hoşgeldiniz kızlar hadi inşallah güzel güzel haberler verin bize..açılış sizden :)
hoşbullduk, inşallah, ama iki güdür adet olcakmışım gibi tatlı tatlı karnım ve belim ağrıyo, sadece diğer aylardan farklı olarak yumurtlama dönemimden bu yana sürekli sol kasığımda ara ara batmalar oluyo, başka bi problem mi var acaba diye düşünüyorum adet olursam bu yüzden doktora gitmeyi düşünüyorum...
hoşgeldiniz kızlar hadi inşallah güzel güzel haberler verin bize..açılış sizden :)
hoşbullduk, inşallah, ama iki güdür adet olcakmışım gibi tatlı tatlı karnım ve belim ağrıyo, sadece diğer aylardan farklı olarak yumurtlama dönemimden bu yana sürekli sol kasığımda ara ara batmalar oluyo, başka bi problem mi var acaba diye düşünüyorum adet olursam bu yüzden doktora gitmeyi düşünüyorum...
Allah gönlüne göre versin canim da.. rabbim dagina göre kar veriyo.. bi arkadasimin ücüzleri oldu.. o kadar uslu o kadar sakinlerki masallah..kendi kizimin bebekligiyle karsilastirdimda.. yok yok..tekle ciftle alakasi yok.. ama düsünsene ikizlerin olmus.. ayni ayni giydircen..salcan disari..baba birini sagina alcak birini soluna..sen camdan arkalarindan bakcan parka gidislerine.. arkadas olcaklar birbirlerine büyüdükce.. falan filan..biri beni durdursun yahu
günaydın arkadaşlar nasılsınız
sanada günaydin canim..
hepinize iyi bir hafta diliyorum kizlar..
kizim grip olmusburnu durmuyo..atesi ne yüksek ne hic denilebilcek bi seviyede.. doktora götürsem daha doktorun kapisindan girerken basliyo aglamaya cikana kadar..cogu zaman muayene bile ettirmiyor kendini..gitmenin bi anlami yok diye düsünerekden cabucak iyilesmesini bekliyorum..:26:
icequeen, birinin nasilsin diye sormasini bekliyormusum, baksana
bir dokundum bin ah işittim vallaşaka bi yana geçmiş olsun cnm çocuk bakımından anlamadığım için bi tavsiyede bulunamayacağım malesef umarım hemen iyi olur kaç yaşında kızın
2 bucuk yasinda canim..
benim etrafimda hep cocuk vardi..halamin amcamin..arkadaslarimin.. ama esim de senin anlattigin gibi cocuk tutmaya falan korkardi..ama kendinin oldu Allah sana o bilinci-beceriyi veriyor..kendinden cok emin hareketlerle yapiyorsun bakimini
ayyy çok tatlıdır ama şimdi en cadı zamanıumarım hemen iyileşir.inşallah cnm ya çok istiyorum ama bi taraftanda korkuyorum arkadaşlarımın bebekleri olmaya başladı bu ara kimide hamile görmeye falan gidiyorum cesaret edipte yaklaşamıyorum bile benden küçük olmalarına rağmen kırk senelik anne gibi tutuyolar bakıyolar bi görsen şaşırıp kalıyorum gerçi annemde yakın altlı üstlü oturuyoruz o yardımcı olur bu korku niye bilmiyorum
o korku kiyamicandan..annelik duygusu o isteama annenin yakininda olmasi büyük avantaj.. kendimden biliyorum
ya zaten ister kendinin olsun ister arkadasinin, bi bebegi kucagina aldikdan sonra onu nasil tutacagini, ne yapman gerektigini icgüdüsel olarak biliyosun..
günaydın arkadaşlar nasılsınız
Hosgeldin canim.bakarsin bizim topik ugurlu gelir sana :) hamis haberlerini aliriz :) hadi hayirlisi
aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım bu aralar. benim adetim 16 gün gecikti. 1 haftadır aralıklarla devam eden bi mide bulantım var. aynı sizin gibi nadiren arada kasıgımda batmalar oluyor. umutlu oldugumu söyleyemem. testler negatif çıkıyo. kan testi yaptırmadım. büyük ihtimal adet olmazsam yarın dr a gitmeyi düşünüyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?