artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

inş.lah olmazsın cnm bu ay stres yapma hayal falanda kurma hatta aklına bile getirme ki küçük sıpa bu ayda naz yapmasın hemen gelsin

inş.lah cnm liste baya uzadı şimdiden ben listeye eklettim kendimi ama nedense bu ay ümidim yok aklımda yok daha doğrusu

ızlar bende pko hastasıyım benimde adetlerim oldukça düzensiz 2 ayda 3 ayda bi adet grüyordum ve ayrıca bebek düşünüyordum 2 yıl boyunca aralık vererek tedavi gördüm ama olmadı rahim flimi çektirdim yine olmadı incir kürü sogan kürü yaptım yine olmadı artık dr iğne tedavisi oda olmazsa tüp bebek dedi bende iğne tedavisine başlıycaktım fakat nasip olmadı 2 ay ara verdim ve beklemedigim bianda bebek haberini aldım 7 haftalık olmuştu öğrendigimde şaşırdım çünkü ben 2 3 ayda bir adet görüyordum yani dedem oki hiç umutsuz olmayın rabbim dilerse olur inşşallah birde size tavsiyem herşeyden önce rahim flimini çektirin onun faydasını çok kısa zamanda görüceksiniz benim rahim flimi çektirdigimde bir sorun yok tu fakat dr çok hafif yok denecek kadar kapalı biyer vardı oda gönderilen ilaçla açıldı sanırım ben flimden 3 ay sonra hamile kaldım ......

inş.lah olmazsın cnm bu ay stres yapma hayal falanda kurma hatta aklına bile getirme ki küçük sıpa bu ayda naz yapmasın hemen gelsin

Amin sekerim gelsin artik minik sipam :) esim bugun soruyo nezaman hastalancan test yapsak cikarmi diye :) kiyamam kocisimede ya.allahim hepimize mucizeni gonder biranonce.buarada listemizde baya uzamis :) hadi hayirlisi.bol mujdeli topigimiz olur insallahhh hepbirlikte bulusup alisverislere gideriz :) kasimda dogum gunum var umarim bebegim buay dogumgunu hediyem olur

Merhabalr
benimde son adet tarihim 22 ağustos olmam gerekn tariih 24 eylül benide listeye eklermisiniz
umarım herkes hayırlı haberler alır ..

kelebeki takip ettim geldim burayaa..

7 ağustos da regl oldum
4 ünde yani dün olmam gerekiyordu ama henüz bişi yok..

hamiş değilim diye düşünüom bakalım hayırlısıı
4. ayımız bizim

ya kızlar merhaba benim durumum da şöyle,5 aydır doğum kontrol hapı kullannıorum bu ay bıraktık.19 ağustosta son adet günüm.ve yumurtlma dönemi çalışmalar da gayet iyiydi.çok merak ediorum.ilk ayda olurmu acaba?

kelebeki takip ettim geldim burayaa..

7 ağustos da regl oldum
4 ünde yani dün olmam gerekiyordu ama henüz bişi yok..

hamiş değilim diye düşünüom bakalım hayırlısıı
4. ayımız bizim

hoşgeldin cnmmm

bizim sanırım 6. ayımız
hayırlı haberlerini alalım inşallah ...

off kızlar ben geldim selam...ama herkes gitmiş sanırım:):) okul açıldı bizim için bu gün ve 9-5 okuldaydım uğrayamadım kaynatmışsınız :):):)

ya benim bu ay ilk kez adetim 6.gün ve hala bitmedi..4 gün sürerdi halbuki...valla içerde bi çalışma var bu ay ama anlamadım:):):) kırmızılar gelmesin gelmesin diye dua ederken tersi oluyo geldi mi gitmiyo :):):)

Kirmizilarda davetsiz misafir gelmesin diyoruz yuzsuz bide gitmiyo :) ay hamis olsakda insallah su kirmizilardan kurtulsak.buay benimde pek umudum yok ya niye bilmem sanki yine kirmizi kart yicem gibi of of dusununce icim sıkılıyo

kızlar slm foruma bi ara göründüm geri çıktım sağolsun arkadaş benide listeye eklemiş. artık evime kesin dönüş yaptım inş bundan sora sık sık takipçinizim. valla biz evdede kalamadık ama çalışmalarımızıda yarıda bırakmadık
bu 4. ayımız ve bat 12 eylül hayırlı sonuçlar alırız inş... listede sanırım en erken bat 6 hadi bana kadar inş hepinizden sırayla güzel haberler beklıyorummm:92::92:

İSİM BAT SONUÇ
BALIMSIN 6 Eylül :92:
jeanneCdarc 6 Eylül :92:
gossip_coloumnist 8 Eylül :92:
kelebeklerim0407 9 Eylül :92:
ulten33 12 Eylül :92:
maryporker 13 Eylül :92:
icequen 14 Eylül :92:
gokay13 15 Eylül :92:
uhlamur 15 Eylül :92:
emosderin 17 Eylül :92:
zahide_30 17 Eylül :92:
edirne 20 Eylül :92:
ozlemcr 21 Eylül :92:
tugsad 21 Eylül :92:
PembeKelebek 24 Eylül :92:
şeker-leblebi 25 Eylül :92:
aysunayy 30 Eylül :92:
nazonaz 30 Eylül :92:

Son düzenleme:
ay bende su listeyi gorunce hep heycanlaniyorum :) ay hadi kizlar tam gaz calisalimda su listeyi hamislerle dolduralim :)

vallahi benimde liste halinde görmek çok hoşuma gidiyor ve listemiz gittikçe uzuyorrr:):):) bu ay hepimizin göbüşüne bebiş gelsin İNŞALLAH

Tam bana gore bir konu olmus :)
Benim bat 16 eylul ve bu ay lucak diye dusunuyorum.
yumurtlama gununden sonra sag tarafta sanci gibi birsey basladi insallah dollenmedir.
Benide listeye eklermisiniz kizlar. :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…