadar geldik onunla hadi hayırlısı[/QUOTE]

gözün aydın güzelim o zaman :)

öle valla az kaldıı kuzum beklyos yine herzaman ki gibi...:97:ayy yapalım içelim şekerim karşılıklıı ösledim bende valla sohbetlerimiziii kahve keyiflerimizi yok canımcım yaa çalışmalar ara vermiyoss ama ne bilim içim daralıo bazenn iyiki dualae var ....subebüşümm cıldırık hatun ya ösledim valla ama cokta kırıldım unuttu bizi ya vefasız ii olsunda varsın ösleyelimm..

oyyyy yirim ben seniii canımın içi minnoşumm cok seviyom seni dostların en tatlısı en vefalısı inş... birlikte hamiş kalıcass yada sen başı cek ben arkandayım ben cekersem sen peşimden gel sakın elimi bırakmaaaaaa....

valla canım bizde öle gün aşırı ilişki ama bakalım hayırlısı Rabbim ne zaman yazmışsa ozaman biz elimizden geleni yapalım gerisini rabbime bırakttıkk inş.. tez zamandaaa hamiş kalırısssss inş......... umudunu kaybetme asla ne zaman ne yaşayacağımız hic belli olmass herseyin hayırlısını iste yüce rabbimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…