artık umudumuz eylül diyen arkadaslarim toplanalim

hoşgeldiniz kızlar hadi inşallah güzel güzel haberler verin bize..açılış sizden :)

hoşbullduk, inşallah, ama iki güdür adet olcakmışım gibi tatlı tatlı karnım ve belim ağrıyo, sadece diğer aylardan farklı olarak yumurtlama dönemimden bu yana sürekli sol kasığımda ara ara batmalar oluyo, başka bi problem mi var acaba diye düşünüyorum adet olursam bu yüzden doktora gitmeyi düşünüyorum...

Hosgeldin canim.bakarsin bizim topik ugurlu gelir sana :) hamis haberlerini aliriz :) hadi hayirlisi

aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım bu aralar. benim adetim 16 gün gecikti. 1 haftadır aralıklarla devam eden bi mide bulantım var. aynı sizin gibi nadiren arada kasıgımda batmalar oluyor. umutlu oldugumu söyleyemem. testler negatif çıkıyo. kan testi yaptırmadım. büyük ihtimal adet olmazsam yarın dr a gitmeyi düşünüyorum bakalım.

cnm çok iyi olurdu aslında hele bide biri kız biri oğlan olsa bi seferde kurtulursunda insan korkuyor genede bakımı zor olur diye düşünüyorum bide ben hiç bebek tutmayı bile bilmem nerdeyse hiç çocuk görmedimki konu komşu dışında pek yakınımız akrabamız yok o yüzden korkuyorum belkide

günaydın arkadaşlar nasılsınız

sanada günaydin canim..
hepinize iyi bir hafta diliyorum kizlar..

kizim grip olmus burnu durmuyo..atesi ne yüksek ne hic denilebilcek bi seviyede.. doktora götürsem daha doktorun kapisindan girerken basliyo aglamaya cikana kadar..cogu zaman muayene bile ettirmiyor kendini..gitmenin bi anlami yok diye düsünerekden cabucak iyilesmesini bekliyorum..:26:

icequeen, birinin nasilsin diye sormasini bekliyormusum, baksana

bir dokundum bin ah işittim vallaşaka bi yana geçmiş olsun cnm çocuk bakımından anlamadığım için bi tavsiyede bulunamayacağım malesef umarım hemen iyi olur kaç yaşında kızın

bir dokundum bin ah işittim vallaşaka bi yana geçmiş olsun cnm çocuk bakımından anlamadığım için bi tavsiyede bulunamayacağım malesef umarım hemen iyi olur kaç yaşında kızın

2 bucuk yasinda canim..
benim etrafimda hep cocuk vardi..halamin amcamin..arkadaslarimin.. ama esim de senin anlattigin gibi cocuk tutmaya falan korkardi..ama kendinin oldu Allah sana o bilinci-beceriyi veriyor..kendinden cok emin hareketlerle yapiyorsun bakimin
i

ayyy çok tatlıdır ama şimdi en cadı zamanı umarım hemen iyileşir.inşallah cnm ya çok istiyorum ama bi taraftanda korkuyorum arkadaşlarımın bebekleri olmaya başladı bu ara kimide hamile görmeye falan gidiyorum cesaret edipte yaklaşamıyorum bile benden küçük olmalarına rağmen kırk senelik anne gibi tutuyolar bakıyolar bi görsen şaşırıp kalıyorum gerçi annemde yakın altlı üstlü oturuyoruz o yardımcı olur bu korku niye bilmiyorum

o korku kiyamicandan..annelik duygusu o iste ama annenin yakininda olmasi büyük avantaj.. kendimden biliyorum
ya zaten ister kendinin olsun ister arkadasinin, bi bebegi kucagina aldikdan sonra onu nasil tutacagini, ne yapman gerektigini icgüdüsel olarak biliyosun..

umarım öyle olur allah nasip ederde bebeğim olursa eğer o zaman geçer belki dediğin gibi bende etrafımda gördüğüm arkadaşlarım gibi 3 5 çocuk büyütmüş gibi oluveririm bakarsın

günaydın arkadaşlar nasılsınız

Hey hey gunaydin gelecegin anne adaylari :) kahvalti hazirlama asamasindayim suan.ee bugun nasilsiniz bakalim sekerler? Zaman ilerliyor of heycanliyim cok niye diceksiniz hemen soyliyim adet olup olmicami merak ediyorum :) dun gece uyumadan once dusunuyorum acaba cocukodasi nasil olsu ay koptum gidiyorum yine ya hayal kirikligi olmaz insallahh

canım benimde ümidim eylülde.Hatta bugün doktora gidicem ve doğum günüm :) inşallah en güzel doğum günü hediyesini verir rabbim bu ay bana...ve bizlere

İSİM BAT SONUÇ
BALIMSIN 6 Eylül ? ? ?
jeanneCdarc 6 Eylül ? ? ?
gossip_coloumnist 8 Eylül ? ? ?
kelebeklerim0407 9 Eylül ? ? ?
ulten33 12 Eylül ? ? ?
icequen 14 Eylül ? ? ?
gokay13 15 Eylül ? ? ?
uhlamur 15 Eylül ? ? ?
emosderin 17 Eylül ? ? ?
zahide_30 17 Eylül ? ? ?
edirne 20 Eylül ? ? ?
ozlemcr 21 Eylül ? ? ?
tugsad 21 Eylül ? ? ?
şeker-leblebi 25 Eylül ? ? ?
aysunayy 30 Eylül ? ? ?
nazonaz 30 Eylül ? ? ?

Hosgeldin canim.bakarsin bizim topik ugurlu gelir sana :) hamis haberlerini aliriz :) hadi hayirlisi

hoşbulduk , inşallah bakalım, 2 gün içinde en geç durum belli olur heralde, her ay bir -iki kişi de olsa mutlaka çıkıyor bakalım bu ay kimde sıra, ben de olmasa da sıranın bana da geleceği bi ay vardır diye hepimiz için umut ediyorum...

baya gecikmiş en kısa zamanda doktora gitmekte fayda var, hayırlısı????

Merhaba kızlar, bizde 7 aydır deniyoruz...Bu ay eşimde bende diğerlerine göre daha ümitliyiz bakalım hayırlısı..bat ım 13 eylül..inşallh teşrif etmezler kırmızılar da bebeğimiz gelir

İSİM BAT SONUÇ
BALIMSIN 6 Eylül ? ? ?
jeanneCdarc 6 Eylül ? ? ?
gossip_coloumnist 8 Eylül ? ? ?
kelebeklerim0407 9 Eylül ? ? ?
ulten33 12 Eylül ? ? ?
maryporker 13 Eylül ? ? ?
icequen 14 Eylül ? ? ?
gokay13 15 Eylül ? ? ?
uhlamur 15 Eylül ? ? ?
emosderin 17 Eylül ? ? ?
zahide_30 17 Eylül ? ? ?
edirne 20 Eylül ? ? ?
ozlemcr 21 Eylül ? ? ?
tugsad 21 Eylül ? ? ?
şeker-leblebi 25 Eylül ? ? ?
aysunayy 30 Eylül ? ? ?
nazonaz 30 Eylül ? ? ?

bol hamileli bir tablo olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…